Meest gekozen
PlayStation

Playstation Kaart €20

€ 10,00
€ 20,00
€ 25,00
€ 50,00
€ 60,00
€ 100,00
€ 150,00
€ 200,00

1

Direct geleverd

De Playstation Card van 20 euro is een virtueel tegoed dat kan worden gebruikt in de PlayStation Store. Deze waardekaart opent de mogelijkheid om van alles te kopen: van de allernieuwste games tot DLC's, van muziekalbums tot films, en zelfs abonnementen zoals Playstation Plus. Een fantastisch cadeau voor game-liefhebbers!

Enkele voordelen op een rij:

  • Toegang tot de PlayStation Store: Met deze kaart heb je toegang tot de immense collectie van de PlayStation Store, waar je de nieuwste games, DLC's, films en nog veel meer kunt kopen.
  • Eenvoudig: Het gebruik van de kaart is simpel. Voeg gewoon de code toe aan je PlayStation Wallet en je bent klaar om te winkelen.
  • Ideaal als cadeau: Deze kaart is het perfecte cadeau voor elke PlayStation-gamer, of ze nu casual of hardcore gamers zijn.
  • Lidmaatschap: Gebruik het tegoed om je PlayStation Plus-lidmaatschap te betalen en geniet van exclusieve voordelen zoals gratis maandelijkse games en online multiplayer.

Compatibiliteit

De Playstation Card van 20 euro is compatibel met elke PlayStation-console (PS5, PS4, PS3 en PSP), evenals met de PlayStation App en de online PlayStation Store. Geniet van een rijkere, meer belonende PlayStation-ervaring met de Playstation Card van 20 euro!

Een PSN kaart koop je gemakkelijk en snel bij Herladen.be. Kies je waarde, betaal je bestelling en ontvang direct je bestelling in je mailbox. Na het kopen van de PSN kaart moet je deze inwisselen:

Volg de volgende stappen om je PSN kaart in te wisselen:

1. Ga naar Accountbeheer;
2. Kies voor ‘Code inlossen’;
3. Vul je PSN code in en kies voor ‘Doorgaan’.

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je PSN kaart.

Let op: Deze PSN kaart is alleen geldig in België en is te gebruiken voor de PS4, PS3 en PS Vita. Je kunt er games mee kopen, maar ook add-ons, avatars, demo’s, video’s en natuurlijk series.