Google Play

Google Play Card €15

€ 15,00
€ 25,00
€ 50,00
€ 100,00

1

Geldig in België
Direct geleverd

Google Play kaarten zijn ook beschikbaar in onze app! Download de app en koop je kaart.

Bij Herladen.be is het heel gemakkelijk om een Google Play Card aan te schaffen. Bepaal van tevoren welke waarde je wilt kopen. Hierna klik je op één van de bovenstaande Google Play waarden en volg je de stappen in het proces. Je hoeft nu niet langer te kiezen tussen alleen €15, €25, €50 of €100. Het is tegenwoordig namelijk mogelijk om zelf een waarde te kiezen tussen €15 en €100. Het bedrag moet wel op hele euro’s uitkomen. Tijdens het bestellen betaal je met betalingsmethoden zoals Bancontact, iDeal of PayPal. Registreer jezelf als klant en ontvang onze nieuwsbrief! Met jouw tegoed krijg je toegang tot een enorm assortiment aan entertainment. Je hebt de keuze uit geweldige games, maar je kan ook in-game producten kopen zoals edelstenen voor Clash Royale of Pokéballs voor Pokemon Go. Je kunt genieten van de nieuwste muziek en films en nog veel meer. Leef je uit en bepaal zelf je Google Play variabele waarden!

Vervaldatum: Vervalt niet

Voor Google support klik hier.
 
What to buy with your balance.

Redeem je code via deze link.

Algemene Voorwaarden: Raadpleeg play.google.com/be-card-terms voor de volledige voorwaarden. Cadeaukaart uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). De gebruiker moet 13 jaar of ouder zijn en woonachtig zijn in België. Belgisch Google Payments-account en internettoegang vereist om in te wisselen. Alleen bruikbaar voor de aankoop van items op Google Play die hiervoor in aanmerking komen. Niet bruikbaar voor hardware, e-boeken en bepaalde abonnementen. Er kunnen andere beperkingen van toepassing zijn. Geen gebruikskosten of vervaldatums. Tenzij wettelijk vereist, is de cadeaukaart niet inwisselbaar voor contant geld of andere cadeaukaarten. De cadeaukaart is niet herlaadbaar en er is geen terugbetaling mogelijk. De cadeaukaart kan niet worden gecombineerd met saldo van buiten Google Play en kan niet worden doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde. De gebruiker is verantwoordelijk bij eventueel verlies van een cadeaukaart. Ga naar support.google.com/googleplay/go/cardhelp als u hulp nodig heeft.  

Gebruik de code van deze cadeaukaart alleen op Google Play. Wanneer ergens anders om de code wordt gevraagd, kan dit een geval van oplichting zijn. Ga voor meer informatie naar play.google.com/giftcardscam.

Geef de code op in de Play Store-app of op play.google.com om deze aanbieding in te wisselen.