Belwaarde

Meer informatie over belwaarde

Je kan tegenwoordig gemakkelijk je gsm online herladen. Via Herladen.be kan je kiezen uit alle populaire operatoren. Belwaarde wordt ook regelmatig belkrediet genoemd.

Hoe kan je belwaarde online herladen

Via Herladen.be is het gemakkelijk om je belwaarde online te herladen. In 5 stappen is je herlaadkaart gekocht. Hieronder volgen de stappen om je GSM kaart te herladen:

  • Stap 1: Kies je operator
  • Stap 2: Kies je herlaadbedrag en het aantal kaarten
  • Stap 3: Kies een betaalmethode
  • Stap 4: Vul je gegevens in om de herlaadcode via sms naar je te sturen
  • Stap 5: Bevestig je betaling en activeer de herlaadcode

Belwaarde activeren van je operator

Door een nummer te bellen met je gsm kan je de herlaadcode die je via sms ontvangen hebt van Herladen.be activeren. Ieder operator heeft hiervoor een verschillend nummer. Na het bellen van het nummer volg je de herlaadinstructies en zal je belwaarde met het herlaadbedrag verhoogt worden. Zie het nummeroverzicht om de herlaadkaart te activeren. Kom je er niet uit dan vind je hier de contactgegevens van alle providers.

Belwaarde opvragen bij je operator

Het opvragen of controleren van je belwaarde kan gemakkelijk via je eigen operator. Elke operator heeft hiervoor een nummer waarnaar je kan bellen om te weten hoeveel belwaarde je nog kan opbellen of sms’en. Hieronder volgen de nummers die hiervoor ter beschikking zijn gesteld door de operatoren.

Nummeroverzicht van alle operatoren

Hieronder staat overzicht waarmee je je operator kan benaderen voor onder andere het opvragen van je belwaarde en het activeren van je herlaadkaart.

Operator Nummerof code bellen
Base 1999*444*#
Lycamobile 196692#
Mobistar 5123#123#
Ortel Mobile 1966*101#
Proximus 1911#121#
MobiSud (Proximus) --
Jim Mobile (Base) --
TMF Mobile (Proximus) --
Plug Mobile (Proximus) --
Ay Yildiz (Base) --

 

Geldigheidsduur van belwaarde

Na activering van je belwaarde is het maar een beperkt aantal maanden geldig. De meeste operatoren geven een geldigheidsduur van 12 maanden. Dit betekent dus dat je binnen 12 maanden na activatering je belwaarde opgemaakt moet hebben anders zal de overgebleven belwaarde vervallen. Verstandig is dus om regelmatig in de gaten te houden wanneer je belwaarde verloopt zodat je niet plotseling verrast wordt.