JIM Mobile

Direct extra tegoed voor meer minuten

Prepaid tegoed van JIM Mobile herlaad je gemakkelijk en snel via Herladen.be! Duidelijke en vaste tarieven, voor welke bundel je ook kiest. Kom niet voor onverwachte verassingen te staan en bestel de JIM Mobile prepaid herlaadkaart direct. De Prepaid herlaadcode versturen wij naar je e-mail. Met deze herlaadcode kan je gemakkelijk extra minuten beschikbaar maken op jouw smartphone.

10 € : Jouw bonus is 20 min. bellen naar JIM Mobile.

15 € : Jouw bonus is 40 min. bellen naar JIM Mobile.

20 € : Jouw bonus is 60 min. bellen naar JIM Mobile.

Heb je meer internet nodig? Sms MEGASURF naar 1984 en krijg 1 GB internet. Deze voordeelbundel kost €5

JIM Mobile online herladen

Je ontvangt een JIM Mobile herlaadcode van 15 cijfers. Sms die naar 1984, en je herlading wordt toegevoegd.

JIM Mobile belwaarde opvragen en verbruik controleren:

 1. Sms CONSULT naar 1984
 2. Via de JIM Mobile app op je smartphone
 3. Online via de klantenzone

Geldigheidsduur van je JIM Mobile belwaarde

JIM Mobile belwaarde is altijd 12 maanden geldig vanaf jouw herlading.

Meer informatie over JIM Mobile herladen

Meer informatie over JIM Mobile herladen en voorwaarden vind je op de website van JIM Mobile.

SMS’en in België met Jim Mobile

Jim Mobile heeft een vast sms-tarief van € 0,01 per sms. Dit tarief geldt voor alle nationale nummers, uitgezonderd speciale nummers.

 • SMS-tarief: € 0,01 per sms

Bellen in het buitenland met Jim Mobile

Met Jim Mobile is je gsm ook bruikbaar in het buitenland. Wel gelden hiervoor andere tarieven dan in België. Onderstaand een overzicht van deze tarieven.

    Jim Mobile-tarieven   Maximumtarieven opgelegd door de Europese Unie
Bellen in de Europese Unie 0,08 €/min. 0,4719 €/min.
Oproep ontvangen in de Europese Unie gratis 0,1815 €/min.
Bellen binnen de VS via de operator AT&T/Cingular 2.00 €/min.  
Bellen vanuit de VS naar de Europese Unie via de operator AT&T/Cingular 2.00 €/min.  
Oproepen ontvangen binnen de VS via de operator AT&T/Cingular 0.55 €/min.  

 

SMS-en naar en in het buitenland met Jim Mobile

Met Jim Mobile kan je ook sms-jes versturen vanuit en naar het buitenland. Hiervoor gelden andere tarieven dan als nationaal binnen België. Hieronder volgt een overzicht van deze tarieven.

    Jim Mobile-tarieven
SMS vanuit België naar het buitenland 0,07 €
SMS ontvangen in het buitenland gratis
SMS versturen vanuit een EU land 0,01 €

 

JIM Mobile prepaid

Vaste lage tarieven, dat is een zekerheid die je hebt wanneer je JIM Mobile online herlaad. Zo zul je nooit meer te veel hoeven te betalen voor jouw prepaid beltegoed en data. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat het JIM Mobile tegoed verloopt, dit is immers een geheel jaar geldig! Ook profiteer je met JIM Mobile altijd van veel verschillende acties. Zo kun je bijvoorbeeld voor slechts €5 genieten van 1GB aan internet. Geen internet nodig? Er zijn verschillende JIM Mobile beltegoed bonussen die kunnen oplopen tot wel 60 minuten gratis bellen. Profiteer dus direct en herlaad jouw JIM Mobile prepaid tegoed direct!

JIM Mobile tarievenoverzicht

Zoals eerder vermeld hanteert JIM Mobile dezelfde tarieven voor iedere bundel.

