Lycamobile 20 euro herladen

Direct 20 euro Lyca tegoed herladen voor meer minuten!

De Lyca 20 euro prepaid herlaadcode versturen wij na betaling direct naar je e-mail. Met deze herlaadcode kan je gemakkelijk extra minuten beschikbaar maken op jouw smartphone. Wanneer je belt via Lycamobile raak je uiteindelijk door je belkrediet heen en moet je je kaart herladen. Lycamobile 20 euro herladen kan gemakkelijk door een online belkredietkaart te kopen bij Herladen.be. Het online Lycamobile herladen heeft vele voordelen ten opzichte van het kopen van belkrediet in de winkel. Bij het Lycamobile online herladen kun je elke bestelling vastleggen in je profiel, waardoor je deze op een later tijdstip altijd nog eens kunt opvragen. Doordat je het tegoed online kunt herladen bespaar je ook nog eens tijd en blijf je altijd bereikbaar!

Lycamobile 20 euro belwaarde herladen

Lycamobile 20 euro herladen met een herlaadcode:

1. Bel het gratis servicenummer 1976;
2. Volg de gesproken instructies;
3. Vul je Lycamobile herlaadcode in.

Of toets *103* herlaadcode # en druk op de beltoets.

Nationale tarieven Lyca

De tarieven in de kaarten zijn nationale tarieven. Internationale tarieven vind je op de website van Lycamobile.

Lycamobile belwaarde opvragen

Je kunt altijd je Lycamobile belwaarde opvragen. Toets *103*100# in op je toestel om je saldo weer te geven.

Geldigheidsduur van je 20 euro Lycamobile belwaarde

Je Lycamobile belwaarde blijft onbeperkt geldig als je eens in de zes maanden gebruik maakt van je toestel.

Meer informatie over Lycamobile herladen

Je kunt meer informatie vinden over Lycamobile herladen en bijbehorende voorwaarden op de website van Lycamobile.

Lycamobile tegoed kopen

Het kopen van een 20 euro herlaadcode werkt voor Lycamobile hetzelfde als voor andere prepaid providers. Volg onderstaande stappen om binnen enkele minuten te beschikken over herlaadtegoed van Lycamobile.

  1. Selecteer het gewenste herlaadbedrag. Je hebt de keuze uit Lycamobile €5, €10, €20 en €30 euro;
  2. Geef het e-mailadres op waar de herlaadcode naartoe gestuurd moet worden;
  3. Betaal het geselecteerde Lycamobile krediet in onze beveiligde betaalomgeving. Het is mogelijk om te betalen met Bancontact, PayPal, creditcard of iDEAL;
  4. Na betaling ontvang je de Lycamobile herlaadcode direct per e-mail.

Lycamobile belwaarde herladen

Na ontvangst van de code kun je Lycamobile herladen met een herlaadcode:

  1. Bel het gratis servicenummer 1976;
  2. Volg de gesproken instructies;
  3. Vul je Lycamobile herlaadcode in.

Of toets *103* herlaadcode # en druk op de beltoets.

Lycamobile belwaarde opvragen

Benieuwd hoeveel beltegoed je nog hebt? Je kunt altijd je Lycamobile belwaarde opvragen. Druk #92 in op je toestel en klik op verzenden. Je krijg dan een berichtje met je huidige Lycamobile belwaarde. Ook kan je *103*100# intoetsen en op verzenden klikken.

Bellen met Lycamobile

Bellen, sms’en en internet met Lycamobile is net als bij de providers ProximusJim MobileOrange of Base  super simpel. Er is èèn mobiel pakket waarmee je kunt bellen voor het standaard tarief van Lycamobile. Geen ingewikkelde pakketten of tariefplannen.

Bellen van Lyca naar Lyca

Profiteer extra van Lycamobile door te bellen met andere gebruikers van Lycamobile. Hierbij zijn de gesprekken helemaal gratis. Wel zit hier een beperking op van het aantal minuten. Bij elke herlading van Lycamobile krijg je automatisch extra minuten om onderling te bellen met Lycamobile gebruikers. Het aantal minuten is afhankelijk van het herlaadbedrag dat je aankoopt.

Bellen met Lycamobile in België – nationale tarieven

Het bellen met Lyca binnen België is zeer voordelig. Zo is bellen naar vaste lijnen €0,09 per minuut en mobiele lijnen €0,09 per minuut.

Bellen met Lycamobile naar het buitenland – internationale tarieven

Het bellen met Lyca is zeer geschikt voor mensen die graag naar het buitenland willen bellen. Lyca heeft hiervoor zeer voordelige tarieven waardoor je meer belminuten hebt voor je aangekochte belwaarde. De kosten per minuut variëren per land, maar beginnen al vanaf 0,01€ per minuut. De actuele tarieven kan je vinden op de website van Lycamobile.

SMS’en van Lyca naar Lyca

Ook het sms’en van Lyca naar Lyca nummers is helemaal gratis. De mensen die intensief sms’en kunnen hiermee dus profiteren door alleen maar klant te zijn van Lyca.

Nationaal en internationaal sms’en

Via Lyca sms’en is zeer voordelig. Nationaal kost een sms €0,09. De internationale tarieven verschillen per land zijn te vinden op de website van Lyca Mobile.

Lycamobile internet

Net als de tarieven voor bellen en sms’en staan de tarieven voor mobiel internet vast. Voor een bedrag van €0,16 cent per MB kun je al gebruik maken van high-speed 4G internet. Doordat het bedrag per MB vast staat weet je precies waar je aan toe bent. Het gebruik van Lycamobile internet zorgt er dan ook voor dat je nooit teveel betaald. Uiteraard heb je met het Lycamobile internet ook toegang tot roaming binnen Europa waardoor je nooit extra kwijt bent voor internet in een ander Europees land.

Geldigheidsduur van je Lycamobile belwaarde

Voor Lycamobile gebruikers is het Lycamobile belkrediet onbeperkt houdbaar als je 1x per 6 maanden je Lycamobile belkrediet herlaadt. Als je dat niet doet dan wordt je Lycamobile SIM geblokkeerd. Is je belkrediet geblokkeerd dan kun je dit nog ongedaan maken door binnen 3 maanden na het blokkeren van je Lycamobile belkrediet alsnog je belkrediet te herladen. Indien je langer dan 9 maanden geen herlading hebt gedaan vervalt het GSM nummer en het Lycamobile belkrediet. Je kunt dan niet meer bellen of gebeld worden. Om de toestand van je Lycamobile belkrediet te controleren kun je bellen met het algemeen service nummer 1244. Volg vervolgens de instructies om te horen hoeveel belkrediet er nog op je simkaart staat.

Meer informatie over Lycamobile

"Call the world for less" is de slogan van Lycamobile. Lycamobile is een telecom provider waarmee je goedkoop naar het buitenland kunt bellen. Met Lycamobile houd je gemakkelijk de controle over je kosten voor telefonie. Bij Lycamobile heb je namelijk niet te maken met een maandelijkse afrekening, maar kan je alleen belkrediet kopen om te bellen.


Categorieën

Populair

Internationaal

Nederland

Deutschland

Österreich

United States

Europa

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online op Herladen.be. Profiteer bovendien van de vele promoties van providers.

Volg Herladen

Onze betaalmethodes