Wat is Roblox en wat kan je ermee?

01-06-2021

Roblox is een van dé bekendste online platforms waar enthousiaste gamers samenkomen. Wel meer dan 155 miljoen mensen spelen dit populaire spel. Het is echt een leuke manier om mensen te leren kennen, samen te gamen én bovendien om je eigen game(s) te ontwikkelen. Voor de echte gamers onder ons is dat natuurlijk echt een uitdaging! In deze blog lees je alles over dit populaire gamers platform.

De giftcardcode wordt direct afgeleverd per e-mail, volg de instructies in de e-mail om de giftcard in te wisselen. Voor giftcard producten worden er servicekosten berekend.

 

Roblox kan worden gezien als een platform waar gamers bij elkaar kunnen komen om duizenden verschillende games te spelen. Niet alleen is het mogelijk om op het platform games te spelen, maar het is ook mogelijk om je eigen game te maken en deze kun je vervolgens aanbieden aan andere spelers. Het kan dus worden gezien als een platform waarbij games worden verzameld die door spelers zelf worden gemaakt en aangeboden.

Een groot voordeel van Roblox is dat het platform gratis is! Er worden echter wel meerdere betaalde in-game functies en een abonnement aangeboden. Om van deze betaalde functies gebruik te maken wordt er gebruik gemaakt van ‘Robux’. Dit is de virtuele valuta van het platform. Hiermee kun jij je eigen Roblox player personaliseren met de leukste skins, wapens en nog veel meer andere opties om je eigen karakter naar wens samen te stellen. Wil jij het meeste uit de Roblox game halen? Met de Roblox giftcard is dit mogelijk!

Waarom Herladen.be?

Er zijn tal van redenen om een Roblox kaart online te kopen bij Herladen.be. Wij hebben ze voor je opgesomd:

✔️ Binnen 29 seconden heb je jouw Roblox tegoed ontvangen

✔️ Eenvoudig afrekenen met iDeal, PayPal of per overboeking

✔️ Snel en veilig bestellen

✔️ Direct te gebruikenom Robux mee te kopen

✔️ Geen servicekosten als je via de Herladen.be app je krediet aanschaft

Het gebruiken van een Roblox giftcard is zeer gemakkelijk. Een Roblox kaart geeft je namelijk de mogelijkheid om je Robux tegoed op te waarderen. Hiermee kun je in-game aankopen doen op het platform. Benieuwd waar je de giftcard precies voor kunt gebruiken? Hieronder leggen wij het uit.

Dankzij de Roblox giftcard is het mogelijk om Robux tegoed aan te schaffen. Met behulp van dit tegoed kun jij je Roblox player geheel naar wens samenstellen. Wij hebben een overzicht gemaakt waar je de Roblox giftcard precies voor kunt gebruiken.

 • Roblox player samenstellen naar wens. Je kunt je Roblox player geheel personaliseren. Denk hierbij aan Roblox skins, shirts, wapens en nog veel meer!
 • Roblox Premium-abonnement. De pret houdt niet op! Het is namelijk ook mogelijk om een Roblox Premium-abonnement af te sluiten met je Robux tegoed. Dit geeft je exclusief toegang tot toffe features en 10% korting op het aanschaffen van Robux tegoed.

Een Roblox giftcard kun je dus gebruiken om je ervaring op het platform te verbeteren en om je te onderscheiden ten opzichte van andere spelers.

Heb jij je Roblox cadeaukaart bij Herladen.be aangeschaft? Dan ontvang jij de digitale code binnen 29 seconden in je mailbox nadat jouw betaling is voltooid! Binnen een aantal simpele stappen kun jij je Roblox giftcard online kopen in onze webshop. Betalen doe je veilig en zeker met je eigen betaalmethode.

Het inwisselen van je Roblox kaart is een vrij simpel proces. Je kunt de Roblox giftcard op meerdere manieren verzilveren. Wij beschrijven hier hoe jij de kaart op de Xbox en computer kunt inwisselen.

Roblox cadeaukaart inwisselen op computer

 1. Ga naar de site van Roblox.com en navigeer naar ‘Redeem’.
 2. Maak een account aan of log in bij je bestaande account.
 3. Voer de code in die via de mail hebt gekregen.

Roblox cadeaukaart inwisselen op Xbox

 1. Navigeer naar de Xbox Games Store.
 2. Selecteer vervolgens ‘Een code gebruiken’
 3. Vul de digitale code in die je via de mail hebt gekregen.

Na het inwisselen van je Roblox cadeaukaart kun jij direct je Robux tegoed gebruiken om aankopen te doen!

Goed nieuws: de Roblox giftcard vervalt niet! Dit betekent dus dat je helemaal zelf kunt bepalen wanneer je de giftcard gaat inwisselen om je tegoed op te waarderen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je giftcard niet meer geldig is. Geef jij de kaart aan iemand als cadeau? Dan is het handig om aan de ontvanger duidelijk te maken dat diegene genoeg tijd heeft om de kaart in te wisselen.

