Meest gekozen
League of Legends

League Of Legends Card 20 euro

€ 10,00
€ 20,00

1

Direct geleverd

Ervaar de spanning van het League of Legends (LoL) universum met de League Of Legends Card ter waarde van 20 euro. Deze digitale voucher, ook bekend als een Riot Key, stelt je in staat om Riot Points toe te voegen aan je Riot Games-account, waardoor je toegang krijgt tot een breed scala aan in-game items en functies. Of je nu een ervaren speler bent die je spelervaring wilt verbeteren of een nieuwkomer die enthousiast is om in de actie te duiken, deze kaart is je ticket naar een meeslepende wereld van strategische gevechten en boeiende verhalen. Het biedt niet alleen waarde voor LoL-liefhebbers, maar het is ook een fantastisch cadeau voor de gamers in je leven.

Kenmerken:

  • Toegang tot Riot Points: Deze kaart voegt Riot Points toe aan je Riot Games-account, waardoor je een flexibele en handige manier hebt om in-game items te kopen zonder een creditcard of bankrekening nodig te hebben.
  • Veelzijdig gebruik: Riot Points kunnen worden gebruikt om verschillende in-game items te verwerven, waaronder server- en naamwisseltools, extra runenpagina's, level boosts, mystery chests, sleutels en veel andere in-game goodies. In Valorant kunnen ze worden omgezet in Valorant Points voor de aankoop van items zoals visuele effecten, audio, animaties, unieke finishervarianten en wapenskins.
  • Compatibel met meerdere games: Hoewel Riot Points voornamelijk worden gebruikt in League of Legends, kunnen ze ook worden toegepast op Valorant, een populair FPS-spel van Riot Games. Dit maakt de kaart een kosteneffectieve manier om je Valorant-account bij te vullen.
  • Eenvoudige activering: Het activeren van je kaart is een fluitje van een cent. In Valorant, log eenvoudig in op de gameclient, open de in-game winkel, selecteer de Prepaid Card als je betaalmethode, voer je code in en klik op Verzenden. Voor League of Legends, start de client, klik op de Winkel, selecteer Koop RP, voer je code in onder Prepaid Cards, en klik op Verzenden.

Compatibiliteit:

De League Of Legends Card is compatibel met elk apparaat dat League of Legends of Valorant kan draaien. Dit omvat systemen die draaien op een 64-bits Windows OS, en MacOS-versies tot 11. Houd er rekening mee dat er prestatieproblemen kunnen optreden als je systeem alleen voldoet aan de minimale vereisten, en sommige MacOS-versies kunnen problemen ondervinden bij de installatie van het spel.

Omarm de opwinding van het spel, verbeter je ervaring, en word lid van de groeiende in-game community met de League Of Legends Card. Het is meer dan alleen een kaart - het is je toegangspoort tot epische avonturen en onvergetelijke ervaringen.

Andere League of Legends producten

Met de LOL gift card voeg je ‘Riot Points’ toe aan je account. Volg de volgende stappen om je LOL prepaid card in te wisselen:

1. Log in op je LOL account;
2. Open de Store door op de schatkist onder je Summoner Name te klikken;
3. Kies in het linkermenu voor ‘Purchase RP’;
4. Kies als betaalmethode ‘Prepaid Cards’;
5. Vul je LOL code in en bevestig met ‘Submit’.

Je saldo wordt verhoogd met de waarde van je LOL gift card.