Bitnovo crypto vouchers

Koop cryptocurrencies met contant geld voor elk bedrag via onze vouchers bij meer dan 40.000 verkooppunten. Wissel vervolgens je voucher in met de code en PIN op onze website of app.

Welkom op de Bitnovo Crypto Voucher-pagina van Herladen.be. Bitnovo Crypto Vouchers zijn een eenvoudige en veilige manier om cryptovaluta's te kopen, zoals Bitcoin, Ethereum en vele anderen. Of je nu nieuw bent in de wereld van cryptovaluta's, of een ervaren handelaar die op zoek is naar een veilige en handige manier om cryptovaluta's te kopen, Bitnovo Crypto Vouchers zijn een uitstekende keuze!

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen van Bitnovo Crypto Vouchers:

 • Veilig en Simpel: Bitnovo Crypto Vouchers bieden een eenvoudige en veilige manier om cryptovaluta's te kopen, zonder ingewikkelde transacties of technische kennis.
 • Breed Aanbod van Cryptovaluta's: Bitnovo ondersteunt een breed scala aan cryptovaluta's, waardoor je de vrijheid hebt om de cryptovaluta te kiezen die het beste bij jou past.
 • Direct Beschikbaar: Zodra je een Bitnovo Crypto Voucher hebt gekocht, kun je deze onmiddellijk gebruiken om cryptovaluta te kopen.
 • Verschillende Betaalmethoden: Bitnovo Crypto Vouchers kunnen worden gekocht met verschillende betaalmethoden, waaronder creditcard, bankoverschrijving en meer.
 • Ideaal Cadeau: Overweeg een Bitnovo Crypto Voucher te geven aan iemand die geïnteresseerd is in het verkennen van de wereld van cryptovaluta.

Compatibiliteit van Bitnovo Crypto Vouchers:

Bitnovo Crypto Vouchers zijn compatibel met alle cryptovaluta's die Bitnovo ondersteunt, en kunnen worden ingewisseld op de Bitnovo-website of app. Controleer altijd of de specifieke cryptovaluta die je wilt kopen wordt ondersteund door Bitnovo voordat je een voucher koopt.

Ontdek vandaag nog de eenvoud en het gemak van Bitnovo Crypto Vouchers met Herladen.be!

Bitnovo-vouchers zijn een eenvoudige manier om cryptocurrencies te kopen met contant geld en met kaartbetalingen. Het is zo eenvoudig als naar een van de 40.000 beschikbare verkooppunten gaan (te vinden op onze website of app) en de voucher kopen voor het bedrag dat het beste bij je past of aan je behoeften voldoet. Je kunt het kopen met contant geld of door met kaart te betalen. Nadat je je voucher hebt ontvangen, hoef je alleen maar naar de website of app van Bitnovo te gaan, naar het gedeelte Vouchers > Vouchers inwisselen te gaan, de gewenste cryptocurrency te selecteren en de voucher- en PIN-nummers in te voeren. Als laatste moet je je externe wallet-adres invoeren en binnen enkele seconden heb je je cryptocurrencies voor het overeenkomstige bedrag op je wallet. Het is belangrijk op te merken dat vouchers drie maanden na aankoop verlopen.

Volg deze eenvoudige stappen om een Bitnovo-voucher in te wisselen:

 1. Maak een account aan en valideer je identiteit op de website of app van Bitnovo.
 2. Ga naar het gedeelte Vouchers > Vouchers inwisselen.
 3. Selecteer de cryptocurrency die je wilt inwisselen.
 4. Voer het voucher- en PIN-nummer in.
 5. Voer je externe wallet-adres of Bitnovo's eigen auto-custody wallet in. Indien nodig, selecteer het netwerk.
 6. Controleer of de gegevens correct zijn en bevestig de inwisseling.

Binnen enkele minuten worden de cryptocurrencies voor het overeenkomstige bedrag van de voucher in je wallet gestort.

Bitnovo-vouchers kunnen alleen worden ingewisseld op het eigen web- of app-platform van Bitnovo en kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of andere betaalmiddelen.

Bitnovo-vouchers zijn drie maanden geldig vanaf de datum van aankoop en verlopen automatisch na deze periode.

Bitnovo-vouchers kunnen alleen worden gekocht bij geautoriseerde verkooppunten en worden pas geactiveerd nadat de aankoop is voltooid.

Bitnovo is niet verantwoordelijk voor ongeautoriseerd gebruik of verlies van Bitnovo-vouchers.

Bitnovo-vouchers zijn onderworpen aan de voorwaarden van Bitnovo, die op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd.

Meer informatie op www.bitnovo.com/terms-and-conditions