AstroPay

AstroPay 40 euro

€ 10,00
€ 25,00
€ 30,00
€ 40,00
€ 50,00
€ 75,00
€ 100,00

1

Direct geleverd

Ontdek de flexibiliteit en het gemak van online betalingen met de AstroPay-kaart van 40 euro. Deze virtuele prepaidkaart is ontworpen voor iedereen die op zoek is naar een naadloze, veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor online betalingen.

Enkele voordelen op een rij:

  • Directe levering: Zodra je een AstroPay-kaart aanschaft, worden de gegevens van de kaart rechtstreeks naar je e-mail gestuurd, klaar om te gebruiken.
  • Bescherm je gegevens: Door gebruik te maken van AstroPay, hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je financiële gegevens tijdens online transacties.
  • Wereldwijd geaccepteerd: AstroPay wordt geaccepteerd op honderden online platforms, waardoor je vrijwel alles kunt kopen wat je maar wilt, van overal ter wereld.
  • Geen verborgen kosten: Met de AstroPay-kaart van 40 euro weet je precies hoeveel je uitgeeft. Er zijn geen verborgen kosten of extra kosten.

Compatibiliteit

AstroPay-kaart is compatibel met alle apparaten die een internetverbinding hebben, zoals smartphones, tablets en computers. Het is ook compatibel met een breed scala aan online platforms, waaronder online winkels, gaming platforms en streamingdiensten die AstroPay als een geldige betalingsoptie accepteren.

  1. Ga naar de website waar je je aankoop wilt doen en voeg items toe aan je winkelwagen.
  2. Selecteer bij het uitchecken "AstroPay Card" als betaalmethode.
  3. Voer de 16-cijferige kaartcode, beveiligingscode en vervaldatum van de AstroPay-voucher in. Zorg ervoor dat de vervaldatum in MM/JJJJ formaat is.
  4. Bevestig dat alle informatie correct is en ga door met afrekenen.
  5. Geniet van je aankoop - je hebt succesvol een AstroPay-voucher gebruikt!