Dit is hoe u een Paysafecard gebruikt

10-08-2021

Misschien bent u al bekend met dit veilige betaalmiddel, maar wij vertellen u graag meer over de Paysafecard. De prepaid creditcard is een universeel, veilig en handig betaalmiddel dat op meer dan 1000 online plekken te besteden is. Het is dan ook niet voor niets een van de meest populaire prepaidkaarten. Bij Herladen.be bent u aan het juiste adres voor het kopen van deze handige kaart.

Nieuwsgierig naar alle weetjes en voordelen? In deze blog vertellen we alles over de Paysafecard van België.

Een carte Paysafecard, een zeer handige prepaid creditcard, heeft u er al van gehoord? Wij laten u er in ieder geval graag kennis mee maken. Het is namelijk een zeer handig én veilig online betaalmethode die u niet mag missen. De voordelen zijn enorm en mede vandaar stijgt de populariteit van de prepaid kaart snel.

Eigenlijk is het momenteel de beste methode om online betalingen veilig te verrichten in dus wel meer dan 1000 online shops. Dat betekent dat u niet meer hoeft uit te zoeken waar u uw favoriete aankopen kunt doen. Nee, met de carte Paysafecard zit u altijd juist en u schaft hem eenvoudig aan via uw favoriete online shop: Herladen.be!

De Paysafecard kopen in België? Dat doet u dus eenvoudig bij uw vertrouwde shop Herladen.be. Wij zijn al voor langere tijd marktleider op het gebied van digitale producten en bieden u vanuit hier altijd onze betrouwbare service aan. Naast de paysafe kaart kunt u bij ons ook terecht voor de leukste cadeaukaartenhandig prepaid betaalkaart tegoed en nog meer veilige prepaid creditcards.

En een handig weetje? De paysafe kaart is voor alle doelgroepen interessant én te besteden bij tal van diverse online shops.

Iedere doelgroep kan dus uit de voeten met de Paysafecard. Maar waar kunt u allemaal betalen met deze prepaid kaart? Zoals eerder benoemd is de Paysafecard online te besteden bij meer dan 1000 winkels. En, deze zijn ook nog eens stuk voor stuk enorm divers. Van gamewinkels tot aan kledinghandels en van kluswinkels tot aan kinderspeelgoed, de kaart is op oneindig veel leuke plekken te besteden. Zelfs de grootste winkelketens zijn verbonden met de Paysafe kaart! Denk aan Zalando, Amazon en Alibaba.

Wanneer u online terecht bent gekomen bij uw favoriete winkel, kunt u eenvoudig betalen met de Paysafecard. Bij het aankopen van de Paysafe kaart heeft u een 16-cijferige code van ons op uw e-mail ontvangen. Dit is precies de code die u moet invullen om te betalen bij uw favoriete online shop. Zodra u genoeg krediet op de kaart heeft staan kunt u simpelweg de volledige betaling afronden en wordt het desbetreffende product klaargezet voor verzending.

Heeft u bijvoorbeeld net niet genoeg tegoed op uw paysafe kaart staan? Dat is geen probleem. U kunt namelijk binnen no-time uw tegoed opwaarderen. Door naar uw account te gaan op onze website van Herladen.be, kunt u het nieuwe tegoed op uw huidige kaart toevoegen. Selecteer het gewenste bedrag en reken dit af in onze shop. Het nieuwe tegoed staat binnen 29 seconden op uw huidige prepaid creditcard.

U kunt dus zeer eenvoudig uw tegoed opwaarderen, kiezen uit honderden leuke online winkels en eenvoudig en veilig betalen met de Paysafe kaart. Het houdt niet op zou u zeggen? Wel, we noemen nog een belangrijk voordeel voor u. Na 12 maanden ontvangt u namelijk ook nog eens €3,- Paysafe tegoed op uw huidige kaart. Dit is een aan u gericht bedankje voor het aankopen van de veilige prepaid kaart bij Herladen.be.

Heeft u al een kijkje genomen in het brede aanbod van leuke online shops die paysafe aanbiedt? Hier koopt u in ieder geval makkelijk online tegoed voor uw Paysafecard. Voor al uw overige vragen over paysafe of ons digitale assortiment verwijzen wij u graag naar onze FAQ.