Ortel Mobile

Meer informatie over Ortel Mobile

Het herladen van je Ortel belkrediet gaat zeer eenvoudig. Je kan Ortel belkrediet op verschillende manieren herladen. Kijk hieronder voor een uiteenzetting van de verschillende herlaadmethoden voor je Ortel belkrediet.

Online Ortel herladen

Je kan je belkrediet van Ortel online herladen. Het voordeel van het online herladen van Ortel is dat je er de deur niet voor uit hoeft. Daarnaast kan je eenvoudig en veilig betalen voor je Ortel belkrediet. Op Herladen.be kan je Ortel belkrediet online herladen. Je kan op Herladen.be betalen voor je Ortel belkrediet via Bancontact, Maestro en via een overschrijving. Op Herladen.be word je Ortel belkrediet binnen 5 minuten per sms en per email bezorgd.

Ortel herladen met een herlaadkaart

Je kan Ortel ook herladen met een herlaadkaart uit de winkel. Waar je de herlaadkaart dan ook koopt, online of in de winkel, het herladen gaat hetzelfde.

Ortel herladen

Je kan je Ortel belkrediet herladen door naar het Ortelnummer 1966 te bellen, het 15-cijferige nummer in te toetsen en op OK te drukken. Je belkrediet van Ortel is dan herladen. Ook kan je Ortel per sms herladen. Dit doe je door naar het Ortelnummer 1966 de volgende tekst te sms'en; LOA + 15-cijferige herlaadcode. Je Ortel belkrediet is dan herladen.

Ortel belkrediet checken

Wil je weten of je je Ortel belkrediet moet herladen? Bel dan naar het Ortel herlaadnummer 1966 en luister naar de instructies van het Ortel herlaadmenu.

Verlopen van Ortel belkrediet

Let op, je moet je Ortel belkrediet eens in de zes maanden herladen. Als je gedurende zes maanden je Ortel belkrediet niet hebt herladen, dan is je Ortel belkrediet niet meer geldig. Je hebt dan nog 1 maand de tijd om je Ortel belkrediet opnieuw te herladen. Als de Ortel herlading succesvol is dan kan je weer gewoon bellen en sms'en. Als je Ortel in totaal 7 maanden niet hebt herladen, dan word je Ortel simkaart en je Ortel belkrediet ongeldig. Je zult dan een nieuwe Ortel simkaart moeten kopen. Dus herlaad tijdig.

Herladen.be - Onderdeel van Alphacomm Digital Commerce
Copyright © 2000-2017