AstroPay

AstroPay 10 euro

€ 10,00
€ 25,00
€ 30,00
€ 40,00
€ 50,00
€ 75,00
€ 100,00

1

Direct geleverd

Verken de wereld van veilige en efficiënte online transacties met de AstroPay-kaart van 10 euro. Of je nu een fervent online shopper bent of iemand die op zoek is naar een betrouwbaar en handig betaalmiddel, met de AstroPay-kaart kun je met vertrouwen aankopen doen bij honderden online winkels, gamingwebsites en andere dienstverleners, zonder je persoonlijke of financiële gegevens te delen.

Enkele voordelen op een rij:

  • Directe levering: Zodra je de AstroPay-kaart aankoopt, ontvang je direct de digitale kaartdetails via e-mail. Dit stelt je in staat om meteen aankopen te doen.
  • Veilig betalen: Met AstroPay hoef je je geen zorgen te maken over fraude of diefstal van gegevens. Omdat het een prepaidkaart is, hoef je je bankgegevens niet met verkopers te delen.
  • Breed geaccepteerd: AstroPay wordt geaccepteerd bij honderden online retailers en dienstverleners wereldwijd, waardoor je een grote flexibiliteit hebt in waar je je kaart kunt gebruiken.
  • Geen extra kosten: Er zijn geen verborgen kosten of servicekosten bij het gebruik van de AstroPay-kaart. Je besteedt alleen het bedrag dat je hebt gekocht.

Compatibiliteit

De AstroPay-kaart is volledig digitaal en kan op elk apparaat met internettoegang worden gebruikt. Dit maakt het mogelijk om op ieder moment, vanaf elke locatie, veilig online aankopen te doen. Het is compatibel met alle grote online retailers en dienstverleners die AstroPay als betalingsoptie accepteren.

  1. Ga naar de website waar je je aankoop wilt doen en voeg items toe aan je winkelwagen.
  2. Selecteer bij het uitchecken "AstroPay Card" als betaalmethode.
  3. Voer de 16-cijferige kaartcode, beveiligingscode en vervaldatum van de AstroPay-voucher in. Zorg ervoor dat de vervaldatum in MM/JJJJ formaat is.
  4. Bevestig dat alle informatie correct is en ga door met afrekenen.
  5. Geniet van je aankoop - je hebt succesvol een AstroPay-voucher gebruikt!