Base €10 herladen

De Prepaid herlaadcode versturen wij naar je e-mail. Met deze herlaadcode kan je gemakkelijk extra minuten beschikbaar maken op jouw smartphone.

10 € : Jouw bonus is 1 GB internet + 250 sms'en en onbeperkt bellen.

15 € : Jouw bonus is 4 GB internet + 1000 sms'en en onbeperkt bellen.

20 € : Jouw bonus is 4 GB internet + 1000 sms'en en onbeperkt bellen.

30 € : Jouw bonus is 8 GB internet + 5000 sms'en en onbeperkt bellen.

Jouw connectiviteit, Jouw Keuze met Base

Of je nu meer wilt bellen, meer data nodig hebt voor je favoriete apps, of je gewoon wilt verzekeren van ononderbroken connectiviteit, Base 10 Euro is de perfecte oplossing. Of je nu voortdurend op de weg bent, veel op het web surft, of lange gesprekken voert, deze optie is speciaal ontworpen om aan je behoeften te voldoen zonder de bank te breken.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen:

 • Uitstekend netwerk Net als met alle Base producten, krijg je toegang tot een uitstekend netwerk dat betrouwbare dekking en connectiviteit biedt.
 • Scherpe tarieven: Met een tegoed van 10 euro krijg je meer data en belminuten, wat je de vrijheid geeft om meer te doen.
 • Flexibiliteit: Of je nu wilt bellen, sms'en, surfen op het web, of alles tegelijk, met Base 5 euro kies je zelf hoe je jouw tegoed besteedt.
 • Gemak: Het is eenvoudig en snel om je tegoed op te waarderen, zodat je altijd verbonden kunt blijven.

Compatibiliteit

Base 10 euro is compatibel met elk mobiel apparaat dat SIM-kaarten van Base accepteert, ongeacht het merk of besturingssysteem. Of je nu een Android, iOS of een ander type smartphone gebruikt, je kunt genieten van de geweldige services die Base 10 Euro te bieden heeft. Kies voor Base 10 euro voor meer vrijheid, meer connectiviteit en dezelfde geweldige service.

Hoe Base herladen?

Sms TOPUP gevolgd door de code naar 1912 (gratis sms).

Je verbruik altijd en overal onder controle houden? Download de My BASE-app.

Vragen?

+32486191999 / BASE.be

Je Base belkrediet is 12 maanden geldig. Al het overgebleven belkrediet raak je kwijt na 12 maanden. Het is daarom belangrijk om alles op te maken. Gratis belminuten en sms’jes die je door acties of herladen hebt ontvangen, zijn maar 30 dagen geldig.

Snel & eenvoudig je Base belkrediet opvragen wanneer je maar wilt, kan via de My BASE-app, door in te loggen op je klantenzone via de website van Base, of via SMS. Stuur dan CONSULT naar 1912. Je ontvangt dan een bericht met je resterende bedrag of met het aantal belminuten, sms’en en data dat je nog over hebt.

Base biedt 3 verschillende soorten herlaadkaarten aan met zijn eigen tariefplan. Deze soorten van Base zijn prepaid ALL, prepaid SMS en prepaid BASE. Op deze pagina gaan we dieper in op deze herlaadkaarten en laten we de tarieven zien die aan Base gekoppeld zijn. Alle tarieven zijn wel onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Base prepaid ALL

Met Base prepaid ALL is een tariefplan waar de voordelen vooral in het bellen naar verschillende netwerken zit. Bij prepaid ALL geeft Base bij het online herladen van je kaart gratis minuten om te bellen naar alle Belgische netwerken (zie details bij de acties bovenaan).

Nationaal tarief van Base prepaid ALL

Als je kiest voor het tariefplan van Base prepaid ALL bel je binnen België naar alle netwerken voor 0,25€ per minuut. Voor iedere sms die je verstuurd betaal je 0,12€ en voor surfen op je mobiel 0,50€ per MB.

 • Beltarief: 0,25€ per minuut
 • SMS-tarief: 0,12€ per sms
 • Surftarief: 0,50€ per MB

Base prepaid SMS

Mocht je veel sms’en dan is Base prepaid SMS interessant om te kiezen als tariefplan. De voordelen voor dit Base tariefplan is dan bij elke herlading hoger dan 10€ je onbeperkt kan sms’en naar alle netwerken in België.

Nationaal tarief van Base prepaid SMS 

Bij je kaart herladen met het tariefplan prepaid SMS kan je onbeperkt sms’en naar alle netwerken in België. Het beltarief is 0,29€ per minuut en surfen voor 0,50€ per MB.

 • Beltarief: 0,29€ per minuut
 • SMS-tarief: 0,09€ per sms (Bij herlading minder dan 10€)
 • Surftarief: 0,50€ per MB

Base prepaid BASE

Het tariefplan prepaid BASE is gericht op de eigen gebruikers van Base. Hierbij gelden speciale extra’s voor het bellen en sms’en van Base gebruikers onderling.

Nationaal tarief van Base prepaid BASE 

Bij prepaid BASE heb je, afhankelijk van je herlading, gratis belminuten en sms’jes naar Base gebruikers (zie details bij de acties bovenaan). Het bellen en sms’en naar andere netwerken gelden de standaardtarieven van 0,25€ per minuut en 0,12€ per sms.

 • Beltarief: 0,25€ per minuut
 • SMS-tarief: 0,12€ per sms
 • Surftarief: 0,50€ per MB

Meer informatie over Base

Base is onderdeel van KPN Group Belgium en is de laatste jaren enorm aan het groeien als mobiele operator. Base biedt oplossingen op maat en richt zich op specifieke marktsectoren. Base is niet de enige die onder KPN Group Belgium valt. Ondermeer Proximus en Jim Mobile vallen onder KPN Group Belgium en maken gebruik van het netwerk van Base. Base herladen via de website van Herladen is gemakkelijk en snel.

Opties voor Base prepaid ALL, Base prepaid SMS en Base prepaid BASE

Er zijn twee soorten opties die toegevoegd kunnen worden aan alle tariefplannen. Dit zijn “Optie SMS” en “Surf & Mail”. Hieronder de inhoud van deze opties.

Optie SMS
Bij Base krijg je voor 3€ 100 sms’jes naar alle netwerken in België. Deze kan je activeren door SMSALL te sturen naar 1912. Deze 3€ zal worden afgetrokken van je totale belwaarde. Let wel op dat de sms’jes 30 dagen geldig zijn na activatie, hierna zullen ze verloren gaan.

Surf & Mail
Voor de optie “Surf & Mail” kan je kiezen tussen “Surf & Mail 5” en “Surf & Mail 10”. Voor 5€ (Surf & Mail 5) krijg je 50 MB om te surfen in België. Deze kan je activeren door SURF5 te sms’en naar 1912. Bij Surf & Mail 10 krijg je voor 10€ 500 MB om te surfen in België. Deze activeer je door SURF10 naar 1912 te sms’en. Na activatie zijn beide 30 dagen geldig.