Blizzard Battle.net Gift card

De giftcardcode wordt direct afgeleverd per e-mail, volg de instructies in de e-mail om de giftcard in te wisselen. Voor giftcard producten worden er servicekosten berekend.

 

Dit is de Battle.net-pagina van Herladen.be, jouw gateway naar de spannende wereld van Blizzard Entertainment's games. Battle.net is een online gameplatform dat enkele van de meest populaire games ter wereld host, waaronder Warcraft, World of Warcraft, Diablo, Call of Duty en meer. Of je nu een ervaren gamer bent of net begint, Battle.net is een geweldige keuze voor urenlang gameplezier.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen van een Battlenet gift card:

  • Groot Spelaanbod: Met Battle.net krijg je toegang tot enkele van de meest populaire en geliefde games ter wereld, allemaal op één platform.
  • Online Multiplayer: Daag vrienden uit of werk samen om de wereld te redden in de vele multiplayer games die beschikbaar zijn op Battle.net.
  • Veilige Transacties: Battle.net zorgt voor een veilige en beveiligde omgeving voor alle aankopen van spellen, add-ons en in-game content.
  • Communities: Word lid van actieve spelergemeenschappen om tips, strategieën en vrienden te delen.
  • Ideaal Cadeau: Geef een Battle.net tegoedbon cadeau aan de gamers in je leven. Ze zullen het geweldig vinden!

Compatibiliteit:

Battle.net is compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder Windows- en Mac-computers, evenals bepaalde consoles voor specifieke spellen. Controleer altijd de vereisten van het specifieke spel voordat je koopt. Met Battle.net is het altijd tijd voor een spelavontuur!

Ontdek vandaag nog de uitgebreide en opwindende game-wereld van Battle.net met Herladen.be!

Blizzard Battle.net Gift Card inwisselen

Volg de volgende stappen om je Blizzard Battle.net Gift Card aan je account toe te voegen:

1. Ga naar battle.net/balance;
2. Log in op je Battle.Net account;
3. Vul de Blizzard Battle.net code in.

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je Blizzard Battle.net Gift Card.

Blizzard Battle.net Gift Card gebruiken in de Blizzard Battle.net Shop

De gekochte Blizzard Battle.net Gift Card is in te wisselen in de Battle.net Shop. Je kunt het tegoed ook gebruiken als je de volgende spellen speelt: World of Warcraft, Hearthstone Heroes of Warcraft, Overwatch, Starcraft, Diablo en Heroes of the Storm. Er kunnen allerlei extra’s van het tegoed gekocht worden. Je kunt bijvoorbeeld in game bijvoorbeeld wapens en andere accessoires kopen, maar ook uitbreidingspakketten zijn te betalen met de Battle.net Gift Cards.

Let op:

  • Bij de mobiele versie van Hearthstone gebruik je iTunes of Google Play.
  • De Gift Card is niet in te wisselen voor een WoW abonnement.

De Blizzard Battle.net Gift Card van Herladen.be is alleen in Europa te gebruiken.

Blizzard Battle.net producten