Netflix Cadeaubon 25 Euro

Meest gekozen

Zoek jij de ideale cadeautip voor je vader, broer, zus, moeder of gewoon jezelf? Kies dan voor de Netflix cadeaubon. De bon wordt gelijk per email geleverd.

De Netflix bon heeft hetzelfde principe als een gewone cadeaukaart. Je kunt kiezen uit een waarde van € 25 of € 50, waarna je de kaart gelijk per email ontvangt. Hierna kan je de kaart makkelijk verzilveren op de Netflix website, of de code printen of opschrijven als het een cadeautje is. Wanneer de code is verzilverd wordt het tegoed op het gebruikersaccount herladen. Zo heb je geen creditcard nodig, en heb je geen doorlopende, onoverzichtelijke kosten! Het Netflix abonnement loopt dan net zolang totdat het tegoed dat is herladen op is.

Netflix kaart 25 euro kopen

Het kopen van een Netflix kaart is heel gemakkelijk, veilig en snel bij Herladen.be. Volg onderstaande stappen om binnen een minuut de Netflix kaart te kopen:

  1. Kies het gewenste Netflix kaart bedrag. Je hebt hierbij de keuze uit een € 25 of € 50.
  2. Geef het e-mailadres op waar de online Netflix cadeaubon naartoe gestuurd kan worden. Indien het een cadeau is, kun je de code ook direct naar de andere persoon toesturen.
  3. Kies de gewenste betaalmethode en rond de betaling af. Je hebt hierbij de keuze uit de betaalmethodes iDEAL, PayPal, Credit Card, paysafecard of per overboeking. Ook is het tijdens deze stap van het aankoopproces mogelijk om een kortingscode in te voeren en aan te geven dat je een factuur wenst te ontvangen.
  4. Na betaling ontvang je de Netflix kaart direct op het opgegeven e-mailadres. Mocht je de code niet ontvangen, kijk dan zeker even de spamfolder. De kans is namelijk groot dat de Netflix cadeaukaart dan hierin terecht is gekomen.

Netflix cadeaubon inwisselen

Heb je een Netflix cadeaukaart gekocht of gekregen? Volg onderstaande stappen om je Netflix code in te wisselen. Binnen 1 minuut heb je direct onbeperkt toegang tot duizenden films en series.

  1. Ga naar de Netflix redeem pagina.
  2. Vul hier de Netflix code in.
  3. Log in of word lid van Netflix.
  4. Het tegoed is herladen of toegevoegd aan jouw account en je kunt beginnen met kijken!

Wat kun je met de Netflix cadeaubon?

Met de Netflix kaart 25 euro kun je sowieso 3 maanden onbeperkt kijken. Het goedkoopste Netflix abonnement begint namelijk bij € 7,99 per maand. Bekijk hieronder welke opties jij hebt met de Netflix cadeaukaart van 25 euro. Het abonnement stopt automatisch als het Netflix herlaadtegoed op is. Zo wordt je dus nooit verast door onverwachte kosten.

 BASICSTANDAARDPREMIUM
Prijs per maand nadat de gratis maand is afgelopen€ 7,99€ 10,99€ 13,99
HD beschikbaar✔️✔️
Ultra HD beschikbaar✔️
Aantal schermen dat je tegelijkertijd kunt gebruiken124
Kijk op je laptop, tv, telefoon of tablet✔️✔️✔️
Eindeloos veel series en films✔️✔️✔️
Altijd opzegbaar✔️✔️✔️
Eerste maand gratis✔️✔️✔️

Wat is Netflix precies?

Hoogstwaarschijnlijk ben je wel bekend met Netflix. De Amerikaanse streamingservice biedt sinds 2007 de mogelijkheid om series en films te streamen. Het aanbod van films en series wordt constant uitgebreid. Ook produceert Netflix zelf veel eigen films en series die goed scoren onder het grote publiek. Het huidige aanbod van Netflix bevat meer dan 5000 films en 700 series. Koop dus snel een Netflix kaart en krijg direct toegang tot deze enorme hoeveelheid entertainment.

Andere gift card opties

Naast de Netflix cadeaukaarten heeft Herladen.be nog tal van andere kaarten in het assortiment. Van beltegoed kaarten tot Nintendo eShop en iTunes kaarten. Net als de Netflix cadeaukaart kun je ook alle andere gift -en beltegoedkaarten gemakkelijk online bestellen. Zo kun jij binnen enkele minuten al genieten van jouw aankoop!

Voorwaarden van Netflix cadeaubonnen

Cadeaubonnen kunnen alleen worden ingewisseld voor de Netflix-abonnementsservice (de "Netflix-service") in landen waar de service wordt aangeboden en in de valuta waarin ze zijn gesteld. Als je een cadeaubon wilt inwisselen, ga je naar www.netflix.com/redeem en voer je de pincode van de kaart in. Je moet lid van Netflix worden of een geldig lidmaatschap hebben als je een cadeaubon wilt inwisselen. Netflix cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt voor accounts waarvoor wordt betaald via een van onze partners zoals bijvoorbeeld iTunes. In dit geval moet je de betaling voor je Netflix account via de partner eerst stopzetten en vervolgens aan het einde van de lopende facturatieperiode de cadeaubon inwisselen op netflix.com/redeem. Je kunt pas lid worden als je de licentie- en gebruiksvoorwaarden hebt geaccepteerd, over compatibele software en hardware beschikt en toegang tot internet hebt (waarvoor aanvullende kosten in rekening kunnen worden gebracht). Je moet minimaal achttien jaar zijn om lid van de Netflix-service te worden.

De volledige waarde van een cadeaubon wordt toegepast op je Netflix-account nadat je de bon hebt ingewisseld. Je kunt de cadeaubon niet opnieuw gebruiken. De kosten van je maandelijkse lidmaatschap zijn afhankelijk van het gekozen abonnement. Je kunt de waarde van de cadeaubon toepassen op elk abonnement, maar cadeaubonnen hebben een vaste monetaire waarde. De duur van het lidmaatschap met de cadeaubon is afhankelijk van het gekozen abonnement.

Cadeaubonnen worden niet gerestitueerd (voor contanten of anderszins), behalve voor zover dit wettelijk vereist is, en kunnen alleen worden ingewisseld voor de Netflix-service. Zolang het lidmaatschap met de cadeaubon loopt, kun je je Netflix-lidmaatschap op elk gewenst opzeggen. Deze beëindiging gaat in nadat de duur van cadeaubon is verstreken. Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt om andere cadeaubonnen aan te schaffen en kunnen niet worden opgeladen. Er kunnen beperkingen gelden bij combinaties met andere aanbiedingen.

Vervaldatum: Vervalt niet


Categorieën

Populair

Internationaal

Nederland

Deutschland

Österreich

United States

Europa

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online op Herladen.be. Profiteer bovendien van de vele promoties van providers.

Volg Herladen

Onze betaalmethodes