Netflix Cadeaubon 50 Euro

De Netflix cadeaubon van 50 euro is het ideale cadeau voor jezelf, vrienden of familie. Met deze giftcard heb je tot wel een halfjaar onbeperkt toegang tot de laatste films en series. Koop de Netflix cadeaubon gemakkelijk, veilig en snel via Herladen.be. Kies de waarde van je cadeaubon, rond de betaling af in de beveiligde betaalomgeving en gebruik de code vervolgens om iemand te verassen of om jouw eigen Netflix tegoed te herladen. Geen gedoe met kredietkaarten of doorlopende abonnementen. Je betaald enkel voor hetgeen je daadwerkelijk gebruikt en wordt zo niet verast door onoverzichtelijke kosten. Koop jouw Netflix kaart dus nu en begin direct met kijken!

Een Netflix cadeaubon 50 euro kopen

Binnen enkele minuten kun jij al beschikken over een Netflix cadeaubon van 50 euro. Gemakkelijk en snel vanaf je mobiel of pc. Doorloop hiervoor onderstaande stappen:

  1. Kies het gewenste Netflix herlaadbedrag. Je hebt hierbij de keuze uit Netflix tegoed van €25 en €50. Al deze giftcards geven je toegang tot een onbeperkte hoeveelheid kijkplezier.
  2. Geef het e-mailadres op waar de code naartoe verzonden moet worden.
  3. Doorloop het betaalproces. Je kunt bij Herladen.be kiezen voor de betaalmethodes iDEAL, PayPal, Credit Card, paysafecard of overboeking.
  4. Na betaling ontvang je de code direct op het door jou opgegeven e-mailadres. Mocht je deze niet in de inbox krijgen, check dan even de spamfolder. De code is daar hoogstwaarschijnlijk in terecht gekomen.

Het Netflix tegoed gebruiken

Nadat je de Netflix code hebt ontvangen kun je deze cadeau geven of zelf het Netflix tegoed herladen via de volgende stappen:

  1. Ga naar de Netflix redeem pagina.
  2. Vul hier de Netflix code in.
  3. Log in of word lid van Netflix.
  4. Het tegoed is herladen of toegevoegd aan jouw account en je kunt beginnen met kijken!

De verschillende Netflix abonnementen

Met de Netflix cadeaukaart van €50 heb je toegang tot verschillende abonnementen. Uiteraard kijk je de eerste 30 dagen geheel gratis. Vervolgens heb je de keuze uit een BASIC, STANDAARD of PREMIUM abonnement. Bekijk hier welk abonnement het beste bij jou past:

 BASICSTANDAARDPREMIUM
Prijs per maand nadat de gratis maand is afgelopen€ 7,99€ 10,99€ 13,99
HD beschikbaar✔️✔️
Ultra HD beschikbaar✔️
Aantal schermen dat je tegelijkertijd kunt gebruiken124
Kijk op je laptop, tv, telefoon of tablet✔️✔️✔️
Eindeloos veel series en films✔️✔️✔️
Altijd opzegbaar✔️✔️✔️
Eerste maand gratis✔️✔️✔️

Andere online cadeaubonnen op Herladen.be

Naast Netflix cadeaukaarten biedt Herladen.be ook tal van andere gift cards en cadeaukaarten aan. Bekijk bijvoorbeeld de Spotify giftcard voor onbeperkt toegang tot muziek, of gamecards voor consoles zoals Playstation of Xbox. Staat jouw giftcard er niet tussen of heb je wellicht een andere vraag? Bekijk dan eens de meest gestelde vragen.

Voorwaarden van Netflix cadeaubonnen

Cadeaubonnen kunnen alleen worden ingewisseld voor de Netflix-abonnementsservice (de "Netflix-service") in landen waar de service wordt aangeboden en in de valuta waarin ze zijn gesteld. Als je een cadeaubon wilt inwisselen, ga je naar www.netflix.com/redeem en voer je de pincode van de kaart in. Je moet lid van Netflix worden of een geldig lidmaatschap hebben als je een cadeaubon wilt inwisselen. Netflix cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt voor accounts waarvoor wordt betaald via een van onze partners zoals bijvoorbeeld iTunes. In dit geval moet je de betaling voor je Netflix account via de partner eerst stopzetten en vervolgens aan het einde van de lopende facturatieperiode de cadeaubon inwisselen op netflix.com/redeem. Je kunt pas lid worden als je de licentie- en gebruiksvoorwaarden hebt geaccepteerd, over compatibele software en hardware beschikt en toegang tot internet hebt (waarvoor aanvullende kosten in rekening kunnen worden gebracht). Je moet minimaal achttien jaar zijn om lid van de Netflix-service te worden.

De volledige waarde van een cadeaubon wordt toegepast op je Netflix-account nadat je de bon hebt ingewisseld. Je kunt de cadeaubon niet opnieuw gebruiken. De kosten van je maandelijkse lidmaatschap zijn afhankelijk van het gekozen abonnement. Je kunt de waarde van de cadeaubon toepassen op elk abonnement, maar cadeaubonnen hebben een vaste monetaire waarde. De duur van het lidmaatschap met de cadeaubon is afhankelijk van het gekozen abonnement.

Cadeaubonnen worden niet gerestitueerd (voor contanten of anderszins), behalve voor zover dit wettelijk vereist is, en kunnen alleen worden ingewisseld voor de Netflix-service. Zolang het lidmaatschap met de cadeaubon loopt, kun je je Netflix-lidmaatschap op elk gewenst opzeggen. Deze beëindiging gaat in nadat de duur van cadeaubon is verstreken. Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt om andere cadeaubonnen aan te schaffen en kunnen niet worden opgeladen. Er kunnen beperkingen gelden bij combinaties met andere aanbiedingen.

Vervaldatum: Vervalt niet