Heb je nog vragen omtrent het kopen van de Roblox cadeaukaart? Of help je hulp nodig bij het inwisselen? In dat geval raden wij het je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Ook is het een mogelijkheid om contact op te nemen met de klantenservice van Roblox. Deze kun je bereiken via de site van het bedrijf zelf.

Het is voor de echte gamer dus echt een leuke manier om aan de slag te gaan met vette unieke games, ze te ontwikkelen, te spelen en te delen. Een aantrekkelijk feitje is dat het een gratis spel is, wat het natuurlijk extra leuk maakt om mee te starten. Een Roblox kaart kopen doe je uiteraard vanwege bovengenoemde voordelen, maar je kunt daarnaast ook allemaal mooie skins toevoegen, eigen wapens kiezen en nog veel meer personaliseren. Hiervoor heb je wel een Robux account nodig.

Je hebt Robux nodig om diverse personages, skins en andere toevoegingen te kiezen voor je spel, maar wat is Robux precies? Robux is eigenlijk het betaalmiddel waarmee je deze additionele producten kunt kopen voor je Roblox avatar en de games zelf. Het is dus eigenlijk onmisbaar als je graag je avatar helemaal wilt personaliseren naar je eigen smaak. Heb je dit voor elkaar? Dan kan je direct aan de slag met je favoriete game.

Om Robux toe te voegen aan je account, heb je eerst Roblox tegoed nodig. In ons assortiment vind je diverse varianten die enkel qua prijs van elkaar verschillen. Hier schaf je gemakkelijk de kaart van jouw wensen aan, zodat je in een mum van tijd kan starten met de aller tofste games. Na 29 seconden ontvang je het tegoed al op je e-mail en ben je slechts seconden verwijderd van de beste Roblox spellen. Je hoeft nu alleen nog maar bij Roblox in te loggen met je account.

Met een Roblox giftcard kun je dus direct starten met de leukste games. Maar weet je al welke verrassende toepassingen er eigenlijk allemaal mogelijk zijn? Je kan de volgende toepassingen allemaal naar wens aanpassen van je avatar:

 • Roblox player
 • Roblox shirt
 • Roblox hair
 • Roblox skin
 • Roblox face
 • Roblox wapens

Een eigen game ontwikkelen is natuurlijk ook een van de tofste eigenschappen van Roblox. Hier kan je alles helemaal naar wens inrichten en je kan anderen laten betalen voor het spelen van jouw game.

Daarnaast is het ook mogelijk om een Roblox premium abonnement te nemen. Dit is echt een ideale keuze wanneer je exclusieve toegang wilt tot allerlei speciale features. Voor jou als fanatieke gamer is dit natuurlijk wel een hele mooie optie. Je krijgt daarbij ook nog eens 10% korting bij aanschaf van een nieuw Robux tegoed. Zo geef je, jezelf als Roblox player natuurlijk wel een unieke status. Zeker wanneer je een eigen game ontwikkelt.

Misschien wel de populairste toepassing van Roblox: een eigen Roblox game maken. En een leuk weetje: ook dit is gratis. Maar hoe maak je dan een eigen game? Het is eigenlijk vrij simpel. Door naar de Roblox studio te gaan kom je in je eigen game omgeving. Je kunt hier zelf een game maken of bewerken. In de Roblox studio ga je dan naar je eigen ‘place’ om allerlei interessante game toepassingen toe te voegen en jouw ideale spel compleet te maken.

Om gebruik te kunnen maken van onze Roblox giftcard moet je in het bezit zijn van een van de onderstaande apparaten met geschikte besturingssystemen. Roblox is geschikt voor:

1. Android

Geschikt voor alle Android apparaten: tablets, smartphones en pc Ga naar de Google Play Store en tik in het zoekveld ‘Roblox’

Nu kan je Roblox installeren en bij Roblox inloggen

2. iOS

Geschikt voor alle iOS apparaten: tablets en smartphones Ga naar de App Store en tik in het zoekveld ‘Roblox’

Nu kan je Roblox installeren en bij Roblox inloggen op je tablet of smartphone

3. Mac OS X

Geschikt voor alle Mac OS X apparaten Ga naar de website:
Roblox Download en klik op ‘Roblox download’

Roblox detecteert nu automatisch jouw besturingssysteem, zodat de juiste versie van Roblox gedownload wordt. Open het Roblox DMG bestand vanuit de download-map

Nu wordt Roblox geïnstalleerd met een browserplug-in, waarmee je alle Roblox studio kunt openen en tevens alle games kunt spelen.

4. Windows

Geschikt voor Windows (de meest recente besturingssystemen) Ga naar:
Roblox Download en klik op ‘Roblox download’

Roblox detecteert het Windows besturingssysteem en past daar de juiste versie van Roblox op aan.

Open het gedownloade bestand van Roblox.

Er is nu een browserplug-in geïnstalleerd waardoor je direct kunt starten met gamen of in Roblox studio kunt.

Ben jij al Roblox fan of ben je dat geworden door het lezen van deze blog? Bestel dan snel jouw favoriete Roblox giftcard bij Herladen.be! Heb je nog vragen voor ons of ben je juist meer fan van andere games? Bekijk dan ons volledige giftcard assortiment en lees de antwoorden op al je vragen terug in onze FAQ.