Nieuw
Tinder

Tinder Plus Voucher: 1 Maand

Plus 1m | € 9,99
Gold 1m | € 12,85

1

Geldig in België
Direct geleverd

Vouchers kunnen slechts één keer door één gebruiker worden ingewisseld.
Deze aankoop vervangt geen bestaand abonnement.
De gebruiker moet elke automatische verlenging van reeds bestaande aankopen annuleren, inclusief die via andere kanalen, om ervoor te zorgen dat het nieuwe abonnement correct wordt verwerkt. 
Abonnementen en reeds bestaande aankopen worden niet vervangen door deze aankoop.
Vouchers kunnen niet buiten de Europese Unie worden gebruikt. Tinder-account vereist. Gebruikers moeten 18 jaar of ouder zijn om Tinder te gebruiken.

Toestemming voor gegevensprivacy: De gebruiker stemt ermee in dat Tinder beperkte informatie met betrekking tot het Tinder-account van de gebruiker (inclusief telefoonnummer, bestaand abonnement en inwisselingsstatus) deelt met Epay/Euronet en [naam reseller invoegen] om de uitgifte en inwisseling van de voucher te voltooien.

Vouchers kunnen niet worden gebruikt naast een reeds actief abonnement.

Als je je abonnement verlengt en je hebt een voucher ontvangen, wordt het door jou gekozen abonnement verlengd op het Tinder-account waarop je je eerste voucher hebt gebruikt. Zodra een vouchercode is gebruikt, kan geen enkele andere gebruiker dezelfde code gebruiken, zelfs als de code niet met succes is toegepast.

Vouchers vervallen 5 jaar na de datum van aankoop. Verzoeken om verlenging worden niet in behandeling genomen. Tinder-vouchers ("vouchers") zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen alleen in de Europese Unie worden gebruikt.

Uitsluitend voor persoonlijk gebruik, doorverkoop is niet toegestaan. Vouchers kunnen worden ingewisseld via de verstrekte link. Deze aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor geld.

Of je in aanmerking komt voor een aanbieding, is onderhevig aan de gebruiksvoorwaarden van Tinder (https://gotinder.com/terms). Tinder is een geregistreerd handelsmerk van Match Group, LLC

Bekijk de algemene voorwaarden
https://www.help.tinder.com/hc/en-us/articles/115004487406-Tinder-Subscriptions
https://www.help.tinder.com/hc/