Meest gekozen
Netflix

Netflix Cadeaubon 25 Euro

€ 25,00
€ 50,00

1

Geldig in België
Direct geleverd

Een wereld van entertainment ligt aan je voeten met de Netflix Cadeaubon van 25 euro! Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een filmliefhebber of je jezelf wilt trakteren op een binge-watching sessie, de Netflix Cadeaubon biedt de perfecte oplossing. Met een waarde van € 25 heb je toegang tot een enorm aanbod van films, series en documentaires op Netflix.

Enkele voordelen op een rij:

  • Perfect als cadeau: De Netflix cadeaubon is het perfecte cadeau voor je vrienden of familie!
  • Eenvoudig in gebruik: Je kunt de Netflix Cadeaubon eenvoudig inwisselen op de Netflix-website.
  • Toegang tot duizenden titels: Met de Netflix Cadeaubon krijg je toegang tot duizenden films, series en documentaires.
  • Geen creditcard nodig: Je hebt geen creditcard nodig om een Netflix-abonnement te hebben als je gebruik maakt van de cadeaubon.

Compatibiliteit

De Netflix Cadeaubon is compatibel met elk apparaat dat Netflix ondersteunt, waaronder Smart TV's, smartphones, tablets, computers en gameconsoles. De cadeaubon kan worden gebruikt voor alle abonnementen die beschikbaar zijn op de Netflix-website, ongeacht de locatie. Het enige dat je nodig hebt, is een Netflix-account om de cadeaubon in te wisselen.

Heb je een Netflix cadeaukaart gekocht of gekregen? Volg onderstaande stappen om je Netflix code in te wisselen. Binnen 1 minuut heb je direct onbeperkt toegang tot duizenden films en series.

  1. Ga naar de Netflix redeem pagina.
  2. Vul hier de Netflix code in.
  3. Log in of word lid van Netflix.
  4. Het tegoed is herladen of toegevoegd aan jouw account en je kunt beginnen met kijken!

Cadeaubonnen kunnen alleen worden ingewisseld voor de Netflix-abonnementsservice (de "Netflix-service") in landen waar de service wordt aangeboden en in de valuta waarin ze zijn gesteld. Als je een cadeaubon wilt inwisselen, ga je naar www.netflix.com/redeem en voer je de pincode van de kaart in. Je moet lid van Netflix worden of een geldig lidmaatschap hebben als je een cadeaubon wilt inwisselen. Netflix cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt voor accounts waarvoor wordt betaald via een van onze partners zoals bijvoorbeeld iTunes. In dit geval moet je de betaling voor je Netflix account via de partner eerst stopzetten en vervolgens aan het einde van de lopende facturatieperiode de cadeaubon inwisselen op netflix.com/redeem. Je kunt pas lid worden als je de licentie- en gebruiksvoorwaarden hebt geaccepteerd, over compatibele software en hardware beschikt en toegang tot internet hebt (waarvoor aanvullende kosten in rekening kunnen worden gebracht). Je moet minimaal achttien jaar zijn om lid van de Netflix-service te worden.

De volledige waarde van een cadeaubon wordt toegepast op je Netflix-account nadat je de bon hebt ingewisseld. Je kunt de cadeaubon niet opnieuw gebruiken. De kosten van je maandelijkse lidmaatschap zijn afhankelijk van het gekozen abonnement. Je kunt de waarde van de cadeaubon toepassen op elk abonnement, maar cadeaubonnen hebben een vaste monetaire waarde. De duur van het lidmaatschap met de cadeaubon is afhankelijk van het gekozen abonnement.

Cadeaubonnen worden niet gerestitueerd (voor contanten of anderszins), behalve voor zover dit wettelijk vereist is, en kunnen alleen worden ingewisseld voor de Netflix-service. Zolang het lidmaatschap met de cadeaubon loopt, kun je je Netflix-lidmaatschap op elk gewenst opzeggen. Deze beëindiging gaat in nadat de duur van cadeaubon is verstreken. Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt om andere cadeaubonnen aan te schaffen en kunnen niet worden opgeladen. Er kunnen beperkingen gelden bij combinaties met andere aanbiedingen.

Vervaldatum: Vervalt niet

Wat kun je met de Netflix cadeaubon?

Met de Netflix kaart 25 euro kun je sowieso 3 maanden onbeperkt kijken. Het goedkoopste Netflix abonnement begint namelijk bij € 7,99 per maand. Bekijk hieronder welke opties jij hebt met de Netflix cadeaukaart van 25 euro. Het abonnement stopt automatisch als het Netflix herlaadtegoed op is. Zo wordt je dus nooit verast door onverwachte kosten.

 BASICSTANDAARDPREMIUM
Prijs per maand nadat de gratis maand is afgelopen€ 7,99€ 10,99€ 13,99
HD beschikbaar✔️✔️
Ultra HD beschikbaar✔️
Aantal schermen dat je tegelijkertijd kunt gebruiken124
Kijk op je laptop, tv, telefoon of tablet✔️✔️✔️
Eindeloos veel series en films✔️✔️✔️
Altijd opzegbaar✔️✔️✔️
Eerste maand gratis✔️✔️✔️