Onbeperkt zomerhits beluisteren op Spotify!

01-05-2019

Abrupt uit je zomerhits van 2019 gerukt worden door een reclame, ongelooflijk irritant! Koop nu een Spotify giftcard bij Herladen.be om deze irritatie verleden tijd te maken. Deze giftcard maakt onbeperkt muziek luisteren met Spotify Premium mogelijk, waardoor jij ongestoord en ongelimiteerd van jouw muziek kan genieten! Spotify Premium wordt tegenwoordig vaak gezien als de muziek-parallel voor Netflix. Waar een Netflix gift card ervoor zorgt dat je onbeperkt kan genieten van de nieuwste series en films, zorgt een Spotify giftcard ervoor dat je voor een maandelijks klein bedrag onbeperkt kan genieten van álle zomerhits, zowel de nieuwste als de golden oldies! Dit in combinatie met een lekkere barbecue met je vrienden zorgt ervoor dat jouw zomer niet meer stuk kan. Hieronder geven we je dé zomerhits die je absoluut moet luisteren deze zomer. Voeg ze toe aan jouw Spotify afspeellijsten en deel ze met al je vrienden!

Zodra je jouw giftcard van Spotify hebt gekocht zal je niet meer om dit nummer heen kunnen. Deze zomerhit van Panic! At the disco was niet meteen een hit; het kwam in mei 2018 uit maar werd pas in november een echte hit. Aangezien dit nummer pas na de zomer van 2018 echt een hit werd kan hij zeker nog een zomertje mee, perfect voor de zomer van 2019 dus! Daarnaast sluit de boodschap van het nummer ook goed aan bij het zomergevoel: Ga achter je dromen aan, laat je niet afschrikken, volg je eigen pad en dan komt alles goed!

Natuurlijk kunnen hits die vorige zomer populair worden ook nu nog gedraaid worden! One kiss is een perfect voorbeeld hiervan, Calvin Harris en Dua Lipa zorgen er met dit nummer namelijk voor dat je wel moet gaan bewegen! Mocht jij dit nummer nou ook zo leuk vinden dan komt het goed uit dat je Spotify Premium hebt, want daarmee kan onbeperkt muziek streamen en dus ook dit nummer onbeperkt op repeat zetten!

Daddy Yankee is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke naam als het op zomerhits aankomt! Daddy Yankee is een van origine Puerto Ricaanse reggaeton-muzikant, filmproducent, acteur en zakenman. Hij is vooral bekend van de nummers Despacito (2017) en Dura (2018), allebei zomerse reggaeton nummers die hoog op de Spotify hitlijsten staan! Hierom verdient het nummer Dura van de zomerse reggaeton-koning Daddy Yankee natuurlijk ook een plekje tussen dé zomerhits van 2019.

Het laatste nummer op onze lijst is een nummer dat zeker niet mag ontbreken als je onbeperkt muziek kunt luisteren! Ook dit nummer is een oude zomerhit, maar desondanks kan óók deze zeker nog gedraaid worden deze zomer! Net zoals het vorige nummer op deze lijst is ook dit nummer Spaanstalig. Alhoewel het meezingen hierdoor wat lastiger wordt voegt het zeker toe aan het zomergevoel dat deze zomer muziek met zich meebrengt! Of het nou tijdens een gezellige picnic of op een barbecue is, Luis Fonsi en Demi Lovato brengen dat heerlijke zomergevoel tijdens die warme zomeravonden!

Al deze zomerhits van 2019 zijn te vinden op Spotify en dus kan je deze allemaal toevoegen aan je Spotify afspeellijsten en delen met je vrienden. Zo weet je dat je altijd de zomer-vibes bij je hebt! Naast de nummers in deze lijst afspelen is Spotify Premium ook perfect als je nieuwe muziek ontdekken wilt; Spotify kan je namelijk aanbevelingen doen gebaseerd op jouw muzieksmaak! Ga snel naar Herladen.be om een giftcard aan te schaffen en geniet snel van onbeperkt muziek luisteren met Spotify Premium.

Wat nou als je wel de nieuwste muziek wilt luisteren, maar geen Spotify wil? Dan raden wij je aan om te kijken naar de iTunes gift card van Apple of de Google Play gift card voor Android. Met deze giftcards krijg je ook toegang tot de nieuwste zomerhits, en soms staan er zelfs exclusieve liedjes op deze platforms die niet op Spotify terug te vinden zijn. Maak je zomer dus af met de perfecte zomermuziek en koop een van deze giftcards!

Wil je op de hoogte blijven van onze blogposts, abonneer je dan op de nieuwsbrief!