Nintendo eShop Card kopen

Nintendo eShop card

Nintendo Switch Online

Nintendo Pokémon

De Nintendo eShop voor Wii U en Nintendo 3DS stopt eind maart 2023 met de functie om aankopen te doen. Vanaf 29 augustus 2022 zal het niet langer mogelijk zijn om Nintendo eShop-kaarten en Nintendo eShop-fondscodes te gebruiken om geld toe te voegen in de Nintendo eShop voor Wii U en Nintendo 3DS. Tegoeden die vóór 29 augustus 2022 zijn toegevoegd, kunnen tot eind maart 2023 worden gebruikt.

De giftcardcode wordt direct afgeleverd per e-mail, volg de instructies in de e-mail om de giftcard in te wisselen. Voor giftcard producten worden er servicekosten berekend.

De Nintendo eShop kaart kun je kopen bij Herladen.be. Je kunt de card gebruiken om jouw Nintendo tegoed aan te vullen. Ook kun je het tegoed op deze Nintendo eShop Card gebruiken voor aankopen in de Nintendo eShop, zoals bijvoorbeeld games en demo’s. Daarnaast kun je het tegoed ook inwisselen voor Nintendo Points om in-game aankopen te kunnen doen. Het tegoed is bruikbaar voor diverse Nintendo consoles, zoals de Wii U, de Nintendo Switch en de Nintendo 3DS.

Met de Nintendo eShop Card kun je dus alle kanten op. De Nintendo eShop Card is ook de ideale cadeaukaart om aan iemand anders te geven. Deze kaart is het perfecte cadeau voor iedereen die van games en spelplezier houdt. Dus tover een lach op het gezicht van vrienden of familie (of op je eigen gezicht) met een Nintendo eShop Card.

Bij Herladen.be zijn naast cadeaukaarten voor Nintendo ook gift cards voor de Playstation en Xbox te verkrijgen.

De Nintendo eShop Card, wat is het precies?

De Nintendo eShop card is een kaart met daarop een bepaald bedrag aan tegoed. Je kunt dit tegoed gebruiken voor aankopen in de Nintendo eShop, onder andere om de nieuwste games te kunnen kopen. Je kunt het tegoed ook inzetten om in-game aankopen te doen voor het verkrijgen van diverse voordelen en kansen als je jouw favoriete games speelt. 

Het aanvullen van je Nintendo eShop-tegoed met Nintendo eShop Cards is mogelijk in de volgende bedragen: € 15, € 25, € 50, € 75 en € 100. Houd er rekening mee dat de Nintendo eShop-prijzen worden weergegeven in de valuta die overeenkomt met de land- of regio-instelling van je Nintendo-account.

Waarom de Nintendo eShop card?

Nintendo eShop Cards zijn een snel, eenvoudig en veilig alternatief voor creditcards bij de aankoop van games en andere content in de Nintendo eShop of op de officiële Nintendo-website. Omdat je de Nintendo gift card voor in-game als content kunt gebruiken, bepaal je zelf hoe je het Nintendo tegoed wilt gebruiken. 

De kaart van Nintendo kun je in diverse bedragen verkrijgen. Daarom is er voor ieder budget een geschikte kaart te vinden. Zelfs als je opzoek bent naar een cadeau van een bepaald bedrag. Het kopen van een Nintendo eShop Card bij Herladen.be heeft grote voordelen. Je krijgt namelijk vrijwel direct na je betaling de kaart met code in je email. Naar de winkel gaan kost je veel meer tijd doordat je eerst in de rij moet staan en daarna weer naar huis om je Nintendo eShop Card te gaan gebruiken. Bij een aankoop op Herladen.be kun je direct je tegoed gebruiken om de leukste games te spelen. Je kunt ook direct in-game aankopen doen zodat je weer verder kunt met jouw favoriete spel.

Wie houdt er niet van het gemak van online dingen kopen? Herladen.be biedt een aantal verschillende betaalopties voor je Nintendo eShop Card-aankopen zoals Bancontact, Paypal en credit card, waaronder directe toegang tot hun winkel in enkele seconden!

Wat is er nodig om een Nintendo eShop Card te gebruiken?

De Nintendo eShop Card is een handige manier om geld op je account te zetten. Je kunt hem op bijna elk systeem gebruiken, zoals de Wii U en Switch! Zorg er wel voor dat je een actieve internetverbinding hebt voordat je iets koopt in hun online winkel, want ze bieden geen betalingen via telefoon of postadres meer aan zoals in eerdere jaren.

Bedenk je eens hoeveel gemakkelijker dit zal zijn als je op reis gaat - ik hoef geen geld meer mee te slepen om wat extra games voor mijn verzameling te kopen. Bijvoorbeeld in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch vind je allerlei games die je meteen kunt kopen en downloaden.

