Battlenet

Blizzard Battle.net 50 Euro

€ 20,00
€ 50,00
€ 100,00

1

Geldig in Europa
Direct geleverd

Voeg een nieuw niveau van opwinding toe aan je game-ervaring met de Blizzard Battle.net 50 Euro cadeaukaart. Deze veelzijdige digitale kaart biedt je de mogelijkheid om je gameplay te verbeteren in een reeks populaire Blizzard-titels, van de meeslepende rijken van World of Warcraft tot de snelle actie van Overwatch. Of je nu een ervaren gamer bent op zoek naar een voorsprong, of je bent op zoek naar het perfecte cadeau voor een game-liefhebber, deze Battle.net cadeaukaart biedt ongeëvenaarde waarde en flexibiliteit.

Kenmerken en Voordelen:

  • Toegang tot een scala aan In-Game Items: Met de Battle.net cadeaukaart kun je een nieuw kostuum voor je favoriete karakter, een glanzend vliegend mount, of zelfs een stapel loot boxes verkrijgen. De keuze is aan jou, en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
  • Vrijheid en Flexibiliteit: Je online portemonnee biedt grote vrijheid en variatie als het gaat om Blizzard's games. Je kunt cosmetica en esthetiek krijgen voor je World of Warcraft held, je saldo gebruiken om meer speeltijd te krijgen en in-game services te benutten, of je middelen gebruiken om zelf mystery boxes met willekeurige beloningen te krijgen.
  • Verbeter Je Gameplay: Je kunt je gameplay verbeteren in elk Blizzard-spel dat je kiest. Van te koop aangeboden decks voor het strategische kaartspel tot uitbreidingen voor een solo-campagne, je zult een manier vinden om je spel te verbeteren.
  • Gemakkelijk en Handig: Met één saldo verbonden aan meerdere spellen, hoef je niet elke keer je creditcard te trekken als je een nieuwe aankoop wilt doen. Het bedrag wordt uit je online portemonnee gehaald, waardoor je kunt genieten van de cash shops in alle spellen die je speelt, zonder extra gedoe voor jou.
  • Perfect voor Cadeaus: De kaart is niet gebonden aan de persoon die deze heeft gekocht en kan aan iemand anders worden toegewezen. Het is het perfecte cadeau voor je vriend die een pluizig huisdier wilde om hen te vergezellen op de wilde quests, of gewoon een attent cadeau naar keuze.

Compatibiliteit:

De Battle.net cadeaukaart is compatibel met alle Blizzard-games en kan worden ingewisseld op het Battle.net platform. Houd er echter rekening mee dat elk spel zijn eigen systeemvereisten kan hebben. Daarom is het belangrijk om de systeemvereisten voor elk spel te controleren voordat je het koopt. Let op dat de Blizzard Battle.net 50 Euro cadeaukaart alleen kan worden gebruikt op Europese accounts met EUR valuta. Het is een regio-gebonden product en kan alleen in Europa worden geactiveerd en gespeeld.

Blizzard Battle.net producten

Volg de volgende stappen om je Blizzard Battle.net Gift Card aan je account toe te voegen:

1. Ga naar battle.net/balance;
2. Log in op je Battle.Net account;
3. Vul de Blizzard Battle.net code in.

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je Blizzard Battle.net Gift Card.