Lycamobile

Lycamobile

Lycamobile Plans

Let op: De Lyca prepaid herlaadcode versturen wij na betaling direct naar je e-mail.

Blijf verbonden met de wereld met Lycamobile, een toonaangevende mobiele virtuele netwerkoperator (MVNO) die werkt op het robuuste T-Mobile-netwerk. Met netwerksnelheden gelijk aan die van T-Mobile, is Lycamobile jouw toegangspoort tot betrouwbare, snelle connectiviteit. Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van degenen die internationaal moeten bellen en sms'en, is dit product perfect voor individuen die wereldwijde connecties moeten onderhouden, of het nu voor persoonlijke of professionele doeleinden is. Wat meer is, je kunt ook genieten van gratis binnenlandse bel- en sms-roaming, een functie die zelden wordt gevonden in MVNO-telefoonplannen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen.

 • Internationaal bellen en sms'en: Alle telefoonabonnementen van Lycamobile bevatten internationale bel- en sms-mogelijkheden naar minstens 60 landen, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om contact te houden met je dierbaren of zakenrelaties over de hele wereld.

 • Gratis binnenlands praten en sms'en roaming: Geniet van de vrijheid van binnenlands roaming zonder extra kosten. Deze unieke functie is een zeldzaamheid in MVNO-telefoonplannen en zet Lycamobile echt apart.

 • Compatibiliteit met Bring Your Own Device (BYOD): Gebruik je bestaande apparaat zonder gedoe. Lycamobile ondersteunt de meeste T-Mobile en AT&T apparaten die uit contract zijn, volledig zijn afbetaald en niet als verloren of gestolen zijn gemeld. Universeel ontgrendelde telefoons van fabrikanten zoals Motorola en Samsung zijn ook compatibel.

 • Gemakkelijke beschikbaarheid: Je kunt serviceplannen en SIM-kaarten direct bij Lycamobile, onafhankelijke dealers of online bij Amazon gemakkelijk kopen.

 • Meertalige klantenservice: Laat je vragen beantwoorden en problemen oplossen door het meertalige klantenserviceteam van Lycamobile, 6 dagen per week beschikbaar.

Compatibiliteit.

Lycamobile is compatibel met elk T-Mobile compatibel apparaat dat uit contract is. De meeste AT&T apparaten zijn ook compatibel zolang ze uit contract zijn, volledig zijn afbetaald en niet als verloren of gestolen zijn gemeld. Universeel ontgrendelde telefoons van fabrikanten zoals Motorola en Samsung zijn ook compatibel.

In de wereld van MVNO's schittert Lycamobile, door gebruikers een verleidelijke mix van functies te bieden die het de voorkeurskeuze maken voor het onderhouden van wereldwijde connecties. Laat grenzen je gesprekken niet beperken; laat Lycamobile de kloof overbruggen.

De tarieven in de kaarten zijn nationale tarieven. Internationale tarieven vind je op de website van Lycamobile.

Je kunt altijd je Lycamobile belwaarde opvragen. Toets *103*100# in op je toestel om je saldo weer te geven.

Je Lycamobile belwaarde blijft onbeperkt geldig als je eens in de zes maanden gebruik maakt van je toestel.

Het kopen van een herlaadcode werkt voor Lycamobile hetzelfde als voor andere prepaid providers. Volg onderstaande stappen om binnen enkele minuten te beschikken over herlaadtegoed van Lycamobile.

 1. Selecteer het gewenste herlaadbedrag. Je hebt de keuze uit Lycamobile €5, €10, €20 en €30 euro;
 2. Geef het e-mailadres op waar de herlaadcode naartoe gestuurd moet worden;
 3. Betaal het geselecteerde Lycamobile krediet in onze beveiligde betaalomgeving. Het is mogelijk om te betalen met Bancontact, PayPal, creditcard of iDEAL;
 4. Na betaling ontvang je de Lycamobile herlaadcode direct per e-mail.

Na ontvangst van de code kun je Lycamobile herladen met een herlaadcode:

 1. Bel het gratis servicenummer 1976;
 2. Volg de gesproken instructies;
 3. Vul je Lycamobile herlaadcode in.

Of toets *103* herlaadcode # en druk op de beltoets.

Benieuwd hoeveel beltegoed je nog hebt? Je kunt altijd je Lycamobile belwaarde opvragen. Druk #92 in op je toestel en klik op verzenden. Je krijg dan een berichtje met je huidige Lycamobile belwaarde. Ook kan je *103*100# intoetsen en op verzenden klikken.

Profiteer extra van Lycamobile door te bellen met andere gebruikers van Lycamobile. Hierbij zijn de gesprekken helemaal gratis. Wel zit hier een beperking op van het aantal minuten. Bij elke herlading van Lycamobile krijg je automatisch extra minuten om onderling te bellen met Lycamobile gebruikers. Het aantal minuten is afhankelijk van het herlaadbedrag dat je aankoopt.

Het bellen met Lyca binnen België is zeer voordelig. Zo is bellen naar vaste lijnen €0,09 per minuut en mobiele lijnen €0,09 per minuut.

Het bellen met Lyca is zeer geschikt voor mensen die graag naar het buitenland willen bellen. Lyca heeft hiervoor zeer voordelige tarieven waardoor je meer belminuten hebt voor je aangekochte belwaarde. De kosten per minuut variëren per land, maar beginnen al vanaf 0,01€ per minuut. De actuele tarieven kan je vinden op de website van Lycamobile.

Ook het sms’en van Lyca naar Lyca nummers is helemaal gratis. De mensen die intensief sms’en kunnen hiermee dus profiteren door alleen maar klant te zijn van Lyca.

Via Lyca sms’en is zeer voordelig. Nationaal kost een sms €0,09. De internationale tarieven verschillen per land zijn te vinden op de website van Lyca Mobile.

Net als de tarieven voor bellen en sms’en staan de tarieven voor mobiel internet vast. Voor een bedrag van €0,16 cent per MB kun je al gebruik maken van high-speed 4G internet. Doordat het bedrag per MB vast staat weet je precies waar je aan toe bent. Het gebruik van Lycamobile internet zorgt er dan ook voor dat je nooit teveel betaald. Uiteraard heb je met het Lycamobile internet ook toegang tot roaming binnen Europa waardoor je nooit extra kwijt bent voor internet in een ander Europees land.

Voor Lycamobile gebruikers is het Lycamobile belkrediet onbeperkt houdbaar als je 1x per 6 maanden je Lycamobile belkrediet herlaadt. Als je dat niet doet dan wordt je Lycamobile SIM geblokkeerd. Is je belkrediet geblokkeerd dan kun je dit nog ongedaan maken door binnen 3 maanden na het blokkeren van je Lycamobile belkrediet alsnog je belkrediet te herladen. Indien je langer dan 9 maanden geen herlading hebt gedaan vervalt het GSM nummer en het Lycamobile belkrediet. Je kunt dan niet meer bellen of gebeld worden. Om de toestand van je Lycamobile belkrediet te controleren kun je bellen met het algemeen service nummer 1244. Volg vervolgens de instructies om te horen hoeveel belkrediet er nog op je simkaart staat.