Beltegoed

Ben je al even op zoek naar de juiste prepaid simkaart of een veilige plek om je belwaarde te herladen? Dan ben je bij Herladen.be altijd goed. Je kan hier vele soorten aanschaffen en gemakkelijk de herlaadcodes uit je mail halen om te gebruiken. Wanneer je op de website beland van Herladen.be is het heel gemakkelijk om je belwaarde te herladen. Je kunt namelijk kiezen uit diverse soorten bij ons. Wij vertellen je graag welke!

Bij Herladen.be kan je terecht voor prepaid beltegoed van OrangeBASEJIM MobileProximus en Lycamobile. Heb je al een prepaid simkaart? Met de herlaadcode die je op jouw mail ontvangt kun je heel makkelijk extra minuten beschikbaar maken op je smartphone. Vervolgens kun je vanuit de mail de belwaarde online herladen. Heel gemakkelijk en handig! Voor de meest efficiënte manier van belwaarde herladen loont het de moeite om bij ons te zijn. En dat allemaal heel rap! Binnen 29 seconden heb je de herlaadcode al op je e-mail zodat je direct aan de slag kunt.

Wat is precies een prepaid simkaart?

Als je kiest voor een prepaid simkaart, kies je eigenlijk voor de letterlijke vertaling. Je betaalt vooraf ‘prepaid’, een simkaart. Doordat je vooraf een betaling doet op de prepaid kaart ben je precies zeker van je bundel limiet. Je weet nu wat je exact kan spenderen aan belminuten, sms of internet. Diverse providers bieden hedendaags ook bundels aan met internet. Hierdoor is het prepaid belwaarde kopen steeds meer populair geworden. Je betaalt vooruit en hebt hierdoor grip op je eigen uitgavenpatroon. Dat is wel zo efficiënt!

Een prepaid simkaart kopen die bij je past

Een prepaid simkaart biedt erg veel voordelen. Het is namelijk zeker en vast fijn dat een prepaid simkaart geen abonnement is waar je aan vast zit. Zo zit je niet voor een lange tijd vast aan een bundel en kan je bellen zoveel je wilt. Er zijn namelijk verschillende soorten prepaid kaarten waar je uit kan kiezen en veel meer dan één provider, die stuk voor stuk een andere aanbieding hebben.

Een belwaarde kopen brengt een aantal overwegingen met zich mee. Je gaat allereerst bedenken hoe de prepaid kaart er exact uit mag zien. Wat ben je, om als voorbeeld te noemen, gewend van het aantal belminuten? Bel je vaak, of juist weinig? En hoe ziet jouw sms-gedrag eruit? Wil je gebruik maken van internet minuten? Je weet van jezelf wel of je een echte beller, sms’er of internetter bent. Als je daar de antwoorden voor hebt gevonden kan je verder kijken naar de meest voor de hand liggende prepaid simkaart die helemaal past bij jou.

Er zijn tal van redenen om jouw belwaarde online te kopen bij Herladen.be. Wij hebben deze voor je op een rij gezet:

  • ✔️ Binnen 29 seconden in je mail en direct te gebruiken
  • ✔️ Eenvoudig afrekenen met Bancontact, PayPal of overboeking
  • ✔️ Gemakkelijk en snel bruikbaar bij tal van platforms
  • ✔️ Direct prepaid tegoed online kopen, snel en veilig

Diverse soorten prepaid kaarten

Je kan bij ons terecht voor allerlei slimme prepaid simkaarten die passen bij jouw mobiele gedrag. Ben je een persoon dat graag belt met haar contactpersonen of stuur je liever een sms? Elke prepaid kaart is anders en soms beter geschikt voor het een dan het ander. Als je zeker weet dat je een frequent verbruiker bent van diverse services dan is het verstandig daarvoor ook het slimste tarief te kiezen. Bepaal snel welke bundel geschikt is voor jou!

We zullen je de beste soorten prepaid kaarten geven die wij aanbieden:

  • Orange: Orange is de provider waar prepaid belwaarde kopen extra leuk is. Je krijgt namelijk bij het herladen van €15 of €20 een extra bonus. De drie bonussen zijn de Tempo Giga Bonus, Tempo Touch Bonus en de Tempo Easy Bonus. Gesorteerd van meer naar minder voordeel. Aangepast aan jouw mobiel gedrag. Deze geven je meer bel, sms en internetplezier!
  • Proximus: Een prepaid simkaart kopen bij Proximus levert je veel extra leuke dingen op. Ga je een belwaarde kopen van €15 of €25? Dan krijg je een leuke bonus mee op internet, sms én bellen. Met Proximus kun je ook gemakkelijk online het beltegoed herladen en het saldo bekijken.
  • Lycamobile: Met Lycamobile kan je kiezen uit twee mogelijkheden van belwaardes. Zij bieden een bundel mogelijkheid met Lycamobile Plan of de Lycamobile prepaid beltegoed zonder internet optie. Uiteraard is het wel mogelijk om hierbij van internet te genieten maar dien je het wel te betalen per MB.
  • BASE: Als je kiest voor BASE dan kan je voor een handige bundel gaan. Bij BASE kan je bundels nemen en belwaarde herladen van €10, €15 en €20 waar je ook nog een herlaad bonus bij krijgt. Je kan dan kiezen voor gratis minuten naar BASE of naar alle netwerken. Kies je voor een bundel van €5 dan ontvang je geen bonus hierbij.
  • JIM Mobile: Belwaarde herladen bij JIM Mobile is heel gemakkelijk. Je kan diverse tarieven kopen en vervolgens genieten van meer belminuten. Er zijn drie standaards van €10, €15 en €20 aan bundels waar je ook een goede bonus voor krijgt. JIM is altijd een goed idee!
  • Internationaal: Ook voor internatinaal prepaid beltegoed kun je bij ons terecht. Hier vind je beltegoed voor Nederland, Guthaben voor Duitsland en recharges voor Frankrijk.

Nummer behouden van je prepaid simkaart

Ga je een prepaid simkaart kopen, dan is het wel zo fijn dat je hetzelfde nummer kunt blijven gebruiken. Zo voorkom je dat je alle contactpersonen opnieuw moet benaderen om het nieuwe telefoonnummer te wijzigen. Daarom is het zeker mogelijk om je nummer te behouden! De herlaadkaart koop je bij jouw favoriete provider alvorens je al hebt gekeken naar de beste bundels of opties die zij bieden. Zo weet je precies wat je verbruikt en wat je nodig hebt in een bundel.

Hoe gaat dat, nummerbehouden? Het is heel gemakkelijk! Je kunt bij ons voor diverse providers kiezen, wil je naar een andere provider overstappen? Dan geef je dit online aan tijdens het betalen van de herlaadkaart. De provider van jouw keuze vind je bij ons mét nummerbehoud!

Meer informatie over belwaarde herladen?

Heb je behoefte aan meer informatie over belwaarde herladen of kan je hulp gebruiken bij het kopen van prepaid beltegoed? Dan kun je ons altijd contacteren en jouw vragen aan ons stellen. Wij staan dagelijks klaar voor jou en daarom zijn we goed bereikbaar. Je kunt telefoneren met 0900-70588 of mailen met support@herladen.be.