Belkrediet en giftcards kopen via een QR code

Je kunt belkrediet nu sneller en eenvoudiger herladen dan ooit tevoren. Laat ons jou vertellen hoe!

Na je volgende succesvolle bestelling vind je een QR-code op de bedankpagina. Wanneer je de volgende keer deze QR-code scant zal deze automatisch het product in je winkelmandje stoppen zonder dat jij naar de website hoeft te gaan en het juiste product moet vinden. Op deze manier willen we het voor jou nog gemakkelijker maken om te bestellen bij Herladen.be. Tevens heb je de mogelijkheid om de QR-code uit te printen vanaf de bedankpagina. Plak deze bijvoorbeeld op je koelkast en gebruik je scanner de eerstvolgende keer dat je belkrediet moet herladen of een gift card wil kopen.

Wat kan je doen met de QR-code?

  1. Je plakt de uitgeprinte QR-code op een handige plaats
  2. De eerstvolgende keer wanneer je weer het product nodig hebt scan je de code
  3. Je kiest een betalingsmethode en rekent af

iOS apparaten

Wanneer je een iPhone hebt kan je de code gemakkelijk scannen met je normale camera. Open de camera app en richt op de QR-code. Vervolgens klik je op het bericht en wordt je doorgestuurd naar Herladen.be waarna je alleen nog de betaalmethode moet kiezen.

Android apparaten

Download een QR-code scanner via de Play Store. Start de scanner en richt op de QR-code. Je wordt nu automatisch doorgestuurd naar het de pagina waar je de betaalmethode moet kiezen.

Bij Herladen.be willen we je winkelervaring zo gemakkelijk mogelijk maken en daarom willen wij nieuwe manieren bieden om je dagelijkse of maandelijkse aankopen te doen.

Op deze manier hoef je de volgende keer niet meer naar de website te gaan, maar scan je simpel en snel de uitgeprinte QR-code. Daarna afrekenen en klaar! Deze QR-code verloopt niet en kan je oneindig gebruiken in de toekomst. Koop vanaf nu je belkrediet of gift cards met een QR-code!