League of Legends

League Of Legends Card 10 euro

€ 10,00
€ 20,00

1

Direct geleverd

Stap in de opwindende wereld van Riot Games met de League of Legends Card ter waarde van 10 euro. Deze digitale voucher, ook bekend als de Riot Key, introduceert je in de spanning van in-game microtransacties, door je Riot Points te bieden die kunnen worden gebruikt in je League of Legends (LoL) of Valorant accounts. Ideaal voor gamers die dol zijn op het aanpassen van hun game-ervaring of voor degenen die op zoek zijn naar een slim cadeau-optie, deze kaart is je ticket naar een rijker en boeiender gameplay.

Kenmerken:

  • Toegang tot Riot Points: De LoL Gift Card stelt je in staat om Riot Points aan je account toe te voegen, waardoor je op een naadloze en gemakkelijke manier Riot's in-game valuta kunt kopen zonder de noodzaak van een creditcard of bankrekening.

  • Verbeterde game-ervaring: Riot Points stellen je in staat om in-game content te kopen, zoals server- en naamwisselgereedschappen, extra runepagina's, level boosts, mystery chests, sleutels en andere in-game goodies, waardoor je gameplay wordt verbeterd en je een individuele stijl kunt opbouwen.

  • Veelzijdigheid: De LoL Gift Card kan worden gebruikt voor zowel LoL als Valorant games. In Valorant worden Riot Points omgezet in Valorant Points, de premium in-game valuta, die kan worden gebruikt om in-game goodies en Radianite Points te kopen.

  • Eenvoudige activering: Het activeren van je LoL Gift Card is een fluitje van een cent. Log gewoon in op je game client, ga naar de in-game winkel, selecteer de Prepaid Card als betaalmethode, voer je code in, en voila, je Riot Points zijn toegevoegd aan je account.

  • Perfect als cadeau: De LoL Gift Card is een ideaal cadeau voor game-enthousiastelingen, waardoor ze hun game-ervaring kunnen aanpassen en nieuwe niveaus van entertainment kunnen ontgrendelen.

Compatibiliteit:

Het League of Legends-spel is compatibel met zowel PC als Mac. Let op: de ondersteuning voor 32-bit Windows OS is beëindigd op 4 april 2023. Het spel vereist nu een 64-bit versie van Windows of x86 Macs. Gedetailleerde systeemvereisten voor zowel PC als Mac kunnen worden gevonden op de League of Legends Support-pagina.

Dus, waarom wachten? Duik vandaag nog in het opwindende universum van Riot Games met de League of Legends Card!

Andere League of Legends producten

Met de League of Legends gift card voeg je ‘Riot Points’ toe aan je account. Volg de volgende stappen om je LOL prepaid card in te wisselen:

1. Log in op je LOL account;
2. Open de Store door op de schatkist onder je Summoner Name te klikken;
3. Kies in het linkermenu voor ‘Purchase RP’;
4. Kies als betaalmethode ‘Prepaid Cards’;
5. Vul je LOL code in en bevestig met ‘Submit’.

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je LOL gift card.