Meer informatie over het aankopen en verzilveren van de Nintendo eShop Card vind je hieronder. Twijfel jij nog waar je jouw tegoed graag aan wilt besteden? Om je wat inspiratie te geven, vind je hier onze top 5 beste Nintendo Switch games van dit moment.

Een Nintendo eShop Card kopen en verzilveren

De Nintendo eShop card kopen bij Herladen.be is erg simpel. Als eerste kies je het bedrag van je Nintendo eShop Card. Daarna betaal je de gekozen waarde. Dit kan met Bancontact, Paypal, Visa, Mastercard, American Express een overboeking en Ideal. Binnenkort kun je zelfs met Bitcoin betalen. Nadat je betaald hebt krijf je de Nintendo eShop Card code direct in je email. Nu kun je je Nintendo kaart meteen omzetten in Nintendo tegoed. Je moet de volgende stappen doorlopen:

1. Log in op het winkelaccount van je Nintendo

2. Klik in de shop op ‘Tegoed’ (aanvullen)

3. Vul de unieke code van jouw Nintendo eShop Card in

4. Je saldo wordt nu automatisch verhoogd met de waarde van je Nintendo eShop tegoed

5. Geniet van de coolste games en nieuwe content

De Nintendo eShop Card, hét ideale cadeau voor alle game liefhebbers

De Nintendo eShop Card is een geweldig cadeau-idee voor gamers! De persoon die deze kaart ontvangt kan hem gebruiken voor elk spel dat hij wil. Dit is ook uitstekend om als groepscadeau te geven. Print uit wat je in je mailbox krijgt na het kiezen voor digitale kaarten, en vouw het dan mooi op in een envelop of kaart zelf.

Nintendo Switch Online: haal meer uit je Nintendo Switch! 

Wanneer je lid wordt van de Nintendo Switch Online-community (tegen betaling), gaat er een hele nieuwe wereld van mogelijkheden voor je open. Je kunt dan samen spelen met of tegen vrienden over de hele wereld! Het is ook mogelijk om hun app te gebruiken, zodat videochat* bijna wordt alsof je er persoonlijk bij bent.

 • Online spelen 
  Speel online met of tegen anderen
 • NES™, Super NES™ & GameBoy™ 
  Nintendo Switch Online
  Speel een groeiende collectie klassieke games met toegevoegde onlinestanden
 • Opslagcloud
  Maak cloudback-ups van je opgeslagen gegevens en meer
 • Smartphone-app
  Houd contact met vrienden via een speciale app op je smartphone of tablet
 • Exclusieve aanbiedingen voor leden
  Profiteer van aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor leden

Alles wat je moet weten over de Nintendo eShop Card

Indien je een Nintendo eShop Card koopt bij Herladen.be, wil je natuurlijk wel graag weten welke voorwaarden en aandachtspunten deze kaart precies met zich meebrengt. Om al je vragen over de Nintendo eShop Card te beantwoorden, hebben we hieronder de belangrijkste informatie voor je onder elkaar gezet, zoals de voorwaarden, geldigheid en algemene productinformatie.

Kan worden gebruikt op een Nintendo Switch en op de Europese versie van een:

 • Nintendo Switch
 • Nintendo Switch Lite
 • New Nintendo 3DS
 • New Nintendo 3DS XL

Alleen geldig in Europa

Beperkingen

Deze code kan slechts één keer worden ingewisseld en uitsluitend voor de volledige waarde in dezelfde valuta als is gebruikt voor de aankoop van de code.

Disclaimer

* kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.

* zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

Hoe te gebruiken

Hoe je de Nintendo eShop card code gebruikt op de Nintendo Switch, systemen in de Nintendo 3DS-familie of de Wii U:

Kies in de Nintendo eShop CODE GEBRUIKEN of TEGOED AANVULLEN en volg de instructies op het scherm.

Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.
©2022 Nintendo Co., Ltd.

Beschikbare Nintendo eShop gift cards bij Opwaarderen.nl

Pokémon Sword&Shield Expansion Pass

Je avontuur gaat verder met de uitbreidingspas van Pokémon Sword en Pokémon Shield, waarmee je nieuwe verhalen kunt beleven, nieuwe Pokémon kunt tegenkomen en nieuwe Wild Area's kunt verkennen! Er staan je bovendien gloednieuwe en oude bekende Legendary Pokémon te wachten! De uitbreidingspas bestaat uit twee uitbreidingen, die in de zomer en de herfst van 2020 worden uitgebracht.

