Prepaid Creditcard

Je wilt graag een veilige manier van betalen vinden en altijd weten hoeveel saldo je nog hebt? Dan is de prepaid kredietkaart zeker en vast een ding voor jou. De kaart is bijna hetzelfde als een creditcard, enkel is de prepaid kredietkaart nog gebruiksvriendelijker. Je beslist namelijk eenvoudig zelf hoeveel krediet je op de kaart zet, zo houd je gemakkelijk bij wat je nog kan spenderen. Wanneer het krediet op is kan je niets meer kopen met de kaart, tenzij je ervoor kiest om deze te herladen bij Herladen.be! De prepaid creditcard is bedoeld als oplossing voor het oneindig kunnen spenderen en het draagt bij aan jouw privacy. Tegenwoordig draait er veel om het in controle houden van je privacy. Het gebruik van een prepaid bankkaart helpt hier goed bij. Het betekent dat je geen persoonlijke gegevens hoeft te koppelen aan het betalen. Dit is erg handig wanneer hij als voorbeeld gestolen wordt of je de kaart verliest.

Een prepaid creditcard kopen

De prepaid creditcard online kopen kan je gemakkelijk doen bij Herladen.be. Je kan kiezen uit meerdere kredietkaarten, zij hebben elk hun eigen werkwijze en verschillende mogelijkheden voor het krediet opwaarderen. Als er een kaart tussen zit voor je dan kan je vervolgens kiezen uit diverse kredieten. Wil je juist een prepaid creditcard kopen met een laag bedrag of heb je grotere uitgaven in de planning? Dan is er altijd wel iets mogelijk voor jou! Je kan uit diverse kredietsoorten kiezen waaronder de gemiddelde bedragen van €20, €25 of €50, afhankelijk van de soort kaart die je zal kopen. Een prepaid creditcard online kopen kan heel eenvoudig bij Herladen.be.

De voordelen van een prepaid creditcard

De voordelen van een prepaid creditcard zijn enorm uiteenlopend. Allereerst is het een stuk anoniemer dan een standaard creditcard. Met een prepaid kaart is het niet nodig om al je gegevens te verstrekken alvorens je deze kan gebruiken. Daarnaast geef je nooit meer uit dan het tegoed dat op de kaart staat. Rood staan is er dus niet bij en dit geeft wel zo’n veilig gevoel.

Bij Herladen.be ben je altijd verzekerd van een slimme en betrouwbare aankoop. Omdat we het belangrijk vinden dat elke persoon een fijne beleving heeft op onze website en optimaal geniet van onze producten streven wij altijd naar verbetering. We maken een snelle voortgang van jouw product heel gemakkelijk door jouw unieke prepaid creditcard code direct naar je mail te zenden. Je kan al binnen 29 na aanschaf gebruik maken van je prepaid kredietkaart. Betalen gaat bij ons tevens altijd heel veilig en snel, zonder poespas. Een ideale plek om jouw prepaid creditcard te kopen.

Diverse soorten prepaid kredietkaarten

Voordat je een aankoop gaat doen op onze website geven we je graag meer informatie over ons assortiment. We bieden diverse soorten prepaid kredietkaarten die je online kunt kopen. Laten we beginnen bij de merken waaruit je kan kiezen. Onze prepaid bankkaarten zijn de PCS card, de paysafecard en de Neosurf card. Deze drie kaarten zijn allemaal zeer vriendelijk in gebruik en gemakkelijk te herladen. Iedere kaart heeft zijn eigen gebruiksgemak, waarde en herlaadmogelijkheden. Hieronder krijg je wat meer inkijk in de diverse soorten prepaid kredietkaarten:

  • De PCS-card: Met deze kaart zit je direct goed als je een look-a-like vervanging wilt van de reguliere mastercard. De PCS card is er een onderdeel van, maar staat dan voor de prepaid versie. Je kan een PCS kaart herladen voor €20 of €50. Heel gemakkelijk en zonder bijkomstigheid van persoonlijke informatie. Je geeft enkel je e-mailadres aan ons zodat wij de kaart aan jou kunnen toezenden. Wanneer je deze PCS prepaid creditcard online kopen gaat bij ons, ben je verzekerd van het exact gekochte krediet en je eigen betaalveiligheid. Je kan zo altijd veilig geld opnemen of uitgeven!
  • De paysafecard: Deze paysafecard is gemakkelijk te kopen en te herladen. Er zijn drie herlaadwaardes te kiezen, namelijk die van €10, €20 of €50. Met deze online betaalmethode is het besteden heel eenvoudig gemaakt. Je ontvangt na aankoop van de kaart een 16-cijferige pincode die nooit gekoppeld wordt aan een bankrekening of je persoonlijke informatie. Vervolgens betaal je heel gemakkelijk bij veel meer dan duizend websites op een veilige manier!
  • De Neosurf card: Op het moment is de Neosurf card erg populair! De kaart is namelijk te besteden op meer dan 20.000 websites en kan op een veilige manier gebruikt worden. De prepaid creditcard opwaarderen is heel gemakkelijk, je kan zelfs wanneer je twee kaarten bezit de bedragen terug op één kaart plaatsen. Dit is heel erg handig en efficiënt, omdat je dan nog slechts een enkele code hoeft te gebruiken.
  • Internationaal: Momenteel bieden we ook prepaid cards aan in Nederland en Prepaid Karte in Duitsland.

Een prepaid creditcard kopen als cadeau? Het kan bij ons

Het is eveneens mogelijk om een prepaid creditcard online te kopen als cadeau voor iemand anders. Een zeer veilig en allround cadeau voor een vriend, vriendin of familielid waarmee ze online bij meer dan duizend shops diverse gave aankopen kunnen doen. De Neosurf card behoudt zijn tegoed bijvoorbeeld oneindig, dus het kan gebruikt worden waar en wanneer ze dat willen. En zo zitten er aan elke kaart unieke voordelen waardoor ze erg leuk zijn om weg te geven!

Als je vragen hebt kun je ons heel makkelijk bericht doen!

Wil je nog bepaalde zaken weten over het herladen van een prepaid creditcard of zijn er andere opmerkingen? Dan horen wij het graag. Je kan ons eenvoudig bereiken op het telefoonnummer 0900-70588 en anders kan er ook altijd een e-mail gestuurd worden naar support@herladen.be.