AstroPay

AstroPay 25 euro

€ 10,00
€ 25,00
€ 30,00
€ 40,00
€ 50,00
€ 75,00
€ 100,00

1

Direct geleverd

Ontdek de ultieme online betaalgemak met de AstroPay-kaart van 25 euro. Deze virtuele prepaidkaart is een must-have voor online shoppers, gamers, en iedereen die op zoek is naar een veilige en naadloze online betalingsoptie.

Enkele voordelen op een rij:

  • Directe levering: Na de aankoop van de AstroPay-kaart ontvang je de kaartgegevens direct in je e-mail, zodat je meteen kunt beginnen met winkelen.
  • Bescherming van persoonlijke gegevens: De AstroPay-kaart fungeert als een schild voor je persoonlijke financiële informatie, zodat je zonder zorgen kunt winkelen.
  • Wereldwijd geaccepteerd: Of je nu schoenen wilt kopen, een game wilt downloaden of een abonnement wilt nemen op een streamingdienst, AstroPay wordt geaccepteerd op honderden online platforms.
  • Geen extra kosten: Met de AstroPay-kaart van 25 euro betaal je alleen voor wat je uitgeeft. Er zijn geen extra kosten of verborgen servicekosten.

Compatibiliteit

De AstroPay-kaart is compatibel met elk apparaat dat toegang heeft tot het internet, van smartphones tot laptops. Dit betekent dat je vanuit het comfort van je eigen huis, of onderweg, veilig online aankopen kunt doen. Het wordt geaccepteerd op alle grote online platforms die AstroPay als betalingsoptie aanbieden.

  1. Ga naar de website waar je je aankoop wilt doen en voeg items toe aan je winkelwagen.
  2. Selecteer bij het uitchecken "AstroPay Card" als betaalmethode.
  3. Voer de 16-cijferige kaartcode, beveiligingscode en vervaldatum van de AstroPay-voucher in. Zorg ervoor dat de vervaldatum in MM/JJJJ formaat is.
  4. Bevestig dat alle informatie correct is en ga door met afrekenen.
  5. Geniet van je aankoop - je hebt succesvol een AstroPay-voucher gebruikt!