Xbox Gift Card kopen

Xbox

Xbox Game Pass

Xbox Gold

XBOX Core

Belangrijke update: Xbox Live Gold is nu Xbox Game Pass Core  

Wat dit voor jou betekent  

  1. Makkelijke overgang: Als je Xbox Live Gold hebt, schakelen we je zonder extra kosten over naar Xbox Game Pass Core.  
  2. Meer games: Geniet van meer dan 25 geweldige games, zoals Halo 5 en Doom Eternal.  
  3. Behoud je games: Games die je met Xbox One via Games with Gold hebt gekregen, zijn nog steeds van jou in Game Pass Core of Game Pass Ultimate.  

Kijk voor meer informatie op onze Xbox Game Pass Core-pagina


Duik in de wereld van gaming met onze "Xbox Gift Card, Xbox Game Pass en Xbox Gold"! Ontworpen om je game-ervaring te verhogen, is dit product perfect voor fervente gamers, beginners of iedereen die op zoek is naar entertainment van hoge kwaliteit. Met dit product krijg je de vrijheid om te kiezen uit de heetste nieuwe Xbox game downloads, apps, films, tv-shows en meer. Het is het perfecte cadeau voor de gamer in je leven of een uitstekende manier om jezelf te trakteren op het beste in gaming!

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

  • Xbox Gift Card: Kies het cadeau dat je wilt! De Xbox Gift Card kan worden gebruikt om de populairste Xbox volledige game downloads, apps, films, tv-shows, apparaten en meer te kopen. Er zijn geen kosten of vervaldatums om je zorgen over te maken, waardoor het een flexibele en gebruiksvriendelijke optie is voor al je gaming behoeften.
  • Xbox Game Pass: Krijg de ultieme game-ervaring met de Xbox Game Pass. Het bevat Xbox Live Gold en EA Play lidmaatschap, waarmee je kunt spelen op pc's, telefoons, tablets, tv's en consoles vanuit de cloud. Geniet van voordelen zoals gratis downloads van console- en pc-games, exclusieve ledenkortingen en toegang tot nieuwe games de hele tijd, inclusief releases op dag één.
  • Xbox Gold: Ervaar het beste van online console multiplayer gaming met Xbox Gold. Krijg elke maand twee gratis games, bespaar tot 50% op geselecteerde titels in de Microsoft Store en bouw fantasierijke, ontzagwekkende werelden met je vrienden.

Compatibiliteit

Deze producten zijn compatibel met alle apparaten die Microsoft of Xbox cadeaukaarten accepteren. Dat betekent dat je deze kaarten kunt gebruiken om abonnementen te kopen zoals Xbox Live Gold, Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate, waardoor je de vrijheid en flexibiliteit hebt om je game-ervaring te genieten zoals je wilt. Of je nu een pc-speler bent, liever gamet op je telefoon of tablet, of toegewijd bent aan je Xbox-console, we hebben je gedekt! Geniet van het beste van gaming met de "Xbox Gift Card, Xbox Game Pass en Xbox Gold".

Als je Xbox Game Pass Ultimate neemt, voegen we alle vooraf betaalde tijd voor Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass toe aan Xbox Game Pass Ultimate tot een maximum van 36 maanden.

Als je bijvoorbeeld 3 maanden Xbox Live Gold en 3 maanden Xbox Game Pass al op je account hebt staan wanneer je de eerste maand voor Xbox Game Pass Ultimate aanschaft, heb je in totaal 7 maanden Ultimate op je account staan voordat je je lidmaatschap moet verlengen.

Ja. Xbox Game Pass Ultimate bevat alle games voor Xbox Game Pass voor Console en Xbox Game Pass voor pc.

Gebruik je actieve Xbox Game Pass Ultimate-abonnement om games te spelen op Xbox One en Windows 10 pc’s. Xbox Game Pass Ultimate bestaat uit de Xbox Game Pass voor Console, Xbox Game Pass voor pc, Xbox Live Gold en extra voordelen. Let op: als je Xbox Game Pass Ultimate koopt, worden je bestaande Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschappen automatisch opgewaardeerd naar Ultimate met een conversieratio die altijd gebaseerd is op de resterende dagen. Ontdek hoe dit werkt op www.xbox.com/gamepass. Toekomstige codekortingen zijn ook onderhevig aan een conversieratio. De conversieratio kan wijzigen. Alle conversies naar Xbox Game Pass Ultimate zijn definitief: eenmaal geconverteerd, kun je je Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap niet meer terugzetten naar een vorig lidmaatschap. Je kunt maximaal 36 maanden Xbox Game Pass Ultimate inwisselen per account per keer, inclusief de geconverteerde tijd van Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass (voor pc of console).

Beschikbare titels en het aantal games variëren van tijd tot tijd en per land. Tot je opzegt, wordt het abonnement maandelijks verlengd voor de op dat moment geldende prijs (aan verandering onderhevig, eventuele belasting is van toepassing). Je kunt op elk moment annuleren om je volgende geplande afschrijving te stoppen; zie account.microsoft.com/services. Melding vóór de aanschaf van uitbreidingen, DLC, verbruiksartikelen, virtuele valuta of lidmaatschappen (afzonderlijk verkocht): als je lidmaatschap eindigt of als een game uit de catalogus wordt verwijderd, moet je je lidmaatschap opnieuw activeren of de game apart kopen om deze items te kunnen blijven gebruiken. Mogelijk worden kosten in rekening gebracht door je internetprovider. Er zijn leeftijdsgrenzen van toepassing. Xbox Game Pass-kortingen zijn gebaseerd op de prijzen in de Microsoft Store, kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn niet in te wisselen voor contanten. Kortingsaanbiedingen gelden niet binnen 30 dagen na de lancering van de betreffende titels en zijn niet beschikbaar met bepaalde titels. Service, functies en eisen kunnen worden gewijzigd of ingetrokken. Onderhevig aan de Microsoft-servicesovereenkomst (microsoft.com/msa). Voor pc: downloaden van apps, Windows-update(s) en opslagruimte vereist (xbox.com/pcgamesplan). De systeemvereisten variëren per game. Op systemen van hogere kwaliteit zijn de prestaties beter.

Xbox Gift Card inwisselen

Volg de volgende stappen om je Xbox gift card aan je account toe te voegen:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Meld je aan met je Microsoft account bij Xbox Live;
2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens 'Store';
3. Druk op de knop 'Bekijken' om het zijmenu te openen en selecteer vervolgens 'inwisselen'.

4. Voer de code van 25 tekens in, selecteer 'Volgende' en volg de aanwijzigen

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je Xbox gift card.

Xbox Live Gold inwisselen

Volg de volgende stappen om je Xbox Live Gold code te activeren:
Let op: je hebt een Europees gamertag nodig en een Microsoft account.

1. Ga naar My Xbox en kies je profiel;
2. Ga naar ‘Account Management’ en klik op ‘Manage Account’;
3. Kies de optie ‘Redeem Code’ en voer je code in;
4. Bevestig je code.

Je Xbox Live Gold abonnement is nu geactiveerd.