Ortel Mobile

Meer informatie over Ortel Mobile

Ortel is een telecom provider die kaarten aanbiedt die je kan herladen. Met Ortel kan je voordelig naar het buitenland bellen. Je kan met Ortel al naar 100 landen goedkoop bellen. Voor een overzicht van de landen, kijk op de website van Ortel.

Ook bellen met Ortel?

Om voordelig naar het buitenland te bellen met Ortel moet je een Ortel Simkaart kopen en in je GSM plaatsen. Je kan dan meteen bellen, SMS'en en gebeld worden in België tegen lage tarieven. Je Ortel simkaart bevat namelijk al €7,50 aan belkrediet. Om je belkrediet te herladen kan je naar Herladen.be surfen. Hier kan je eenvoudig je Ortel belkrediet herladen.

Ortel belkrediet kopen

Je kan Ortel belkrediet online kopen op Herladen.be. Hier kan je eenvoudig en veilig betalen voor je Ortel belkrediet met Bancontact, Maestro en via een overschrijving. Je Ortel herlaadcode krijg je dan snel en eenvoudig via sms en email geleverd binnen enkele minuten. Je kan Ortel belkrediet ook in de supermarkt, in kiosken en in tankstations kopen. Waar je je Ortel belkrediet dan ook koopt, je krijgt een code om je Ortel belkrediet te herladen.

Ortel herladen

Om je Ortel belkrediet te herladen bel je gratis naar het Ortelnummer 1966. Toets dan je 15-cijferige Ortel herlaadcode in en sluit af met #. Je belkrediet is aangevuld. Als je in het buitenland bent kan je Ortel belkrediet herladen door naar +32 486 19 1966 te bellen. Dit werkt alleen als het Ortelnummer 1966 niet werkt. Je kan ook per SMS Ortel herladen. Stuur hiervoor een SMS met de tekst LOA + 15-cijferige herlaadcode naar 1966. Je belkrediet van Ortel is dan herladen.

Ortel belkrediet checken

Je kan je Ortel belkrediet checken door naar 1966 te bellen en de instructies te volgen, of door * 1 0 1 # in te toetsen.

Geldigheid Ortel belkrediet

Je Ortel belkrediet is 6 maanden geldig. Als je je Ortel belkrediet binnen deze tijd niet herlaadt kan je niet meer bellen. Je hebt dan nog 1 maand de tijd om je Ortel belkrediet te herladen. Als je dit doet, gaat de nieuwe geldigheidsperiode van 6 maanden weer van start voor je Ortel belkrediet. Als je binnen 6 maanden niet herlaadt, kan je nog wel gebeld worden op je Ortel nummer. Ook kan je nog gebruik maken van gratis Ortel diensten en de noodnummers. Na totaal 7 maanden word je resterende Ortel belkrediet ongeldig en word je Ortel simkaart gedeactiveerd.

Herladen.be - Onderdeel van Alphacomm Digital Commerce
Copyright © 2000-2017