Meest gekozen
Battlenet

Blizzard Battle.net 20 Euro

€ 20,00
€ 50,00
€ 100,00

1

Direct geleverd

Welkom in de wereld van gaming opwinding met de Blizzard Battle.net 20 Euro cadeaukaart! Dit product biedt een toegangsticket tot een uitgebreid universum van Blizzard en Activision games. Van populaire franchises zoals World of Warcraft, Overwatch, Diablo, Hearthstone, Starcraft, Heroes of the Storm, Call of Duty en Crash Bandicoot, er is iets voor elke gamer om van te genieten.

Deze cadeaukaart is een perfecte keuze voor gamers die hun gaming ervaring willen verheffen, of zelfs voor degenen die een vriend de kans willen geven om nieuwe rijken te verkennen. Met de Blizzard Battle.net cadeaukaart krijg je toegang tot in-game items, character services, en zelfs digitale versies van Blizzard games zoals Diablo III en StarCraft II.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Directe toegang tot Blizzard en Activision Games: Met dit product kunt u onmiddellijk duiken in een breed scala aan games aangeboden door Blizzard en Activision. Games zoals World of Warcraft, Overwatch, Diablo en Starcraft zijn allemaal binnen handbereik.
  • In-Game Items en Diensten: Naast games kan je Battle.net saldo worden gebruikt om in-game items en character services te kopen, je gaming ervaring te verrijken en je een voorsprong te geven in je avonturen.
  • Perfect als cadeau: Dit product is een uitstekend cadeau voor elke gamer. Of het nu voor een verjaardag is, een speciale gelegenheid, of gewoon omdat, de Blizzard Battle.net cadeaukaart is een cadeau dat elke gamer zal waarderen.
  • Verhoog gemakkelijk je Battle.net Saldo: De Blizzard Battle.net 20 Euro cadeaukaart voegt 20 euro toe aan je Battle.net account bij activering, en biedt een snelle en gemakkelijke manier om je saldo te verhogen en in-game aankopen te doen.

Compatibiliteit

Dit product is ontworpen voor gebruik met Battle.net, het online game platform van Blizzard Entertainment. Let op dat de Blizzard Battle.net 20 Euro cadeaukaart alleen kan worden gebruikt op Europese accounts met EUR valuta. Het is een regio-beperkt product en kan alleen worden geactiveerd en gespeeld in Europa.

Blizzard Battle.net producten

Volg de volgende stappen om je Blizzard Battle.net Gift Card aan je account toe te voegen:

1. Ga naar battle.net/balance;
2. Log in op je Battle.Net account;
3. Vul de Blizzard Battle.net code in.

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je Blizzard Battle.net Gift Card.