Base herladen

Meer informatie over Base

Het herladen van je Base belkrediet kan op verschillende manieren. Na het lezen van deze pagina weet je alles over het herladen van je Base belkrediet.

Base online herladen

Het online herladen van je Base belkrediet gaat eenvoudig op Herladen.be. Je kan hier je Base belkrediet met Bancontact, Maestro en overschrijving veilig betalen. Je krijgt dan binnen enkele minuten je Base belkrediet code opgestuurd per sms en per email. De Base herlaadcode kan je op dezelfde manier opwaarderen als een herlaadkaart uit de winkel. Het voordeel is dat je voor een Base herlaadcode je huis niet meer uit hoeft, en je veilig en snel kan herladen.

Base herladen bij het geldautomaat

Je kan Base ook herladen bij het geldautomaat. Selecteer dan bij het geldautomaat 'GSM-diensten' en kies vervolgens voor Base. Kies het bedrag van je Base herlaadbeurt. Voer je Base telefoonnummer in. Bevestig. Geef vervolgens je geheime code in. Je krijgt een boodschap om de Base herlading te bevestigen. Wil je herladen voor een ander Base telefoonnummer? Geef dan gewoon dat Base telefoonnummer in.

Base per sms herladen

Het herladen van je Base belkrediet kan bij Base ook eenvoudig per sms. Meld je hiervoor eerst aan op de website van Base. Het herladen van Base per sms gaat als volgt; stuur een sms naar 1912 met "TOP", het herlaadbedrag en je pincode (bijv. TOP 28 12345), je Base belkrediet is herladen.

Automatisch Base herladen

Je Base belkrediet kan je ook automatisch herladen. Geef je hiervoor op via de Base website. Je Base belkrediet wordt dan automatisch per maand herladen voor het bedrag van jouw keuze.

Instructies voor het herladen van Base belkrediet

Je Base belkrediet kan je herladen op de volgende manier: Bel 1955 vanaf je GSM. kies optie 2. Toets daarna de 15-cijferige code in gevolgd door #. Dit geldt alleen als je een Base belkredietcode online of in de winkel hebt gekocht.

Herladen.be - Onderdeel van Alphacomm Digital Commerce
Copyright © 2000-2017