Bonus
Proximus

Proximus 15 euro herladen

Bellen: 30 cts/min
SMS’en: 12 cts/SMS
MMS: 50 cts/MMS
Surfen: 50 cts/MB

€ 15,00
€ 25,00
€ 50,00

1

Geldig in België
Direct geleverd

15 € : Jouw bonus is 3 GB internet + onbeperkt sms'en en 20 min. bellen. 

25 € : Jouw bonus is 5 GB internet + onbeperkt sms'en en 50 min. bellen.

Proximus 15 euro is een belkrediet bundel die je voor een aantrekkelijke prijs laat bellen en sms’en. Het is ideaal voor iedereen die op een flexibele manier in contact wilt blijven met hun vrienden en familie, toegang willen tot internet, en geen vaste maandelijkse kosten willen.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen:

 • Flexibiliteit Met Proximus 15 euro ben je niet gebonden aan een vast abonnement. Je hebt de volledige controle over wanneer en hoeveel je wilt herladen.
 • Altijd verbonden: Deze bundel geeft je toegang tot internet, genoeg belminuten en een redelijke hoeveelheid sms'jes, waardoor je altijd verbonden blijft.
 • Gemak: Het opwaarderen van je belkrediet is eenvoudig en kan binnen enkele minuten worden gedaan.
 • Betaalbaar: Voor slechts 15 euro krijg je toegang tot een breed scala aan diensten, waardoor dit een betaalbare optie is voor connectiviteit.

Compatibiliteit

Proximus 15 euro bundel is compatibel met elke telefoon die Proximus netwerk ondersteunt. Dit betekent dat je het kunt gebruiken met zowel Android- als iOS-apparaten, evenals met andere smartphones die Proximus SIM-kaarten accepteren. Met de Proximus 15 euro bundel heb je altijd toegang tot de connectiviteit die je nodig hebt, waar je ook bent.

USSD Code:

 1. Toets #121* gevolgd door de 13-cijferige code op je voucher.
 2. Eindig met het #-symbool en druk op de gesprekstoets.
 3. Je zou een bevestigings-sms moeten ontvangen die aangeeft dat je herlading succesvol was.

Bellen:

 1. Bel 1911.
 2. Selecteer taal.
 3. Kies de optie "herladen".
 4. Voer een 13-cijferige code in.
 5. Bevestig opwaarderen.

Het is erg gemakkelijk om je Proximus belwaarde op te vragen. Je toetst gewoon #121# in en drukt op verzenden. Hierna ontvang je een bericht met je huidige belwaarde.

Je Proximus 15 euro belwaarde is 12 maanden geldig vanaf het moment dat je actief bent geweest. Dit kan door middel van bellen, sms’en en internetten.

Meer informatie over Proximus herladen

Meer informatie over het herladen van je Proximus belwaarde en de voorwaarden vind je op de website van Proximus.

Proximus is een pay&go provider. Daarnaast heeft Proximus ook abonnementen, internet en andere aanbiedingen. Op deze pagina vind je alles wat je wilt weten over Proximus pay&go