Lycamobile

Lycamobile 10 euro herladen

Vaste lijnen: 9 cts/min
Mobiel & SMS: 19 cts/min/SMS
Internet: 16 cts/MB
Lyca naar Lyca: Gratis min/SMS

€ 5,00
€ 10,00
€ 15,00
€ 20,00
€ 30,00

1

Geldig in België
Direct geleverd

Ontdek de Vrijheid van Communicatie met Lycamobile

Met Lycamobile beltegoed van € 10,- stap je in een wereld van betaalbare, hoogwaardige communicatie. Of je nu veel belt, sms’t of vaak op het internet surft, met deze opwaardeerkaart ben je altijd in staat om verbonden te blijven met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Zeg vaarwel tegen onverwacht hoge telefoonrekeningen en geniet van de vrijheid die Lycamobile je biedt.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen:

  • Snel en gemakkelijk: Het opwaarderen van je Lycamobile tegoed is snel en eenvoudig, waardoor je altijd bereikbaar blijft, zelfs onderweg.
  • Breed netwerk: Lycamobile heeft een uitgebreid netwerk in meer dan 20 landen, waardoor je altijd verbonden blijft, waar je ook bent.
  • Betaalbaar: Geniet van de lage tarieven van Lycamobile voor zowel nationale als internationale gesprekken en sms’en.
  • Geen vaste verplichtingen: Met Lycamobile 10 euro zit je niet vast aan een contract. Je betaalt voor wat je gebruikt en je kunt je beltegoed op elk gewenst moment aanvullen.

Compatibiliteit

Lycamobile 10 euro is compatibel met alle mobiele apparaten die gebruik maken van een Lycamobile SIM-kaart. Of je nu een smartphone of een eenvoudige mobiele telefoon gebruikt, zolang je een Lycamobile-kaart hebt, kun je genieten van alle voordelen die deze opwaardeerkaart biedt. Ontdek vandaag nog de vrijheid van communicatie met Lycamobile 10 euro!

De tarieven in de kaarten zijn nationale tarieven. Internationale tarieven vind je op de website van Lycamobile.

Bellen met Lycamobile
Bellen, sms’en en internet met Lycamobile is net als bij de providers ProximusJim MobileOrange of Base  super simpel. Er is één mobiel pakket waarmee je kunt bellen voor het standaard tarief van Lycamobile. Geen ingewikkelde pakketten of tariefplannen.

Bellen van Lyca naar Lyca
Profiteer extra van Lycamobile door te bellen met andere gebruikers van Lycamobile. Hierbij zijn de gesprekken helemaal gratis. Wel zit hier een beperking op van het aantal minuten. Bij elke herlading van Lycamobile krijg je automatisch extra minuten om onderling te bellen met Lycamobile gebruikers. Het aantal minuten is afhankelijk van het herlaadbedrag dat je aankoopt.

Bellen met Lycamobile in België – nationale tarieven
Het bellen met Lyca binnen België is zeer voordelig. Zo is bellen naar vaste lijnen €0,09 per minuut en mobiele lijnen €0,09 per minuut.

Bellen met Lycamobile naar het buitenland – internationale tarieven
Het bellen met Lyca is zeer geschikt voor mensen die graag naar het buitenland willen bellen. Lyca heeft hiervoor zeer voordelige tarieven waardoor je meer belminuten hebt voor je aangekochte belwaarde. De kosten per minuut variëren per land, maar beginnen al vanaf 0,01€ per minuut. De actuele tarieven kan je vinden op de website van Lycamobile.

SMS’en van Lyca naar Lyca
Ook het sms’en van Lyca naar Lyca nummers is helemaal gratis. De mensen die intensief sms’en kunnen hiermee dus profiteren door alleen maar klant te zijn van Lyca.

Nationaal en internationaal sms’en
Via Lyca sms’en is zeer voordelig. Nationaal kost een sms €0,09. De internationale tarieven verschillen per land zijn te vinden op de website van Lyca Mobile.

Lycamobile internet
Net als de tarieven voor bellen en sms’en staan de tarieven voor mobiel internet vast. Voor een bedrag van €0,16 cent per MB kun je al gebruik maken van high-speed 4G internet. Doordat het bedrag per MB vast staat weet je precies waar je aan toe bent. Het gebruik van Lycamobile internet zorgt er dan ook voor dat je nooit teveel betaald. Uiteraard heb je met het Lycamobile internet ook toegang tot roaming binnen Europa waardoor je nooit extra kwijt bent voor internet in een ander Europees land.

Voor Lycamobile gebruikers is het Lycamobile belkrediet onbeperkt houdbaar als je 1x per 6 maanden je Lycamobile belkrediet herlaadt. Als je dat niet doet dan wordt je Lycamobile SIM geblokkeerd. Is je belkrediet geblokkeerd dan kun je dit nog ongedaan maken door binnen 3 maanden na het blokkeren van je Lycamobile belkrediet alsnog je belkrediet te herladen. Indien je langer dan 9 maanden geen herlading hebt gedaan vervalt het GSM nummer en het Lycamobile belkrediet. Je kunt dan niet meer bellen of gebeld worden. Om de toestand van je Lycamobile belkrediet te controleren kun je bellen met het algemeen service nummer 1244. Volg vervolgens de instructies om te horen hoeveel belkrediet er nog op je simkaart staat.

Bel gewoon *131# vanaf je Lycamobile telefoon en druk op de belknop. U ontvangt een sms met uw resterende saldo.
Bel 321 vanaf uw Lycamobile-telefoon om uw saldo-informatie te horen via een geautomatiseerd spraakbericht.

Lycamobile 10 euro belwaarde herladen

USSD code:

  • Je kunt ook het volgende intoetsen op je toestel: *103*herlaadcode#. Druk daarna op verzenden (beltoets).


Bellen:

  • Bel naar 1966 met je toestel en volg de instructies. Ben je in het buitenland? Bel dan naar 0032 49995 1966.

Meer informatie over Lycamobile

"Call the world for less" is de slogan van Lycamobile. Lycamobile is een telecom provider waarmee je goedkoop naar het buitenland kunt bellen. Met Lycamobile houd je gemakkelijk de controle over je kosten voor telefonie. Bij Lycamobile heb je namelijk niet te maken met een maandelijkse afrekening, maar kan je alleen belkrediet kopen om te bellen.