Proximus

Proximus 50 euro herladen

Bellen: 30 cts/min
SMS’en: 12 cts/SMS
MMS: 50 cts/MMS
Surfen: 50 cts/MB

€ 15,00
€ 25,00
€ 50,00

1

Direct geleverd

15 € : Jouw bonus is 3 GB internet + onbeperkt sms'en en 20 min. bellen. 

25 € : Jouw bonus is 5 GB internet + onbeperkt sms'en en 50 min. bellen.

Proximus 50 euro is een prepaid belkrediet bundel die een grote hoeveelheid data, belminuten en sms'jes biedt voor de prijs van 50 euro. Het is de ideale keuze voor zware gebruikers die voortdurend in contact moeten blijven, of dat nu is voor werk, studie of het onderhouden van sociale contacten. Met deze bundel heb je altijd controle over je mobiele uitgaven.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen:

  • Veelzijdig De Proximus 50 euro bundel zorgt voor al je communicatiebehoeften. Of je nu wilt bellen, sms'en of surfen op het web, deze bundel heeft het allemaal.
  • Vrijheid: Geniet van de vrijheid om alleen te betalen voor wat je gebruikt, zonder enige langetermijnverplichting.
  • Eenvoudig: Het toevoegen van beltegoed aan je account is eenvoudig en kan op elk gewenst moment worden gedaan.
  • Betaalbaar: Voor slechts 50 euro krijg je een aanzienlijk aantal belminuten, sms'jes en data, waardoor deze bundel een kosteneffectieve keuze is voor diegenen die constant verbonden willen blijven.

Compatibiliteit

Proximus 50 euro is compatibel met alle smartphones die het Proximus-netwerk ondersteunen. Of je nu een Android-, iOS- of een ander type smartphone gebruikt, zolang het Proximus SIM-kaarten accepteert, ben je klaar om te genieten van uitgebreide connectiviteit. De Proximus 50 euro bundel staat garant voor een naadloze en betrouwbare verbinding, waar je ook bent.

Proximus 15 euro online herladen met een herlaadcode:

  1. Bel het gratis servicenummer 1911;
  2. Volg de gesproken instructies;
  3. Vul je Proximus herlaadcode in.
  4. Je Proximus belwaarde is herladen.

Of toets #120* herlaadcode # en druk op de beltoets.

Het is erg gemakkelijk om je Proximus belwaarde op te vragen. Je toetst gewoon #121# in en drukt op verzenden. Hierna ontvang je een bericht met je huidige belwaarde.

Je Proximus 15 euro belwaarde is 12 maanden geldig vanaf het moment dat je actief bent geweest. Dit kan door middel van bellen, sms’en en internetten.

Meer informatie over Proximus herladen

Meer informatie over het herladen van je Proximus belwaarde en de voorwaarden vind je op de website van Proximus.

Proximus is een pay&go provider. Daarnaast heeft Proximus ook abonnementen, internet en andere aanbiedingen. Op deze pagina vind je alles wat je wilt weten over Proximus pay&go.