Ga in de leer bij de voormalig kampioen van Galar. Verbeter je vaardigheden en probeer nieuwe vechtstijlen onder de knie te krijgen met de Legendary Pokémon Kubfu! - The Isle of Armor: geplande release eind juni 2020 Leid een expeditie op de met sneeuw bedekte Crown Tundra en ontrafel het mysterie van de Legendary Pokémon Calyrex, die ooit over het gebied regeerde. - The Crown Tundra: geplande release herfst 2020 Aankoopbonus Als je de uitbreidingspas van Pokémon Sword en Pokemon Shield koopt, ontvang je een Pikachu-uniform en Eevee-uniform als aankoopbonus.

Als je de Pokémon Sword Expansion Pass koopt, ontvang je een mail met een code (de mail wordt verstuurd naar het emailadres waarmee je je Nintendo-account hebt geregistreerd). Kies in het menu in de game eerst MYSTERY GIFT (speciaal geschenk), vervolgens GET WITH CODE/PASSWORD (ontvangen met code/wachtwoord), en voer dan de code in.

De optie MYSTERY GIFT verschijnt in het menu zodra je het eerste Pokémon Center in de game hebt bezocht (na ongeveer een uur spelen). Je hebt hiervoor geen betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Per opslagbestand kan slechts één Pikachu-uniform- en Eevee Uniform-code worden gebruikt. De outfits kunnen niet voor meerdere opslagbestanden worden gebruikt.

Opmerking: De uitbreidingspas van Pokémon Sword en de uitbreidingspas van Pokémon Shield bevatten exclusieve Pokémon en personages. De twee uitbreidingen die in de uitbreidingspas zijn inbegrepen, 'The Isle of Armor' en 'The Crown Tundra', kunnen niet los worden gekocht. Met deze downloadcode kun je de uitbreidingspas van Pokémon Sword of Pokémon Shield activeren. Beide games worden apart verkocht. Tijdens het inwisselen van de downloadcode moet je kiezen voor welke versie de uitbreidingspas geactiveerd moet worden. De code kan slechts één keer worden ingewisseld.

Zo gebruik je je downloadcode

Je kunt deze code op de volgende manier op je Nintendo Switch-systeem gebruiken:

 1. Kies (eShop Shopping Bag Icon) in het HOME-menu en kies vervolgens je Nintendo-account om de Nintendo eShop te openen.
 2. Kies CODE GEBRUIKEN in de Nintendo eShop, voer de downloadcode van 16 tekens in en volg de instructies op het scherm.

Voorwaarden van de Expansion Pass

Deze code kan alleen in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch™-systeem worden gebruikt, en slechts één keer. Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen. • Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo Switch-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt. • Om deze software te kunnen gebruiken moet je mogelijk een systeemupdate uitvoeren. De code zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt. De Expansion Pass bevat twee uitbreidingen, die respectievelijk zomer 2020 en herfst 2020 uitkomen.

Meer giftcards bij Herladen.be

Ben je meer liefhebber van het kijken naar films en series of het luisteren naar muziek? Herladen.be heeft buiten Nintendo eShop kaart nog veel meer gift cards! Kies bijvoorbeeld een Netflix kaart of een Spotify kaartBekijk het complete aanbod en maak jouw keuze!

 

Kies CODE GEBRUIKEN in de Nintendo eShop op een Nintendo Switch-systeem en volg de instructies op het scherm, of bezoek de officiële website (via een pc of ander apparaat): https://ec.nintendo.com/redeem

Kies in de Nintendo eShop CODE GEBRUIKEN of TEGOED AANVULLEN en volg de instructies op het scherm.

Om deze kaart te kunnen gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig en moet je akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en privacybeleidsbepalingen. Mogelijk zul je ook een Nintendo-account moeten maken of koppelen.

Deze code:

 • kan slechts één keer worden ingewisseld en uitsluitend voor de volledige waarde in dezelfde valuta als is gebruikt voor de aankoop van de code.
 • kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
 • zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

Bewaar de bevestiging voor toekomstige referentie.
Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.
 

Alleen compatibel met de Nintendo Switch. Deze code kan alleen worden gebruikt in de Europese Nintendo eShop en daar waar een Nintendo Switch Online-lidmaatschap verkrijgbaar is. Om de code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account aanmaken of koppelen en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

Deze code:

 • kan slechts één keer worden gebruikt.
 • kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
 • zal niet door Nintendo of je verkooppunt worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

Nintendo eShop-waarde: de kosten van een Nintendo Switch Online-lidmaatschap van 3 of 12 maanden in de Nintendo eShop. De prijzen kunnen variëren per verkooppunt. Bewaar de bevestiging voor toekomstige referentie.
Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.

Online spelen
Speel online met of tegen anderen
NES™ & Super NES™
Nintendo Switch Online

Speel een groeiende collectie klassieke games met toegevoegde onlinestanden
Opslagcloud
Maak cloudback-ups van je opgeslagen gegevens en meer
Smartphone-app
Houd contact met vrienden via een speciale app op je smartphone of tablet
Exclusieve aanbiedingen voor leden
Profiteer van aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor leden.