iTunes

iTunes & App Store Kaart 25 Euro

€ 15,00
€ 25,00
€ 50,00
€ 100,00

1

Direct geleverd

Eén kaart. Miljoenen manieren om ervan te genieten.

Het iTunes tegoed kan je gebruiken voor de iTunes Store, App Store, iBooks Store of Mac App Store. Je kunt een iTunes kaart die je op Herladen.be koopt alleen in België gebruiken. Dit komt omdat deze kaarten landgebonden zijn. Het iTunes tegoed is gekoppeld aan een Apple ID. Zorg ervoor dat je een geldig Belgisch Apple ID hebt. Let op: Bij meerdere accounts moet je goed opletten of je ingelogd bent op het juiste ID. Het iTunes tegoed kan gebruikt worden voor games, apps, muziek en nog veel meer!

Vervaldatum: Vervalt niet

iTunes & App Store Kaart 25 euro kopen

iTunes & App Store cards van 25 euro koop je natuurlijk bij Herladen.be! Als cadeau of gewoon voor jezelf, het is allebei mogelijk. Waar je het bedrag aan uitgeeft bepaal je helemaal zelf. Het iTunes tegoed is in iedere online store van Apple te besteden, zoals de >App Store of iTunes. Ontdek meer over de iTunes & App Store cards!

iTunes & App Store card kopen

Zoals eerder vermeld biedt Herladen.be verschillende Apple tegoed mogelijkheden. Zo kun je naast de iTunes kaart van 25 euro 3 verschillende iTunes cards kopen bij Herladen.be:

Met dit iTunes tegoed heb je toegang tot miljoenen digitale producten. Van muziek tot boeken en van films tot apps: de keuze is aan jou! Wel adviseren wij je om van tevoren te bedenken wat je wilt aanschaffen. Zo voorkom je dat je een tekort hebt. Een overschot is helemaal niet erg, het tegoed is na verzilvering namelijk onbeperkt geldig!

iTunes & App Store kaart 25 euro herladen

Via Herladen.be is het kopen of herladen van een iTunes kaart 25 euro erg gemakkelijk. Onderstaande stappen vertellen je precies wat je moet doen:

 1. Kies het gewenste iTunes kaart bedrag;
 2. Geef het e-mailadres op waar wij de code naartoe kunnen sturen. Het is optioneel ook mogelijk om een account aan te maken zodat je in de toekomst nog sneller iTunes tegoed kunt kopen;
 3. Rond de betaling af. Je kunt kiezen uit Bancontact, iDEAL, creditcard, PayPal of overboeking. Indien je een kortingscode hebt, dan kun je deze opgeven tijdens deze stap;
 4. Na betaling wordt de iTunes code van 25 euro meteen naar het door jou opgegeven e-mailadres toegestuurd. Bekijk voor de zekerheid de spamfolder wanneer de code niet aankomt!

iTunes & App Store card code 25 euro inwisselen

Het inwisselen van de iTunes Card code doe je doormiddel van jouw Apple ID. Het iTunes tegoed is landgeboden en kan dus enkel aan een Belgisch Apple ID worden gekoppeld. Kies het apparaat en volg de onderstaande stappen.

iTunes & App Store card code inwisselen via iPhone, iPod touch of iPad:

 1. Ga naar vandaag en druk op jouw afbeelding
 2. Ga naar “Wissel cadeaubon in”
 3. Log in met je Apple ID
 4. Voer de code in en klik op Gereed

iTunes code of App Store code inwisselen via Mac of PC:

 1. Open iTunes of de App Store
 2. Log in met je Apple ID
 3. Voor de App Store: klik op jouw naam of foto en klik vervolgens op Wissel cadeaubon in
 4. Voor iTunes: klik op Account en kies Wissel in
 5. Voer de ontvangen code in via Je kunt de code ook handmatig inwisselen en klik op Wissel in
 6. Je tegoed wordt direct toegevoegd waarna je dus meteen aankopen kunt gaan doen!

Wat kan ik met iTunes & App Store tegoed van 25 euro?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met het iTunes/App store tegoed. Films, muziek, boeken of apps en games. Het is zelfs mogelijk om de iCloud opslag uit te breiden of je aan te sluiten bij Apple Music!

Het iTunes tegoed kun je natuurlijk ook als giftcard geven. Een App Store giftcard geeft de ontvanger de mogelijkheid om zelf te kiezen welk Apple product er wordt aangeschaft. Dit is dus het ideale cadeau voor Apple liefhebbers. Het Apple tegoed kan in alle verschillende stores van Apple worden besteed:

Apple tegoed en andere giftcards kopen bij Herladen.be

Herladen.be is aanbieder van officiële iTunes giftcard codes. Bij ons krijg je legitiem Apple tegoed om toe te voegen aan jouw Apple ID. Ook worden er geen verborgen kosten toegevoegd aan de prijs. Het kopen van een iTunes giftcard 25 euro is snel, gemakkelijk en 100% veilig!

Naast de iTunes giftcards biedt Herladen.be ook tal van andere online giftcard aan. Bekijk het overzicht hieronder:

Zit je nog met vragen? Bekijk dan nu onze veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen jou graag snel verder!

Voorwaarden iTunes kaart 25 euro

Uitsluitend geldig voor aankopen in België bij Apple Media Services. Voor gebruik is een Apple ID vereist, en dien je de licentie- en gebruiksvoorwaarden te accepteren. Niet inwisselbaar voor contanten, niet bedoeld voor wederverkoop en voor verzending buiten België, terugbetaling of inruilen is niet mogelijk (tenzij indien wettelijk vereist). Persoonlijke gegevens worden uitsluitend verzameld en gebruikt conform het privacybeleid van Apple beschikbaar op apple.com/benl/privacy. Apple is niet aansprakelijk voor verlies of schade voortvloeiend uit diefstal of verlies van kaarten of uit ongeoorloofd gebruik. Dit onverminderd uw wettelijke rechten als consument. iTunes/App Store Kaarten worden uitgegeven en geleverd door Apple Distribution International Ltd.; zie: apple.com/benl/contact. Verkoop van de Kaarten treedt de winkelier op als vertegenwoordiger van en namens Apple Distribution International Ltd. De volgende voorwaarden zijn van toepassing: apple.com/benl/go/legal/gc. Alle aankopen via de iTunes Store/App Store zijn uitsluitend bestemd voor rechtmatig persoonlijk gebruik. © 2024 Apple Distribution International Ltd. Alle rechten voorbehouden.