Twitch €50 tegoed

Wie al een Twitch-account heeft kan met een Twitch gift card nog meer genieten van alle mogelijkheden die dit streamingplatform biedt. Zo kan je met een Twitch gift card je account nog meer personaliseren. Denk aan een unieke kleur voor je gebruikersnaam of speciale badges. Daarnaast is het grote voordeel van een Twitch kaart dat je geen creditcard nodig hebt om te abonneren op je favoriete streamer. Bij Herladen.be schaf je een Twitch gift card eenvoudig en snel binnen 29 seconden aan. Je ontvangt de code dan in je mail en kan deze direct inwisselen voor Twitch Gift Card saldo in je online wallet.

Wat is Twitch?

Twitch is een streamingplatform waar gebruikers van alles en nog wat live kunnen streamen. Het online platform staat ook wel bekend als Twitch.tv. Waar het platform voorheen vooral gericht was op gamers en e-sports, is het tegenwoordig ook veel gebruikt door streamers die andere dingen streamen. Veel voormalig YouTubers hebben bijvoorbeeld de overstap gemaakt naar dit platform. Verder is het platform ook steeds populairder aan het worden onder muziekproducers en andere artiesten. Zij gebruiken het platform om meer naamsbekendheid te genereren.

De gebruikers op Twitch bestaan uit streamers en kijkers. Als kijker kan je een abonnement nemen op jouw favoriete streamer, maar je kan ook eenvoudig doneren. Het platform heeft een livechat functie die veelvuldig gebruik wordt. Hierdoor is het een erg interactief platform. Kijkers kunnen eenvoudig connecten met streamers en het gebeurt dan ook vaak genoeg dat een streamer bijvoorbeeld met een abonnee gaat gamen.

Twitch is steeeds populairder aan het worden. Zeker sinds de Corona-uitbraak is het platform enorm gegroeid. Zo zijn er veel nieuwe streamers bijgekomen, maar zijn er ook zeer veel nieuwe kijkers. Elke dag komen er nieuwe gebruikers op het platform bij. Op dit moment zijn er miljoenen gebruikers wereldwijd, waardoor er voor iedereen wel een streamer bijzit die hij of zij leuk vindt.

Amazon en Twitch Prime

Sinds de komst van Amazon Prime in België is het mogelijk geworden om te genieten van Twitch Prime. Deze premiumdienst biedt verschillende voordelen ten opzichte van een standaard, gratis account. Naast Twitch Prime biedt het platform ook Twitch Turbo. Beide zijn premium-accounts, maar er zijn een aantal verschillen en overeenkomsten.

Met een Twitch Prime account krijg je een gratis abonnement naar keuze voor één van je favoriete streamers. Daarnaast kan je met deze dienst maandelijks profiteren van een aantal gratis spellen. Elke maand komt er een nieuwe selectie games en in-game content die je gratis kan spelen. Overeenkomstig met Twitch Turbo biedt deze dienst ook verschillende personalisaties. Zo kan je extra emoticons gebruiken en ontvang je een speciale Twitch Prime-badge.

Helaas is het niet mogelijk om Twitch Prime aan te schaffen met een Twitch gift card. Toch kan je hier wel gebruik van maken met een prepaid creditcard. Verder heb je een Amazon Prime account nodig. Heb je beide, dan kan je de maandelijkse subscription aanzetten.

Waar kan ik een Twitch gift card voor gebruiken?

Als je een Twitch gift card koopt kan je hier van alles en nog wat mee doen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een abonnement aan te schaffen bij je favoriete streamer, maar je kan ook een abonnement cadeau doen aan een ander. Naast abonnementen is het ook mogelijk om Twitch Bits aan te schaffen met een Twitch game card. Deze richten zich meer op interactie tussen streamers en kijkers in de livechat. Zo kan je hier dezelfde premium emoticons mee gebruiken als Twitch Prime. Daarnaast kan je ook hiermee een unieke badge en gekleurde gebruikersnaam maken.

Waar je Twitch Prime niet kan aanschaffen met een Twitch Gift Card, kan je hier wel Twitch Turbo mee aanschaffen. Hiermee kan je voortaan reclamevrij kijken naar streams en ontvang je dezelfde emote-sets en chatbadge. Zo maak je met de Twitch Gift Card jouw account nog exclusiever. Een ander voordeel is dat je streams langer kan bewaren dan de standaardperiode.

