Meest gekozen
Google Play

Google Play Card 25 Euro

€ 15,00
€ 25,00
€ 50,00
€ 100,00

1

Direct geleverd

Google Play kaarten zijn ook beschikbaar in onze app! Download de app en koop je kaart.

Eén kaart. Miljoenen manieren om ervan te genieten.

Het iTunes tegoed kan je gebruiken voor de iTunes Store, App Store, iBooks Store of Mac App Store. Je kunt een iTunes kaart die je op Herladen.be koopt alleen in België gebruiken. Dit komt omdat deze kaarten landgebonden zijn. Het iTunes tegoed is gekoppeld aan een Apple ID. Zorg ervoor dat je een geldig Belgisch Apple ID hebt. Let op: Bij meerdere accounts moet je goed opletten of je ingelogd bent op het juiste ID. Het iTunes tegoed kan gebruikt worden voor games, apps, muziek en nog veel meer!

Vervaldatum: Vervalt niet

Voor Google support klik hier.
 
What to buy with your balance.

Redeem je code via deze link.

Algemene Voorwaarden: Raadpleeg play.google.com/be-card-terms voor de volledige voorwaarden. Cadeaukaart uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). De gebruiker moet 13 jaar of ouder zijn en woonachtig zijn in België. Belgisch Google Payments-account en internettoegang vereist om in te wisselen. Alleen bruikbaar voor de aankoop van items op Google Play die hiervoor in aanmerking komen. Niet bruikbaar voor hardware, e-boeken en bepaalde abonnementen. Er kunnen andere beperkingen van toepassing zijn. Geen gebruikskosten of vervaldatums. Tenzij wettelijk vereist, is de cadeaukaart niet inwisselbaar voor contant geld of andere cadeaukaarten. De cadeaukaart is niet herlaadbaar en er is geen terugbetaling mogelijk. De cadeaukaart kan niet worden gecombineerd met saldo van buiten Google Play en kan niet worden doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde. De gebruiker is verantwoordelijk bij eventueel verlies van een cadeaukaart. Ga naar support.google.com/googleplay/go/cardhelp als u hulp nodig heeft.  

Gebruik de code van deze cadeaukaart alleen op Google Play. Wanneer ergens anders om de code wordt gevraagd, kan dit een geval van oplichting zijn. Ga voor meer informatie naar play.google.com/giftcardscam.

Geef de code op in de Play Store-app of op play.google.com om deze aanbieding in te wisselen.