Transcash Ticket 107 euro

Met een Transcash ticket van 100 euro kun je gemakkelijk en snel geld sturen naar vrienden of familie in het buitenland. De tickets zijn bij Herladen.be online verkrijgbaar in verschillende waardes, van 20 tot 100 euro. Het geld kan worden gebruikt om online te winkelen, rekeningen te betalen of te pinnen bij een geldautomaat.

Een ticket Transcash kopen is een veilige en handige manier om geld naar het buitenland te sturen. Zonder verborgen kosten of commissies is het gemakkelijk te zien waarom Transcash een populaire keuze is voor mensen die geld naar het buitenland willen sturen.

Wat is Transcash en hoe gebruik ik het?

Met deze prepaid creditcard kun je gemakkelijk al je online aankopen doen, zonder daarvoor je bank- en persoonlijke gegevens achter te laten. Wanneer het tegoed op je prepaid kaart op is, kun je het herladen met behulp van een Transcash ticket.

Waardeer het saldo van je Transcash prepaid Mastercard veilig en snel op met een ticket. Na je betaling ontvang je de opwaardeercode direct per email. Verzilver hem direct om nieuw saldo aan je Transcash kaart toe te voegen. Om de Transcash opwaardeercode te gebruiken, moet je in bezit zijn van een Transcash Mastercard.

Helaas beschikt Transcash nog niet over een nederlandstalige website. Maar meer informatie over Transcash, de mogelijkheden en verschillende modellen, vind je op de volgende webistes van Transcash.

Engels: www.transcash.com
Frans: www.transcash.fr

Hoe kan ik mijn Transcash-ticket inwisselen?

Volg de onderstaande stappen om uw Transcash Card op te laden:

1. Log in op uw persoonlijke Transcash-omgeving.
2. Ga naar de oplaadsectie
3. Voer de code van uw Transcash-voucher in die u per e-mail heeft ontvangen om uw kaart op te laden met het vermelde bedrag.

Hoe kan ik het saldo van mijn Transcash Card controleren?

U kunt het saldo van uw kaart 24/7 online bekijken in uw Transcash-account.


Categorieën

Populair

Internationaal

Nederland

Deutschland

Österreich

United States

Europa

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online op Herladen.be. Profiteer bovendien van de vele promoties van providers.

Volg Herladen

Onze betaalmethodes