Hoe kan ik mijn Twitch gift card inwisselen?

Een Twitch gift card die via Herladen.be is aangeschaft is gemakkelijk in te wisselen bij Twitch. Ga hiervoor naar Twitch.tv/redeem en log in op je account. Hier kan je de Twitch Gift Card code invoeren die je via ons binnen 29 seconden hebt ontvangen. Hiermee komt het bedrag van je game card direct in je Twitch Wallet te staan. Je kan er dan ook direct aankopen mee doen, zoals Twitch Turbo en Twitch Bits.

Hoe lang is mijn Twitch code geldig?

Een Twitch gift card vervalt niet. Je kan deze dus voor altijd blijven inwisselen voor tegoed. Het is echter aan te raden om zo snel mogelijk je game card tegoed over te zetten naar je Twitch Wallet. Zo voorkom je het risico dat je de kaart kwijtraakt en dat je jouw tegoed kwijt bent. Je huidige Twitch Gift Card saldo kan je terugvinden via je Twitch-account. Hiervoor klik je als je bent ingelogd op je account en ga je naar Wallet. Je kan daar alles terugvinden omtrent saldo, betalingsgeschiedenis en andere informatie over je tegoeden.

Vragen over het gebruik van een Twitch Card of meer informatie?

Kom je er niet uit met het inwisselen van je Twitch game card of heb je andere vragen over deze kaart? Je kan eenvoudig de hulppagina van Twitch raadplegen of contact met ze opnemen. Als je vragen hebt over het kopen van een Twitch gift card via Herladen.be raden we je aan om contact op te nemen met onze eigen klantenservice. Zij helpen je graag met al je vragen of een Twitch gift card kopen.

 

Twitch is dé plek waar miljoenen mensen dagelijks live samenkomen om te chatten, interactief te zijn en samen hun eigen entertainment te maken.

Wat er live is? Alles: esportstoernooien? Yep. Kookshows? Check. Een gast in een kippenpak met een trompet? Het zou ons niet verbazen.

Wat je ook zoekt, Twitch heeft het: bekijk professionele esporters, maak een live tour door Tokio of leer taarten bakken. Op Twitch vind je altijd iets wat live en nieuw is.

Draag je steentje bij: streamers zetten de eerste stap, maar jij bepaalt wat er daarna gebeurt. Via de chat, emotes en meer bepaal jij waar deze partybus heen gaat.

Vind jouw squad: chat, lach en bouw een band op. Alsof je lekker op de bank hangt met duizenden vrienden.

Steun streamers: gebruik Twitch bits om te communiceren met je favoriete streamers, ontgrendel exclusieve badges en emotes met een abonnement of geef abonnementen cadeau om de pret te delen met vrienden en community's.

Deze Gift Card kan alleen ingewisseld worden voor gift-saldorekeningen in euro's.*

Algemene Voorwaarden

Door deze gift card te kopen accepteer je de Twitch-Verkoopvoorwaardenen de volgende algemene voorwaarden:

Deze kaart kan alleen worden ingewisseld op twitch.tv, alleen door personen die 13 jaar of ouder zijn, en alleen voor goederen en diensten die worden aangeboden door Twitch of voor goederen die via twitch.tv of daaraan gekoppelde applicaties worden verkocht. Deze kaart kan niet worden teruggegeven, terugbetaald, doorverkocht of worden ingewisseld voor contant geld, behalve in gevallen waarbij dat volgens wetgeving vereist is. Deze card kan niet worden gebruikt om andere gift cards te kopen. Deze kaart en de bijbehorende waarde verloopt niet. Deze kaart kan niet opnieuw worden opgeladen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze card.

Gebruik deze gift card zoals je contant geld zou gebruiken. Twitch kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, diefstal, beschadiging, vernietigen of kwijtraken van een card, of als een card zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Deze card wordt uitgegeven door Twitch Interactive, Inc. Kijk voor aanvullende voorwaarden, waaronder instructies voor het inwisselen van deze card, op twitch.tv/legal/giftcard. Ga voor klantenservice naar help.twitch.tv.

*Gift-saldorekeningen in euro's zijn momenteel beschikbaar in Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Spanje.

Om deze Gift Card te gebruiken moet je een geldig Twitch-account hebben. Om in te lossen:

1. Ga naar twitch.tv/redeem
2. Voer de Gift Card-code in