Base

Meer informatie over Base

Base is onderdeel van KPN Group Belgium en is de laatste jaren enorm aan het groeien als mobiele operator. Base biedt oplossingen op maat en richt zich op specifieke marktsectoren. Base is niet de enige die onder KPN Group Belgium valt. Ondermeer Ay Yildiz en Jim Mobile vallen onder KPN Group Belgium en maken gebruik van het netwerk van Base. Base herladen via de website van Herladen is gemakkelijk en snel.

Herlaadkaarten van Base

Base biedt 3 verschillende soorten herlaadkaarten aan met zijn eigen tariefplan. Deze soorten van Base zijn prepaid ALL, prepaid SMS en prepaid BASE. Op deze pagina gaan we dieper in op deze herlaadkaarten en laten we de tarieven zien die aan Base gekoppeld zijn. Alle tarieven zijn wel onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Base prepaid ALL

Met Base prepaid ALL is een tariefplan waar de voordelen vooral in het bellen naar verschillende netwerken zit. Bij prepaid ALL geeft Base bij het online herladen van je kaart gratis minuten om te bellen naar alle Belgische netwerken (zie details bij de acties bovenaan).

Nationaal tarief van Base prepaid ALL

Als je kiest voor het tariefplan van Base prepaid ALL bel je binnen België naar alle netwerken voor 0,25€ per minuut. Voor iedere sms die je verstuurd betaal je 0,12€ en voor surfen op je mobiel 0,50€ per MB.

  • Beltarief: 0,25€ per minuut
  • SMS-tarief: 0,12€ per sms
  • Surftarief: 0,50€ per MB

Base prepaid SMS

Mocht je veel sms’en dan is Base prepaid SMS interessant om te kiezen als tariefplan. De voordelen voor dit Base tariefplan is dan bij elke herlading hoger dan 10€ je onbeperkt kan sms’en naar alle netwerken in België.

Nationaal tarief van Base prepaid SMS

Bij je kaart herladen met het tariefplan prepaid SMS kan je onbeperkt sms’en naar alle netwerken in België. Het beltarief is 0,29€ per minuut en surfen voor 0,50€ per MB.

  • Beltarief: 0,29€ per minuut
  • SMS-tarief: 0,09€ per sms (Bij herlading minder dan 10€)
  • Surftarief: 0,50€ per MB

Base prepaid BASE

Het tariefplan prepaid BASE is gericht op de eigen gebruikers van Base. Hierbij gelden speciale extra’s voor het bellen en sms’en van Base gebruikers onderling.

Nationaal tarief van Base prepaid BASE

Bij prepaid BASE heb je, afhankelijk van je herlading, gratis belminuten en sms’jes naar Base gebruikers (zie details bij de acties bovenaan). Het bellen en sms’en naar andere netwerken gelden de standaardtarieven van 0,25€ per minuut en 0,12€ per sms.

  • Beltarief: 0,25€ per minuut
  • SMS-tarief: 0,12€ per sms
  • Surftarief: 0,50€ per MB

Opties voor Base prepaid ALL, Base prepaid SMS en Base prepaid BASE

Er zijn twee soorten opties die toegevoegd kunnen worden aan alle tariefplannen. Dit zijn “Optie SMS” en “Surf & Mail”. Hieronder de inhoud van deze opties.

Optie SMS
Bij Base krijg je voor 3€ 100 sms’jes naar alle netwerken in België. Deze kan je activeren door SMSALL te sturen naar 1912. Deze 3€ zal worden afgetrokken van je totale belwaarde. Let wel op dat de sms’jes 30 dagen geldig zijn na activatie, hierna zullen ze verloren gaan.

Surf & Mail
Voor de optie “Surf & Mail” kan je kiezen tussen “Surf & Mail 5” en “Surf & Mail 10”. Voor 5€ (Surf & Mail 5) krijg je 50 MB om te surfen in België. Deze kan je activeren door SURF5 te sms’en naar 1912. Bij Surf & Mail 10 krijg je voor 10€ 500 MB om te surfen in België. Deze activeer je door SURF10 naar 1912 te sms’en. Na activatie zijn beide 30 dagen geldig.

Herladen.be - Onderdeel van Alphacomm Digital Commerce
Copyright © 2000-2017