Proximus herladen

Meer informatie over Proximus

Je Proximus belkrediet kan je op verschillende manieren herladen. Onder de mogelijkheden vallen; online Proximus herladen, via je gsm Proximus herladen , aan de geldautomaat Proximus herladen en een Proximus herlaadkaart kopen in de winkel.

Proximus online herladen

Het online herladen van Proximus kan op Herladen.be. Het voordeel van online Proximus herladen is dat je er niet voor weg hoeft, je kan 24/24 herladen, en je hebt je belkrediet snel en eenvoudig ter beschikking. Op Herladen.be kan je Proximus herladen voor €15 en €25. Je kan eenvoudig en veilig betalen voor je Proximus herlaadkaart met Bancontact, Maestro of een overschrijving. Toets vervolgens #121*herlaadcode# en je belkrediet van Proximus is herladen.

Proximus herladen op je GSM

Je kan ook je Proximus belkrediet herladen op je GSM. Hiervoor moet je bij Proximus eerst je bankrekening aan je gsm nummer koppelen. Ga daarna naar het Proximus Pay&Go-menu op je gsm en kies "Pay&Go herladen". Kies voor "Mijn kaart" of "Andere kaart" om je Proximus Pay&Go-kaart of die van iemand anders te herladen en kies het herlaadbedrag. Het gekozen bedrag wordt van je bankrekening afgetrokken en je ontvangt een sms met de bevestiging van de Proximus herlaadbeurt. Je kan ook herladen door #124*bedrag# in te toetsen en op verzenden te drukken.

Proximus herladen bij het geldautomaat

Aan de geldautomaat kan je Proximus eenvoudig herladen. Het herladen van Proximus aan de geldautomaat gaat als volgt: 1. Steek uw bankkaart in de automaat 2. Kies vervolgens Andere bewerking > Gsm-diensten > Proximus > 1-2-bank 3. Volg de instructies die op het scherm verschijnen

Proximus herladen met een herlaadkaart uit de winkel

Het herladen van Proximus met een herlaadkaart uit de winkel gaat hetzelfde als het herladen met een Proximus evoucher die je online koopt. Toets #121*herlaadcode#.

Herladen.be - Onderdeel van Alphacomm Digital Commerce
Copyright © 2000-2017