Apex Legends coins kopen

Apex Legends, wat is dat?

De nieuwste gratis sensatie in het ‘Battle Royale’ genre is hier; Apex Legends! In slechts een paar maanden heeft het spel al meer dan 50 miljoen spelers en het is dus rap onderweg om net zo populair te worden als spellen zoals Fortnite. Zoals gebruikelijk is voor Battle Royale spellen, wordt de speler in het begin van het spel met een aantal andere spelers gedropt in een wereld. Hierna volgt een gevecht tot de dood! Doel van het spel is om andere spelers uit te schakelen, en zelf te overleven en hierdoor als laatste over te blijven. De speler die als laatste overblijft is de winnaar! Apex Legends is wel bijzonder vergeleken met andere Battle Royale spellen. In dit spel kan je namelijk een personage kiezen, en ieder personage heeft specifieke krachten die jou en je team kunnen helpen om als laatste over te blijven. Samenwerking met je team en combinatie van jullie krachten maakt jouw team onoverwinnelijk!

Hoe kan ik Apex Legends Coins gebruiken?

Het spel zelf en het spelen ervan is helemaal gratis. Als je je karakter naar jouw smaak wil aanpassen met skins heb je echter Apex Legends Coins nodig. Dit is een virtuele valuta waarmee je skins kan kopen in de in-game store. Deze kan je dan vervolgens gebruiken om het uiterlijk van je karakter aan te passen! Deze coins worden per console verkocht en nadat je ze hebt verzilverd worden ze aan jouw account toegevoegd. Hierna kan je ze gebruiken om skins in de Apex Store te kopen!

Apex Legends Coins online aanschaffen op Herladen.be

Hieronder staat hoe jij zo snel mogelijk je coins besteld via Herladen.be

 1. Kies allereerst voor welk apparaat je de coins wil kopen. Herladen.be heeft codes voor Xbox en Playstation.
 2. Na het kiezen van je apparaat kies je de gewenste hoeveelheid Aplex Legends coins die je wilt kopen.
 3. Nadat jouw betaling ontvangen is sturen wij de code naar het door jou opgegeven e-mailadres.
 4. Verzilver de code uit jouw mailbox op je apparaat.
 5. Nu kan je jouw nieuwe Apex Legends coins gebruiken om je favoriete skins the kopen in de Apex Store!

Herlaadinstructies

 1. Koop de PlayStation cadeaubon veilig via Herladen.be.
 2. Wissel de code in de PlayStation Store in door je PSN-account te openen → selecteer de PlayStation Store → klik '' Codes inwisselen ''.
 3. Voer de code in die je per e-mail heeft ontvangen. Hierna wordt het bedrag toegevoegd aan je rekeningsaldo.
 4. Open Apex Legends op je PlayStation en ga naar het tabblad Store.
 5. Koop het gewenste aantal Apex Coins.
 1. Koop de XBOX giftcard veilig via Herladen.be.
 2. Druk op de Xbox Guide / Menu-knop op je controller.
 3. Selecteer Start → Winkel tabblad → Gebruik een code (op Xbox One) of Games & Apps → Code inwisselen (op Xbox 360) of ga naar Xbox.com, selecteer Inloggen → selecteer Microsoft Store → Een code inwisselen (op Windows 10 ). Voer de code in die we hebben verzonden en het saldo wordt toegevoegd aan je Microsoft-account.
 4. Open Apex Legends op je XBOX en ga naar het tabblad Store.
 5. Koop het gewenste aantal Apex Coins.