League of Legends prepaid gift card - Koop je Riot points

De giftcardcode wordt direct afgeleverd per e-mail, volg de instructies in de e-mail om de giftcard in te wisselen. Voor giftcard producten worden er servicekosten berekend.

Verrijk je League of Legends-ervaring met onze prepaid gift card! Ontgrendel nieuwe kansen, verwerven unieke items en personaliseer je spel zoals nooit tevoren met Riot Points. Of je nu een doorgewinterde veteraan bent of net begint, de League of Legends prepaid gift card is een uitstekende aanvulling op je spel.
De League of Legends prepaid gift card is een digitale kaart die je kunt inruilen voor Riot Points, de virtuele valuta binnen het bekende online spel. Deze punten kunnen worden gebruikt om diverse game-upgrades te kopen, zoals skins voor personages, emotes, XP boosts, en nog veel meer. De kaart is een perfect cadeau voor elke LoL-liefhebber of een geweldige manier voor jezelf om het meeste uit het spel te halen!

Enkele voordelen op een rij:

  • Riot points: Biedt een eenvoudige en snelle manier om Riot Points te krijgen zonder een creditcard nodig te hebben.
  • Personalisatie: Gebruik Riot Points om personageskins, emotes, en andere game-upgrades aan te schaffen, om je spelervaring te personaliseren.
  • Perfect als cadeau: Het is het perfecte cadeau voor alle fans van League of Legends, van beginners tot doorgewinterde spelers.

Compatibiliteit

De League of Legends prepaid gift card is compatibel met de pc-versie van het spel. Het wordt geaccepteerd op alle League of Legends-servers, wat betekent dat je het kunt gebruiken, ongeacht je locatie of het platform waarop je speelt. Zolang je toegang hebt tot je League of Legends-account, kun je de Riot Points die je met de kaart krijgt, gebruiken om je favoriete items en upgrades te kopen.

Met de LOL gift card voeg je ‘Riot Points’ toe aan je account. Volg de volgende stappen om je LOL prepaid card in te wisselen:

1. Log in op je LOL account;
2. Open de Store door op de schatkist onder je Summoner Name te klikken;
3. Kies in het linkermenu voor ‘Purchase RP’;
4. Kies als betaalmethode ‘Prepaid Cards’;
5. Vul je LOL code in en bevestig met ‘Submit’.

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je LOL gift card.

LoL Store aankopen

In het populaire spel League of Legends spelen mensen online wereldwijd tegen elkaar. Nu kan je ook Riot Points kopen bij Herladen.be. Deze punten zijn belangrijk en handig voor je personage, omdat je er aankopen mee kunt doen in de LoL Store. Je kunt er extra opties mee kopen, skins, maar ook boosts en nog veel meer. Maak het jezelf gemakkelijk en koop deze punten om snel beter te worden!

League of Legends producten