Proximus opladen

Meer informatie over Proximus

Je Proximus belkrediet kan je op verschillende manieren opladen. Onder de mogelijkheden vallen; online Proximus opladen, via je gsm Proximus opladen, aan de geldautomaat Proximus opladen en een Proximus herlaadkaart kopen in de winkel.

Online Proximus opladen

Op Herladen.be kan je online Proximus opladen. Online Proximus opladen biedt vele voordelen; je hoeft er niet voor weg, je kan 24/24 opladen, en je hebt je beltkrediet snel en eenvoudig binnen. Je kan voor €15 en €25 Proximus opladen op Herladen.be. Betalen is eenvoudig en veilig voor je Proximus herlaadkaart met Bancontact, Maestro of een overschrijving. Toets vervolgens #121*herlaadcode# en je belkrediet van Proximus is opgeladen.

Uit de winkel Proximus opladen

Het opladen van Proximus met een herlaadkaart uit de winkel gaat hetzelfde als het opladen met een Proximus evoucher die je online koopt. Toets #121*herlaadcode#.

Per GSM Proximus opladen

Belkrediet van Proximus kan je ook opladen op je GSM. Koppel hiervoor eerst bij Proximus je bankrekening aan je gsm nummer. Ga daarna naar het Proximus Pay&Go-menu op je gsm en kies "Pay&Go opladen". Kies voor "Mijn kaart" of "Andere kaart" om je Proximus Pay&Go-kaart of die van iemand anders op te laden en kies het herlaadbedrag. Het gekozen bedrag wordt van je bankrekening afgetrokken en je ontvangt een sms met de bevestiging van de Proximus oplading. Je kan ook opladen door #124*bedrag# in te toetsen en op verzenden te drukken.

Bij het geldautomaat Proximus opladen

Opladen aan het geldautomaat is eenvoudig. Het gaat als volgt: 1. Stop uw bankkaart in de automaat 2. Kies vervolgens Andere bewerking > Gsm-diensten > Proximus > 1-2-bank 3. Volg de instructies die op het scherm verschijnen

Herladen.be - Onderdeel van Alphacomm Digital Commerce
Copyright © 2000-2017