Windows Gift Card

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van Microsoft's digitale wereld met de Windows Gift Card. Deze veelzijdige tool is jouw paspoort naar een scala aan digitale inhoud, van spannende games en hypermoderne apps tot de nieuwste films en tv-shows. Het is een all-access pas naar de tools en entertainment waar je van houdt, zonder verborgen kosten of vervaldatums. Of je nu je eigen digitale ervaringen wilt verrijken of op zoek bent naar het perfecte cadeau, de Windows Gift Card biedt ongeëvenaarde gemak en keuze. Het is echt een cadeau dat nooit stopt met geven.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Toegang tot een groot aanbod aan digitale producten: Gebruik je Windows Gift Card om populaire games, apps en add-ons voor Windows en Xbox te kopen. Het is jouw one-stop-shop voor al jouw digitale behoeften.
  • Blijf vermaakt met de nieuwste media: Houd de heetste films en tv-shows binnen handbereik.
  • Investeer in topklasse apparaten en accessoires: Zin in een upgrade? Je cadeaukaart kan ook worden gebruikt voor accessoires en apparaten zoals Xbox en Surface.
  • Geen kosten of vervaldatums: Je hoeft je geen zorgen te maken over het verlopen van je cadeaukaart of verborgen kosten die je saldo opeten.
  • Perfect voor het geven van cadeaus: De Windows Gift Card is een ideaal cadeau voor iedereen. Laat de gelukkige ontvanger kiezen wat ze willen, wanneer ze het willen.

Compatibiliteit

De Windows Gift Card is compatibel met Microsoft Store online, Windows en Xbox. Dit betekent dat je het kunt gebruiken op meerdere platforms om jouw favoriete apps, games, films, tv-shows en zelfs Surface, Xbox en accessoires te krijgen. Hier is hoe je een cadeaukaart of code van de Microsoft Store op een Windows 10/11 apparaat kunt inwisselen:

  1. Open de Microsoft Store.
  2. Selecteer jouw persoonlijke pictogram bovenaan de app en selecteer vervolgens 'Code of cadeaukaarten inwisselen'.
  3. Voer de code van 25 tekens in en selecteer vervolgens 'Inwisselen'. Maak je geen zorgen over koppeltekens; het systeem zorgt daar zelf voor.

Let op: je kunt geen Microsoft 365-abonnement kopen met een cadeaukaart. Houd er ook rekening mee dat cadeaukaarten niet worden geaccepteerd in fysieke Microsoft Stores.

Ervaar de wereld van Microsoft als nooit tevoren met de Windows Gift Card. Het is niet zomaar een kaart; het is jouw ticket naar een wereld van entertainment en productiviteit. Haal vandaag nog de jouwe!