 • 0,01 cent per sms
 • 0,01 cent per MB
 • 0,08 cent per belminuut

De enige keuze die je nog moet maken is hoeveel tegoed je wilt herladen. JIM Mobile biedt 4 verschillende herlaadopties aan:

 1. JIM Mobile €5
 2. JIM Mobile €10
 3. JIM Mobile €15
 4. JIM Mobile €20

JIM Mobile herlaadproces

Het bestel -en herlaadproces voor JIM Mobile tegoed is vrij eenvoudig. Onderstaande stappen vertellen jou precies wat je moet doen:

 1. Kies het gewenste JIM Mobile herlaadbedrag;
 2. Voer jouw e-mailadres in en kies de gewenste betaalmethode (iDEAL, PayPal, Credit Card, paysafecard of per overboeking);
 3. De JIM Mobile code ontvang je na betaling per e-mail. Check voor de zekerheid ook altijd de spamfolder wanneer de code niet lijkt aan te komen;
 4. Kopieer jouw JIM Mobile code;
 5. Sms de code naar 1984;
 6. De herlading wordt direct toegevoegd.

JIM Mobile beltegoed opvragen en verbruik controleren

Weet je niet hoeveel tegoed je nog hebt? Dan kun je jouw JIM Mobile beltegoed opvragen. Kom niet zonder beltegoed te zitten en zorg op tijd voor nieuw beltegoed op jouw telefoon, zo kun je gerust verder met bellen, sms’en of internetten.

Er zijn 3 manieren waarop je jouw beltegoed kunt opvragen:

 1. Door Consult te sms’en naar 1984
 2. Via de JIM Mobile app op jouw telefoon
 3. Online via de klantenzone

De voordelen van JIM Mobile

Zoals eerder vermeld biedt JIM Mobile vele voordelen. Zo heeft JIM Mobile verschillende acties voor goedkope data en gratis beltegoed. De JIM Herlaadbonus is bijvoorbeeld als volgt:

 • 10 € : Jouw bonus is 20 min. bellen naar JIM Mobile.
 • 15 € : Jouw bonus is 40 min. bellen naar JIM Mobile.
 • 20 € : Jouw bonus is 60 min. bellen naar JIM Mobile.

Ook voor fervente internetgebruikers is JIM Mobile een goede optie. Zo kun je voor slechts €5 genieten van 1GB aan internet. Deze JIM Mobile Voordeelbundel bestel je gemakkelijk door MEGASURF te sms’en naar 1984.

Het JIM Mobile netwerk

Een ander voordeel van JIM Mobile is de mobiele dekking. JIM Mobile staat namelijk bekend om zijn goede dekking in België. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van het netwerk van de prepaid provider Base. Meer dan 86% van de Belgische populatie heeft via dit gedeelde JIM Mobile netwerk bijvoorbeeld toegang tot 4G. Ook is het zo dat het 3G en 4G mobiele netwerk dat JIM Mobile gebruikt het hoogste scoort op kwaliteit. Er zijn dus genoeg redenen om direct over te stappen op JIM Mobile en jouw prepaid tegoed online te herladen.

Meer informatie over Jim Mobile

JIM Mobile is ontstaan door een samenwerkingsverband tussen KPN Group Belgium en de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa). De VMMa is de overkoepelende organisatie van onder andere de tv-zenders Jim TV, VTM en 2BM en de radiostations Q-music en JOE fm.

Jim Mobile biedt voordelige belminuten en smsjes aan. Jim Mobile richt zich voornamelijk op jongeren en probeert deze te binden door het aanbieden van verschillende herlaad- en lifestylevoordelen.

Andere providers bij Herladen.be

Ook voor andere providers kun je terecht bij Herladen.be. Ben je je nog aan het oriënteren of wil je overstappen naar een andere provider? Bekijk dan ons complete overzicht van prepaid aanbieders. Kies bijvoorbeeld voor Proximus herladen of ga voor de prepaid provider Orange. Vragen over het herladen van JIM Mobile of een andere algemene vraag/opmerking? Bekijk onze meestgestelde vragen. Onze prepaid professionals helpen jou graag verder!