Bonus
Proximus

Proximus 25 euro herladen

Bellen: 30 cts/min
SMS’en: 12 cts/SMS
MMS: 50 cts/MMS
Surfen: 50 cts/MB

€ 15,00
€ 25,00
€ 50,00

1

Direct geleverd

15 € : Jouw bonus is 3 GB internet + onbeperkt sms'en en 20 min. bellen. 

25 € : Jouw bonus is 5 GB internet + onbeperkt sms'en en 50 min. bellen.

Proximus 25 euro is een prepaid belkrediet bundel die je een ruime hoeveelheid data, belminuten en sms'jes geeft voor de prijs van 25 euro. Het is de perfecte keuze voor mensen die graag in contact blijven met hun vrienden en familie, op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws via internet en tegelijkertijd controle willen houden over hun uitgaven.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen:

  • Veelzijdig Met Proximus 25 euro krijg je een uitgebreide bundel die aan al je communicatiebehoeften voldoet - bellen, sms'en en surfen.
  • Altijd verbonden: Deze bundel geeft je toegang tot internet, genoeg belminuten en een redelijke hoeveelheid sms'jes, waardoor je altijd verbonden blijft.
  • Eenvoudig: Het opwaarderen van je beltegoed is eenvoudig en kan binnen enkele minuten worden gedaan, waar en wanneer je maar wilt.
  • Betaalbaar: Voor slechts 25 euro krijg je een royaal aantal belminuten, sms'jes en data, waardoor dit een betaalbare keuze is voor diegenen die meer van hun mobiele diensten verlangen. 

Compatibiliteit

Proximus 25 euro is compatibel met alle smartphones die Proximus-netwerkdiensten ondersteunen. Of je nu een Android-, iOS- of een ander type smartphone gebruikt, zolang het Proximus SIM-kaarten accepteert, ben je klaar om te gaan. Met de Proximus 25 euro bundel ben je altijd verbonden, waar je ook bent.

Proximus 15 euro online herladen met een herlaadcode:

  1. Bel het gratis servicenummer 1911;
  2. Volg de gesproken instructies;
  3. Vul je Proximus herlaadcode in.
  4. Je Proximus belwaarde is herladen.

Of toets #120* herlaadcode # en druk op de beltoets.

Het is erg gemakkelijk om je Proximus belwaarde op te vragen. Je toetst gewoon #121# in en drukt op verzenden. Hierna ontvang je een bericht met je huidige belwaarde.

Je Proximus 15 euro belwaarde is 12 maanden geldig vanaf het moment dat je actief bent geweest. Dit kan door middel van bellen, sms’en en internetten.

Meer informatie over Proximus herladen

Meer informatie over het herladen van je Proximus belwaarde en de voorwaarden vind je op de website van Proximus.

Proximus is een pay&go provider. Daarnaast heeft Proximus ook abonnementen, internet en andere aanbiedingen. Op deze pagina vind je alles wat je wilt weten over Proximus pay&go