iTunes

iTunes & App Store Kaart 50 Euro

€ 15,00
€ 25,00
€ 50,00
€ 100,00

1

Direct geleverd

50 euro Apple tegoed koop je gemakkelijk bij Herladen.be. Een iTunes kaart van 50 euro voor jezelf of als cadeau? De keuze is aan jou! Met de iTunes kaart van 50 euro heb je direct toegang tot miljoenen digitale producten in de verschillende Apple stores. Zo scoor je met het 50 euro Apple tegoed nieuwe apps, muziek of e-books in de App Store, iTunes Store of Apple Books Store. Het is daarnaast ook mogelijk om jouw iCloud-opslag te upgraden of jouw Apple Music account te herladen!

Om gebruik te kunnen maken van een iTunes kaart 50 euro, heb je natuurlijk een device nodig van Apple zoals een iPhone, iMac of iPad. Het gekoppelde Apple ID zul je nodig hebben voor het herladen van het Apple tegoed. Dit Apple ID is namelijk gesynchroniseerd met jouw apparaat, waardoor je altijd toegang hebt tot jouw aangeschafte apps, muziek en boeken.

Vervaldatum: Vervalt niet

iTunes kaart in België kopen bij Herladen.be

iTunes kaart kopen in België? Dan moet je bij Herladen.be zijn! Wij zijn officieel verstrekker van legitieme online iTunes kaarten. Naast de iTunes kaart 50 euro, hebben wij de keuze uit de 3 overige uitvoeringen:

Wat kun je met een iTunes & App Store kaart?

Met de iTunes & App Store kaarten van Herladen.be kun je online jouw Apple saldo herladen. Na betaling ontvang je de digitale iTunes kaart code ter waarde van 50 euro direct via de e-mail. Deze voer je vervolgens gemakkelijk in op jouw Apple ID. Het saldo wordt dan direct verhoogd met het 50 euro Apple tegoed en hier kun je dan meteen gebruik van maken!

Met een iTunes kaart heb je toegang tot miljoenen digitale producten. De iTunes kaart 50 euro is dan ook het ideale cadeau voor iemand die een Apple device bezit! In het onderstaande overzicht vind je alle producten die per store te verkrijgen zijn met een iTunes kaart:

Hoe kan ik iTunes 50 euro kopen?

Met een aantal gemakkelijke stappen kun je iTunes herladen. Het kost enkele minuten en je ontvangt direct een mail met de unieke code! Volg onderstaande stappen om meteen gebruik te kunnen maken van het 50 euro Apple tegoed:

  1. Kies de iTunes kaart waarde. (15, 25 of 50 euro)
  2. Vul jouw e-mailadres en overige gegevens in.
  3. Kies de gewenste betaalmethode: iDEAL, PayPal, Credit Card, paysafecard of per overboeking.
  4. Ontvang de code direct per e-mail.
  5. Vul de code in op jouw Apple ID om direct gebruik te kunnen maken van jouw nieuwe Apple tegoed!

Hoe kan ik iTunes herladen?

Je hebt nu je 50 euro iTunes kaart aangeschaft voor bijvoorbeeld de iPhone, iPad of iPod Touch. Nu moet je jouw iTunes kaart nog activeren op jouw Apple ID. Dit werkt als volgt:

  1. Open de gewenste Apple store: App StoreiTunes Store of iBooks Store;
  2. Op de pagina “Uitgelicht” scroll je naar onderen en tik ‘Wissel in’ aan;
  3. Tik ‘U kunt de code ook handmatig invoeren’ aan;
  4. Voer de unieke iTunes code in welke je hebt ontvangen van Herladen.be;
  5. Het tegoed wordt direct bijgewerkt met 50 euro op jouw Apple ID!

Let er bij het invoeren van je unieke iTunes code goed op dat je ingelogd bent met het juiste Apple ID. Wanneer het tegoed is toegevoegd op een account, staat deze namelijk vast!

Overige giftcards bij Herladen.be

Ben jij een Android gebruiker en ben je dus niet op zoek naar iTunes giftcards? Ook dan ben je bij Herladen.be aan het juiste adres. Naast de iTunes kaart van 50 euro bieden wij ook Google Play Store giftcards aan. Daarnaast hebben wij ook giftcards van onder andere Netflix en Spotify in ons assortiment. Hiermee kun je ongelimiteerd films en series kijken of muziek luisteren. Bekijk ons complete aanbod van giftcards op onze overzichtspagina!

Mocht je nog vragen hebben over de aankoop van de iTunes giftcard van 50 euro of heb je een ander verzoek? Bekijk dan nu onze veel gestelde vragen.

Voorwaarden iTunes kaart 50 euro

Uitsluitend geldig voor aankopen in België bij Apple Media Services. Voor gebruik is een Apple ID vereist, en dien je de licentie- en gebruiksvoorwaarden te accepteren. Niet inwisselbaar voor contanten, niet bedoeld voor wederverkoop en voor verzending buiten België, terugbetaling of inruilen is niet mogelijk (tenzij indien wettelijk vereist). Persoonlijke gegevens worden uitsluitend verzameld en gebruikt conform het privacybeleid van Apple beschikbaar op apple.com/benl/privacy. Apple is niet aansprakelijk voor verlies of schade voortvloeiend uit diefstal of verlies van kaarten of uit ongeoorloofd gebruik. Dit onverminderd uw wettelijke rechten als consument. iTunes/App Store Kaarten worden uitgegeven en geleverd door Apple Distribution International Ltd.; zie: apple.com/benl/contact. Verkoop van de Kaarten treedt de winkelier op als vertegenwoordiger van en namens Apple Distribution International Ltd. De volgende voorwaarden zijn van toepassing: apple.com/benl/go/legal/gc. Alle aankopen via de iTunes Store/App Store zijn uitsluitend bestemd voor rechtmatig persoonlijk gebruik. © 2024 Apple Distribution International Ltd. Alle rechten voorbehouden.