iTunes

iTunes & App Store Kaart 15 Euro

€ 15,00
€ 25,00
€ 50,00
€ 100,00

1

Direct geleverd

Met de iTunes & App Store kaart van 15 euro heb je toegang tot een ongekende wereld van digitale producten. De naam doet wellicht vermoeden dat je met de iTunes kaart enkel tegoed koopt dat je kunt besteden in de iTunes store, maar niets is minder waar. Zo kun je het Apple tegoed besteden in alle digitale winkels van Apple zoals de App store, iBooks Store en de Mac App Store. De iTunes kaart 15 euro die je koopt bij Herladen.be kun je enkel gebruiken in België. De kaarten zijn namelijk landgebonden. Daarnaast is het noodzakelijk om een geldig Belgisch Apple ID te hebben. Het iTunes tegoed van 15 euro wordt namelijk aan dit Apple ID gekoppeld. Heb je meerdere Apple accounts? Let er dan goed op dat je het tegoed herlaad bij het juiste account. Het is helaas niet mogelijk om het tegoed tussen accounts over te zetten.

Vervaldatum: Vervalt niet

iTunes & App Store Kaart 15 Euro online kopen

Het online kopen van een iTunes kaart 15 euro is gemakkelijk en snel bij Herladen.be. Volg onderstaande stappen om binnen een minuut te beschikken over 15 euro Apple tegoed.

 1. Selecteer het gewenste bedrag. Het is mogelijk om te kiezen voor 15 euro25 euro of 50 euro.
 2. Geef het e-mailadres op waar de iTunes gift card naartoe gestuurd kan worden.
 3. Kies de gewenste betaalmethode. Je hebt hierbij de keuze uit Bancontact, iDEAL, creditcard, PayPal of overboeking.
 4. Na betaling ontvang je de code direct op het door jou opgegeven e-mailadres. Check ook de spamfolder wanneer de iTunes kaart (nog) niet is aangekomen.

iTunes & App Store Kaart 15 Euro herladen via Apple ID

Om de laatste apps, iBooks, muziek en nog veel meer te kunnen kopen zul je eerst nog even het Apple tegoed 15 euro moeten herladen via jouw Apple ID. Hou er wel rekening mee dat het Apple tegoed dat je koopt bij Herladen.be landsgebonden is aan België. Het is dus noodzakelijk om een Belgisch Apple ID te hebben. Mocht je nog geen Apple ID hebben, dan kun je hier een Apple ID aanmaken. Om het iTunes tegoed vervolgens te herladen volg je de volgende stappen:

iTunes & App Store card code inwisselen via iPhone, iPod touch of iPad:

 1. Ga naar vandaag en druk op jouw afbeelding
 2. Ga naar “Wissel cadeaubon in”
 3. Log in met je Apple ID
 4. Voer de code in en klik op Gereed

iTunes & App Store Card code inwisselen via Mac of PC:

 1. Open iTunes of de App Store
 2. Log in met je Apple ID
 3. Voor de App Store: klik op jouw naam of foto en klik vervolgens op Wissel cadeaubon in
 4. Voor iTunes: klik op Account en kies Wissel in
 5. Voer de ontvangen code in via Je kunt de code ook handmatig inwisselen en klik op Wissel in
 6. Je tegoed wordt direct toegevoegd waarna je dus meteen aankopen kunt gaan doen!

iTunes & App Store gift card 15 euro

Met de iTunes kaart van 15 euro heb je toegang tot miljoenen Apple producten. Het is dan ook het ideale cadeau voor Apple liefhebbers. Met de iTunes kaart kun je alles kopen wat in de App store, iTunes Store of Apple Books Store te vinden is: (upgrades van) apps, muziek, films of boeken. Daarnaast is de iTunes kaart ook te gebruiken voor het upgraden van je iCloud-opslag of het aanschaffen van Apple Music. Kortom, de iTunes kaart is het ideale cadeau voor jezelf of iemand anders. De ontvanger van de iTunes gift card kan zelf bepalen waar het tegoed aan wordt besteed. Het iTunes 15 euro tegoed kan besteed worden in de volgende Apple Stores:

Andere giftcards van Herladen.be

Heb jij geen Apple apparaat of wil je iemand verassen met een andere type giftcard? Neem dan eens een kijkje bij ons giftcard overzicht. Android fans kunnen zichzelf of iemand anders bijvoorbeeld verwennen met een Google Play giftcard. Ook voor gamers heeft Herladen.be de perfecte oplossing. Van Nintendo eShop kaarten tot Playstation giftcards en van Apex Coins tot Fortnite V-Bucks.

Mocht je vragen hebben over de giftcards of heb je een andere vraag? Neem dan eens een kijkje bij de meest gestelde vragen.

Voorwaarden iTunes kaart 15 euro

Uitsluitend geldig voor aankopen in België bij Apple Media Services. Voor gebruik is een Apple ID vereist, en dien je de licentie- en gebruiksvoorwaarden te accepteren. Niet inwisselbaar voor contanten, niet bedoeld voor wederverkoop en voor verzending buiten België, terugbetaling of inruilen is niet mogelijk (tenzij indien wettelijk vereist). Persoonlijke gegevens worden uitsluitend verzameld en gebruikt conform het privacybeleid van Apple beschikbaar op apple.com/benl/privacy. Apple is niet aansprakelijk voor verlies of schade voortvloeiend uit diefstal of verlies van kaarten of uit ongeoorloofd gebruik. Dit onverminderd uw wettelijke rechten als consument. iTunes/App Store Kaarten worden uitgegeven en geleverd door Apple Distribution International Ltd.; zie: apple.com/benl/contact. Verkoop van de Kaarten treedt de winkelier op als vertegenwoordiger van en namens Apple Distribution International Ltd. De volgende voorwaarden zijn van toepassing: apple.com/benl/go/legal/gc. Alle aankopen via de iTunes Store/App Store zijn uitsluitend bestemd voor rechtmatig persoonlijk gebruik. © 2024 Apple Distribution International Ltd. Alle rechten voorbehouden.