Playstation Plus

Koop je Playstation Plus 60 Euro

€ 25,00
€ 60,00

1

Direct geleverd

*Aankondiging van bijgewerkte PlayStation Plus prijzen:

Sony heeft de prijs van het PlayStation Plus 12-maanden abonnement verhoogd naar €71,99, voorheen €60. We bieden nog steeds PlayStation Plus aan voor €60 als tegoed in uw PlayStation-portemonnee, maar dit dekt niet langer de volledige kosten van een 12-maanden abonnement.

PlayStation Plus Lidmaatschap: Onvergetelijke Gamingervaringen

Het PlayStation Plus 60 Euro lidmaatschap biedt onbeperkte toegang tot een breed scala aan games en exclusieve voordelen. Geschikt voor gamers die zich willen verdiepen in de wereld van PlayStation, of voor hen die op zoek zijn naar een uniek cadeau voor de PlayStation-enthousiastelingen in hun leven. Dit lidmaatschap biedt nauwere betrokkenheid bij de PlayStation-gemeenschap met toegang tot avonturen, multiplayer-actie en speciale aanbiedingen.

Kenmerken en Voordelen

  • Toegang tot PlayStation Plus Games: Elke maand nieuwe gratis games om te spelen zolang je lidmaatschap loopt.
  • Online Multiplayer: Duik in intense online multiplayer-acties, speel samen met vrienden of daag spelers uit de hele wereld uit.
  • Exclusieve Kortingen: Profiteer van exclusieve deals en aanbiedingen op games, add-ons en meer in de PlayStation Store.
  • Cloudopslag: Sla je spelvoortgang op in de cloud en pak je avonturen op elk gewenst moment weer op.
  • Perfect Cadeau: Het PlayStation Plus 60 Euro lidmaatschap is het ideale cadeau voor liefhebbers, zodat ze kunnen blijven genieten van de voordelen.

Waar kan ik mijn PlayStation cadeaubon gebruiken

Je kunt het PlayStation Plus 60 Euro lidmaatschap gebruiken op de PlayStation 4, PlayStation 5 en PlayStation VR. Zorg ervoor dat je een geldig PlayStation Network-account hebt en een stabiele internetverbinding om te genieten van alle voordelen van het lidmaatschap.

PSN Producten