paysafecard kopen

 

Wat is een paysafecard

paysafecard is een prepaid online betaalmethode op basis van digitale vouchers met een 16-cijferige pincode, onafhankelijk van bankrekening, creditcard of andere persoonlijke informatie. Met de paysafecard van Herladen.be kun je online betalen bij duizenden websites door de code in te voeren tijdens het afrekenen. Net als de gamecards en giftcards van Herladen.be, is ook de paysafecard een leuk cadeau en veilige betaalmethode.

 

 

Herlaadinstructies paysafecard

Hoe kan ik mijn paysafecard inwisselen?

 • Kies de gewenste paysafecard waarde op Herladen.be. Je hebt hierbij de keuze uit €10, €25 en €50.
 • Je kan je paysafecard verzilveren in een van de duizend webwinkels die paysafecard aanbieden als betaalmethode.
 • Om met jouw paysafecard te betalen tijdens het afrekenen, vul je de prepaid code in die je per e-mail hebt ontvangen.
 • Als je "Mijn paysafecard" gebruikt, kan je eenvoudig betalen door jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen tijdens het afrekenen.

Na 12 maanden wordt er een vergoeding van 3 euro berekend op jouw paysafecard-tegoed voor het gebruik van de kaart. Bekijk de algemene voorwaarden voor alle informatie omtrent de paysafecard.

Waar kan ik de paysafecard gebruiken?

De paysafecard kan bij duizenden websites worden gebruikt voor het afreken van een aankoop.

De paysafecard online kopen

De paysafecard kun je gemakkelijk en veilig online kopen bij Herladen.be. Het proces werkt als volgt:

 1. Kies het gewenste paysafecard prepaid bedrag. Je hebt hierbij de keuze uit €10, €25, €50 en €100.
 2. Geef het e-mailadres op waar de paysafecard naartoe gestuurd moet worden. Wil je de kaart cadeau doen? Geef dan het e-mailadres op van de ontvanger.
 3. De code wordt na betaling direct naar het opgegeven e-mailadres toegestuurd.

Nederlandse bezoekers van onze website kunnen een paysafecard kopen op Opwaarderen.nl. Duitse bezoekers kunnen een paysafecard kaufen op Aufladen.de. Ben je opzoek naar een paysafecard voor Oostenrijk, ga dan naar paysafecard online kaufen. Voor een Franse paysafecard volg je de link.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe film om te streamen of wat muziek wilt downloaden, paysafecard is jouw go-to betaalmethode. Het is de perfecte manier van betalen met gemak en gemak helemaal opnieuw!
Een kaart die overal kan worden gebruikt, van online dating sites tot het downloaden van game kaarten hebben ook duizenden en duizenden deelnemende retailers in heel Europa.

Ja, je kunt bij Herladen.be een paysafecard met Paypal kopen. Kies bij het afrekenen Paypal als betaalmethode.

Nadat je je paysafecard hebt gekocht ga je naar een van de vele aangesloten online winkels en kies je paysafecard als betaalmethode.
Op de website van de online winkel betaal je door je My paysafecard gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren van de paysafecard account die je hebt. Voer daarna de 16-cijferige code van je kaart in.

Ja, je kunt bij Herladen.be een paysafecard met Bancontact kopen. Kies bij het afrekenen Bancontact als betaalmethode.

Bij Herladen.be kun je online een paysafecard kopen. Kies in het menu jouw gewenste kaart en met één klik stop je hem in je winkelmand. Voer vervolgens je gegevens in en kies een betaalmethode waarmee je je paysafcard af wilt rekenen. Binnen enkele seconden ontvang jij jouw paysafecard code in je mail.

Ja, je kunt bij Herladen.be een paysafecard met een creditcard kopen. Selecteer bij het afrekenen een creditcard zoals bijvoorbeeld Visa of American Express als betaalmethode.

Als je met je paysafecard iets wil kopen dan moet je bij veel webshops eerst een My paysafecard account aan moeten maken.

Een My paysafecard heeft vele voordelen:

 • Overzicht van al je betalingen 
 • Al je codes op een rij, zo raak je ze ook niet meer kwijt
 • Nóg sneller afrekenen bij de webshops
 • Je hebt geen bankrekening of creditcard meer nodig
   

Ja, je kunt bij Herladen.be met Ideal een paysafecard kopen. Kies bij het afrekenen Ideal als betaalmethode.