Twitch

Twitch €25 tegoed

€ 15,00
€ 25,00
€ 50,00

1

Direct geleverd

Betreed de fascinerende wereld van live-streaming entertainment en ondersteun je favoriete Twitch-streamers met de Twitch Gift Card van €25. Hiermee kan je een nog grotere impact maken binnen de community en een diepere betrokkenheid creëren met de content die je het meest boeit!

Twitch is dé plek waar miljoenen mensen dagelijks live samenkomen om te chatten, interactief te zijn en samen hun eigen entertainment te maken. gebruik Twitch bits om te communiceren met je favoriete streamers, ontgrendel exclusieve badges en emotes met een abonnement of geef abonnementen cadeau om de pret te delen met vrienden en community's!

Enkele voordelen op een rij:

  • Volg je favoriete content creator: Het gebruik van een Twitch Gift Card stelt je in staat om jouw contentmakers te volgen, zodat je niets meer hoeft te missen!
  • Geen creditcard nodig: Het is niet nodig om creditcardgegevens te delen om van de voordelen van Twitch te genieten. Dit is een veilige en comfortabele manier om te genieten van alles wat Twitch te bieden heeft.
  • Unieke voordelen: Met de aanschaf van abonnementen en Bits kan je unieke emotes ontgrendelen en dynamische berichten plaatsen in chats, waardoor je Twitch-ervaring nog persoonlijker wordt.
  • Directe levering: Zodra je de Twitch Gift Card aankoopt, wordt de code onmiddellijk naar je e-mailadres verzonden. Dit betekent dat je direct aan de slag kunt met ondersteunen van je favoriete Twitch-streamers!

Compatibiliteit

Ongeacht of je Twitch benadert vanaf een computer, smartphone of een gameconsole, de Twitch Gift Card biedt je de mogelijkheid om je Twitch-ervaring te verbeteren en de interactieve wereld van live streaming volledig te omarmen.

Deze Gift Card kan alleen ingewisseld worden voor gift-saldorekeningen in euro's.*

Algemene Voorwaarden

Door deze gift card te kopen accepteer je de Twitch-Verkoopvoorwaardenen de volgende algemene voorwaarden:

Deze kaart kan alleen worden ingewisseld op twitch.tv, alleen door personen die 13 jaar of ouder zijn, en alleen voor goederen en diensten die worden aangeboden door Twitch of voor goederen die via twitch.tv of daaraan gekoppelde applicaties worden verkocht. Deze kaart kan niet worden teruggegeven, terugbetaald, doorverkocht of worden ingewisseld voor contant geld, behalve in gevallen waarbij dat volgens wetgeving vereist is. Deze card kan niet worden gebruikt om andere gift cards te kopen. Deze kaart en de bijbehorende waarde verloopt niet. Deze kaart kan niet opnieuw worden opgeladen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze card.

Gebruik deze gift card zoals je contant geld zou gebruiken. Twitch kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, diefstal, beschadiging, vernietigen of kwijtraken van een card, of als een card zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Deze card wordt uitgegeven door Twitch Interactive, Inc. Kijk voor aanvullende voorwaarden, waaronder instructies voor het inwisselen van deze card, op twitch.tv/legal/giftcard. Ga voor klantenservice naar help.twitch.tv.

*Gift-saldorekeningen in euro's zijn momenteel beschikbaar in Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Spanje.

Om deze Gift Card te gebruiken moet je een geldig Twitch-account hebben. Om in te lossen:

1. Ga naar twitch.tv/redeem
2. Voer de Gift Card-code in

Een Twitch gift card vervalt niet. Je kan deze dus voor altijd blijven inwisselen voor tegoed. Het is echter aan te raden om zo snel mogelijk je game card tegoed over te zetten naar je Twitch Wallet. Zo voorkom je het risico dat je de kaart kwijtraakt en dat je jouw tegoed kwijt bent. Je huidige Twitch Gift Card saldo kan je terugvinden via je Twitch-account. Hiervoor klik je als je bent ingelogd op je account en ga je naar Wallet. Je kan daar alles terugvinden omtrent saldo, betalingsgeschiedenis en andere informatie over je tegoeden.