Battlenet

Blizzard Battle.net 100 Euro

€ 20,00
€ 50,00
€ 100,00

1

Direct geleverd

De Blizzard Battle.net cadeaukaart van 100 euro is je toegangspoort tot het uitgebreide universum van Blizzard en Activision entertainment. Perfect voor gamers, het kan worden gebruikt om een verscheidenheid aan digitale producten te kopen, van games tot in-game items, om je game-ervaring of die van een geliefde te verbeteren. Dit product is ook ideaal om cadeau te geven, waardoor de ontvanger de vrijheid heeft om hun favoriete entertainment te kiezen uit een breed scala aan opties.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen:

  • Toegang tot een breed scala aan games en diensten: Met de Battle.net cadeaukaart heb je de vrijheid om digitale versies van games, in-game items, karakterdiensten en meer te kopen van populaire franchises zoals World of Warcraft, Overwatch, Diablo, Hearthstone, Starcraft en Call of Duty.

  • Perfect voor Cadeaus: De kaart is niet gebonden aan de persoon die het heeft gekocht. Zodra je de Battle.net cadeaukaart koopt, kan de code aan iemand anders worden gegeven, waardoor het een attent cadeau is voor vrienden of familieleden die gamingliefhebbers zijn. Ze kunnen dan kiezen om het te besteden aan hun favoriete games of in-game items.

  • Gemak: De Battle.net cadeaukaart voegt saldo toe aan je Battle.net-account, waardoor de noodzaak om een creditcard te gebruiken voor elke afzonderlijke aankoop wordt geëlimineerd. Het toegevoegde saldo kan worden gebruikt over meerdere games, wat grote vrijheid en flexibiliteit biedt voor fervente gamers.

  • Uitsluitend voor Europese accounts: De Battle.net cadeaukaart kan alleen worden gebruikt op Europese accounts die met de Euro valuta omgaan.

Compatibiliteit:

De Battle.net cadeaukaart kan worden gebruikt op elk platform dat Battle.net ondersteunt, waaronder PC. Het is belangrijk om op te merken dat de systeemvereisten om games te draaien die met deze cadeaukaart zijn gekocht, kunnen variëren. Bijvoorbeeld, om Overwatch 2, een van de populaire games op Battle.net, te draaien, heb je een systeem nodig met minimaal Windows 10 64-bit, een Intel Core i3 of AMD Phenom X3 8650 processor, NVIDIA GeForce GTX 600 serie of AMD Radeon HD 7000 serie videokaart, 6 GB RAM, 50 GB beschikbare harde schijfruimte, en een breedband internetverbinding.

Of je nu een gamingliefhebber bent die dieper wil duiken in het universum van Blizzard en Activision, of op zoek bent naar een perfect cadeau voor een gamer-vriend, de Blizzard Battle.net cadeaukaart van 100 euro opent een wereld van digitaal entertainment.

Blizzard Battle.net producten

Volg de volgende stappen om je Blizzard Battle.net Gift Card aan je account toe te voegen:

1. Ga naar battle.net/balance;
2. Log in op je Battle.Net account;
3. Vul de Blizzard Battle.net code in.

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je Blizzard Battle.net Gift Card.